Ne olur yorum yapın kızlar

Gözden çıkardım gerçekten ölse dönüp bakmam sadece hazmedemiyorum

Bu sözü sarf ederek sizde aynı şeyi yapmış oluyorsunuz :)
Biz şimdi size kader bu öyle deme desek ne kadar anlamsız durur değil mi?
Yani kader böyle bir şey değil

intikam çabası içinde olursan hayatını boşuna geçirirsin. hayatını dolu dolu eğlenerek ve senin kıymetini bilen biri ile geçirki bu en büyük pişmanlık olur onun için. ben beni sevdiğinden emin olmadığım biriyle evliik yaptım ve şu an öyle sıkıntılar çekiyorumki keşke evlenmeseydim dediğim zamanlar oluyor. boşver yoluna bak.

Bana kendimi hatırlattın :)))))
Ne dedi ne demedi hiç takılma bu tarz düşüncelerle hayatını zindan edersin kendine. Onu istemiyorsun ama köppek gibi kapıma gelsin nooldu şimdi hani kadere inanmıyodun vs demek istediğini biliyorum ama boşvermelisin bunların hayalini kurarsan hayatını geciktirmekten başka bir şey elde edemezsin..

Hem onu istemiyorum diyosun hemde bunu hatirlatmak istiyorum diyorsun. Celiskı bence. Ama kader de varsa olacağı olur bu bir gerçek.

Dini yoruma girmez umarım.

Biz her insanın kaderini, kendi çabasına bağlı kıldık. (İsra-13)

Demem o ki kaderle alakası yok erkek arkadaşın haklı bence. Çünkü kendi tercihlerin de önemli. Sen çocuğun yüzünü göre göre gelsin diye beklersen, sonra kaderim diye ağlayıp, üzülme. Biraz mantık, biraz akıl, biraz düşünce diliyorum.

herkesin kadere inandığı sizin hüsnü kuruntunuz.

çocuk kadere inanmak zorunda mı

Şöyle bir cümle var “Büyük konuştuğu yerden imtihan olurmuş insan. Asla dediğiniz ne varsa kapının ardındaymış meğer” diye.
Adam sizi istemiyor, siz istemiyorsunuz hazmedememek değil kin besliyorsunuz şu an istememesinden dolayı.

Boş verin.

Back
X