Ne olur yardım karanlık bir kuyudayım :(

Evli olsaydin bu durumda olsaydi ay hayat enerjim bitti deyip bosanacak miydin? Iyi gunde kotu gunde destek olmak tir ask.. hediyeler alinip gezip tozuldugunda herkes aski yasar zorda ask varsa o gercektir ama sizde goremedim o aski

Evli olsaydı ve girdiği işlerde sadece iki hafta çalışabilseydi evet o zaman boşanma sebebi olabilirdi. Derde ortak olunur ama derdine ortak olduğunuz insan da en az sizin kadar çabalamalı.

Böyle adamlardan ne köy olur ne sana fayda gelir.
Düze çıkınca ilk işide yeni ufuklara yelken açmak olur.
Malenbf bu kadar fedakarlık yapan kadınlar hep haketmediği şeyler yaşar.
Siz siz olun kimsenin sırtınıza kambur olmasına müsade etmeyin.

Zaten ben ödeyim dedim faturalarını vereceğim parayı önemsemiyorum ki veririm hiç zoruma da gitmez. Biliyorum ama 7 aydır hergün ortalama 5 saat para konuşmak ne demek bilmiyorsunuz sanırım? Onun dertlerini çözmeye çalışırken babanızı kaybetmek ve yeterince bunu konuşamamak yine sırf onun para konuşmasından dolayı.. Her anlamda yanındayım tek istediğim biraz susması biraz şükür etmesi bu da yeter demesi bildiğimiz borçları 7 aydır her gün 5 saat neden konuşuyoruz anlayamıyorum bunu :s

simdi bir alıntıda okudum, ne hadle bir de babanın vefatından sonra nasıl keskin bir dille bas agrısı yaptıgını soyler gibi konusuyor?!

duygusal yonden bile tatmin edemiyor ki bu adam seni. hala neyin sıkıntısını cekiyorsun, bırak gitsin.

İnsanın gerçekten omuzları çökebiliyomuş hayatındaki kişilerden dolayı.. Allahım nolur değişsin artık gücüm bitmeden

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizin ağzınız neden laf yapmıyor? "Senin de iki konuştğundan biri para, ben sana bir şey diyor muyum" diyemedin mi? Kaldı ki babayı kaybetmek maddi sıkıntıyla kıyaslanamaz bile. Kaldı ki sadece 1 hafta geçmiş. Siz 7 aydır aynı terane.

İnsanın içi gerçekten çok acıyor değilmi sanki babası gidince desteği gitmiş gibi oluyor değilmi bişey oluyor boğazında hep.. Bıraksam da bıraktırmaz biliyorum bitirtmez uzun bi süre ve final dönemim iyice mahvolur kavga gürülyü notlar mahvolur o zaman deliririm heralde

Yemin ederim çok korkuyorum dikiş tutturamamasından..

Finallerim olduğunu bildiği halde yarın buluşucaz yani görüşememe durumunu bile sağlayamıyorum illa görüşücez. Ve benim finallerim onun borçlarından daha önemli anlamıyor. Olay paraysa okuduğum okulada 10000 tl verdik kalırsam o yanıcak okul paramı bile canım babam verdi hemde vefat ettikten sonra finallerimden başka bişey düşündürdüğü için bugün isyan ettim buraya yazdım

Evli olsaydı ve girdiği işlerde sadece iki hafta çalışabilseydi evet o zaman boşanma sebebi olabilirdi. Derde ortak olunur ama derdine ortak olduğunuz insan da en az sizin kadar çabalamalı.

Umarım bu 1 haftadır çalıştığı işinde sorum çıkarmaz ve çabalar :/

Lafı çok güzel çeviriyor sen hatırladıkça üZülüyorsun diye dedim diyor beni iyice çileden çıkarıyor ben haksız duruma düşüyorum

Demez olurmuyum bunları hiç.. Haklı buluyor bundan sonra keyifli mutlu olucam senide üzmicem canını sıkmıcam diyor ama en fazla 1 gün sürüyor ertesi gün başa dönüyoruz. Hemde öyle bişeyle geliyoki karşıma hani sıkmıcaktın beni de denilmiyo hep bir olayımız mevcut

Bizim dükkanımızda 1 hafta kadar benimle gelip çalıştı demiştim ya benim okula gittiğim bigün o gidicekti dükkana dediki hastayım gitmicem. Bende dedimki gitmen lazım annemlere ne dicem yani kendi dükkanın olsa hasta olunca gidiyosun başka iş olsa gidiyosun dedim. Ben senden daha çok çabalıyorum dedim ( sabah kanal tedavisi yaptırıp dişçiden dükkana gittim ağrılar içinde satış yapabilmek için) ve birsürü kvga çıktı ben çabalamıyomuyum yani dedi hastayım kötü hissediyorum dedi. Yahu iyide yataklık hasta değişsin ateşin yok burnun akıyo halsizsin dedim ve annem aramış o gün onu mecbur gitti yoksa gitmicekti. Bu olayda gerçekten ben aptalım sanırım demiştim. Hem çok çalışkan biri biliyorum tembel değil hemde herşeye hep bi bahane yani aşırı huysuz.

