ne oluyor bana???

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Arkadaşlar sanırım hoşlandığım biri var sanırım diyorum çünkü çok emin değilim.
Karşı taraf beni seviyor dile getiriyor hareketleri tavırları on numara biri inanın buna, efendi biri, saygılı biri daha bir lafım iki olmadı ondan her şeyi çok güzel bu beyle yüzyüze konuşurken mükemmeliz herşey on numara ama herhangi bir yerde fotoğrafını görünce direk vazgeçiyorum neden bilmiyorum size hiç oldu mu bunun adı nedir beni bir aydınlatın...

Bir seyler hissedememissiniz beyefendiye bence.

Bu arada siyah saca alisabildiniz mi? :)

ama yakından tipini beğeniyorum hatta onu ilk gördüğümde ilk tipi dikkatimi çekmişti
Enteresansın o zaman
Yüzyüze tipini beğeniyosun resmini görünce direk vazgeçiyorum diyosun

Ayrıca duygu da eksik sende, iyi biri efendi biri diye kendini ikna etmeye çalışıyosun

acaba gerçekten böyle de kendimi mi kandırıyorum...
Herşeye acaba diyosun
Kendin ölçüp tartabilirsin
Biz buradan bilemeyiz

Benim çıkardığım bu, yazdıklarından
Doğru dersen doğrudur, değil dersen değildir
Acaba mı acaba mı deyince kısır döngü oluyo
Ben hala aynı şeyi düşünüyorum, sevmiyorsun iyi biri diye kendini ikna etme peşindesin

ya bende emin değilim kendimden ama şu bir gerçek bu devirde onun gibi birini bulamama duygusu var çünkü gerçekten konuşmasıyla oturup kalkmasıyla çok efendi biri. Bütün doğrularımla yanlışlarımla beni kabul ediyor...
Yanyanayken çok beğeniyorum daha önce de dedim ilk gördüğümde tipi hoşuma gitti zaten ama foto da görünce bir değişim oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…