Uzun iliskilerde zaten insan ayrilamiyor bi anda.o yuzden siz de hemen yarin ayrilmazsiniz.ama icinizde bi yerde her zaman bilin onun ne kadar bencil oldugunu.ve artik kendinizden verircesine emek harcamayin bu iliskiye.onun da dedigi gibi dost kotu gunde belli olur ama o sizin en buyuk acinizda yaninizda olmayarak ne kadar dostunuz oldugunu da gostermis.sizi sıkıp bunalttiginda sinaviniz oldugunu gorusmeye israr ettiginde aciniz nedeniyle depresyonda oldugunuzu soyleyin.size anlayissiz davranacaktir muhtemelen.o zaman iciniz daha da soguyacak ve gun gelecek gormek bile istemeyeceksiniz.kendiliginden bitecek boylece.sadece gencliginizden ne kadar yil kurtarsaniz o kadar kar..bunu unutmayin.tecrube![]()
Yorumlarınıza verdiğiniz güce hayran kaldım. Peki o zaman ortada bırakmış olmam değilmi ? Çünkü suçlayacaktır biliyorum ? Ayrılmayı düşünmek bile tuhaf geliyor ama benimde hayallerim var. Ben herşey me kadar kötü olsada güzel bakmayı seviyorum. Onunda öyle olmasını istiyorum. Ama herşey öyle kolay değil herşey senin sandığın gibi olmuyor vs diyor olan hayat enerjimde gidiyor.