- Konu Sahibi arzugokturk
merhaba arkadaşlar; sırf derdimi anlatabilmek için buraya üye oldum . nolur yardım edin. nerden başlasam bilmiyorum. biz eşimle 2.5 yıllık evliyiz eşim malatyalı. biz istanbulluyuz. eşim istanbulda doğmuş büyümüş ama ailesi malatyalı. yanlış anlamayın sadece ailelerimiz farklı demek istiyorum. biz eşimle işyerinde tanıştık, çıkmaya başladık. işler ciddiye bindiğinde farkettimki eşim beni ailesi ile tanıştırmak istemiyor hep üstü kapalı konuyu geçiyor. ablası var. birgün dedimki ablan hiçmi beni merak etmiyor. tanıştırırım birgün falan dedi. neyse biz hiç tanışmadık sonra beni istemeye geldiler ama ailesi çok garip bir şekilde kendini çekti ve babalarının sıkıldığını ileri sürerek yarım saatte beni isteyip gittiler ben aileme çok mahcup oldum allahtan annem ve babam eşimi sevdiler, nişan yaptık yine aynı şekilde alelacele yüzükleri takıp gittiler. eşime bundan ne kadar rahatsız olduğumu söyledim ama babama hasta falan deyip geçiştirdi. sonradan anladımki eşim beni ailesini tanıyınca vazgeçerim bu işten diye tanıştırmamış. ve inanırmısınız nişanlıyken hiç evlerine gitmedim. bende kırgın olduğum için istemedim. neyse evlendik fazla geliş gidişimiz yok. ama illaki gittiğimde kaynanam laf sokar. aramıyonuz durumumuz çok sıkışık para yok falan diye. şimdi temmuzda eşimin kardeşinin sünnet düğünü var ancak annemlere ve abimlere davetiye verilmedi. bende haliyle çok kırıldım zaten ailemi saymadılar birde davetiye yok. bende eşime kınalarına gitmeyeceğimi söyledim o da bana sen zaten benim ailemi hiç saymadın sevmedin dedi. şimdi suçlu ben oldum. ben onlara hiçbişi yapmadım yüzlerine vurmadım allahaşkına hangi aile yarım saatte gördüğü insanlara kız verir? benim ailem eşime göre kız verdi. ama herşey eşimlede olmuyor tabiki. şimdi sizce ben kınaya gitmemekle doğru mu yapıcam?