Burada dikkat etmeniz gereken tek sey karsinizdaki insanin ne kadar bencil oldugu.bugun isi duzelse rahata erse bile bir omur baska hic problemi olmayacak mi ?olacak elbet.ama o sorun karsisida sabir gosterip cabalamak yerine sizlanip duracak.tatli canini yormak yerine bebek gibi avutulmayi bekleyecek.Allah askina bir insan hayatini birlestirmeyi dusundugu kisiyle babasinin acisini bile paylasamiyorsa oyle insan da oyle iliski de olmaz olsun ! eger bugun ayrilmazsaniz bundan yillar sonra hem kaybettiginiz yillar icin hem takdir gormeyen emekleriniz icin hem de degmeyecek birisi icin yaptiginiz bunca fedakarlik icin kafanizi taslara vuracaksiniz.yol yakinken donun bence.sonra kendim ettim kendim buldum demeyin.

Ve bunları anlatabileceğim tek 1 arkadaşım bile yok erkek arkadaşım sayesinde yalnızım..

Sanırım dediğiniz gibi olacak.. Haklısınız her zaman her problem gözümüzde büyüyecek.. Çok az sabredicem hiç olmazsa final zamanımda ortalık karışmasın diye. Finallerimden sonrada babamın kabrine gidicem başka şehirde yatıyor o sırada uzaklaşırım sanırım..

Lafı çok güzel çeviriyor sen hatırladıkça üZülüyorsun diye dedim diyor beni iyice çileden çıkarıyor ben haksız duruma düşüyorum

bu adam kendinden ve keyfinden baska birsey dusunmuyor,
durumun farkındasın zaten. baban gibi hassas bir konuda bile lafı cevirdigini anladıgın halde gonul koymuyorsan ne diyebiliriz ki.

ne yaptıklarından ders cıkaran bir tip ne de yapmadıklarından.
ayrıl demiyorum ama ona mecburmus gibi yasayıs bicimini ve dusunceni degistirmen senin icin iyi olur.

Koymaz olurmuyum gönül hiç çok içimde kaldı çünkü dahasıda var.. Duaedin de Aalah ya ona düzelmeyi nasip etsin ya da ayrılmayı.. Ben ayrılırım kopabilirim tabiki üzülürüm çok zor alışırım ama final döneminde o kavgalara hazır değilim. Allah kimseye muhtaç etmesin

Uzun iliskilerde zaten insan ayrilamiyor bi anda.o yuzden siz de hemen yarin ayrilmazsiniz.ama icinizde bi yerde her zaman bilin onun ne kadar bencil oldugunu.ve artik kendinizden verircesine emek harcamayin bu iliskiye.onun da dedigi gibi dost kotu gunde belli olur ama o sizin en buyuk acinizda yaninizda olmayarak ne kadar dostunuz oldugunu da gostermis.sizi sıkıp bunalttiginda sinaviniz oldugunu gorusmeye israr ettiginde aciniz nedeniyle depresyonda oldugunuzu soyleyin.size anlayissiz davranacaktir muhtemelen.o zaman iciniz daha da soguyacak ve gun gelecek gormek bile istemeyeceksiniz.kendiliginden bitecek boylece.sadece gencliginizden ne kadar yil kurtarsaniz o kadar kar..bunu unutmayin.tecrube

valla o senin gibi dert dinleyen ve çeken birisini bulmuş işsizlik onun için sorun olsaydı zaten bunları sana anlatarak değil iş arayarak geçirirdi zamanın çoğunu bence bir süre ayrı dur ayrıl demiyorum.ama arada mesafe kalsın biraz siz evlenmeden evlilik dertlerini fazlasıyla yaşamışsınız zaten bir de kendine sor gerçekten seviyormusun yoksa alışkanlık mı? çok gençsin dikkatli ol.annenin babanın ve hiç kimsenin üzmeyeceği kadar üzmüş seni sevgi üzülmek için değildir ki! önce kendini düşün o zaten kendisini düşünüyor.neden mi?finallerinde bile seni bu kadar sıkıp daraltıyorsa daha fazla söylenecek birşey göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…