- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
ama yakından tipini beğeniyorum hatta onu ilk gördüğümde ilk tipi dikkatimi çekmiştiSen bu beyin tipini beğenmiyosun
Ama huyunu beğeniyosun demektir
ama yüzyüze konuştuğumuz zaman tipi hoşuma gidiyorTipini begenmiyosunuz. Apacık ortada
o zaman foto cektikten sonra bi fotoshop falan yapsın öyle resim koysun internete.ama yüzyüze konuştuğumuz zaman tipi hoşuma gidiyor
hissediyorum gibi ama yaBir seyler hissedememissiniz beyefendiye bence.
Bu arada siyah saca alisabildiniz mi? :)
bilemedim şimdi yakından bakınca beğeniyorumyoksa sen bu adami begenmiyormusun
Enteresansın o zamanama yakından tipini beğeniyorum hatta onu ilk gördüğümde ilk tipi dikkatimi çekmişti
olabilir belki deAdam fotojenik değil
hahaha :):)o zaman foto cektikten sonra bi fotoshop falan yapsın öyle resim koysun internete.
o zaman güzel gelir
acaba gerçekten böyle de kendimi mi kandırıyorum...Enteresansın o zaman
Yüzyüze tipini beğeniyosun resmini görünce direk vazgeçiyorum diyosun
Ayrıca duygu da eksik sende, iyi biri efendi biri diye kendini ikna etmeye çalışıyosun
Herşeye acaba diyosunacaba gerçekten böyle de kendimi mi kandırıyorum...
ya bende emin değilim kendimden ama şu bir gerçek bu devirde onun gibi birini bulamama duygusu var çünkü gerçekten konuşmasıyla oturup kalkmasıyla çok efendi biri. Bütün doğrularımla yanlışlarımla beni kabul ediyor...Herşeye acaba diyosun
Kendin ölçüp tartabilirsin
Biz buradan bilemeyiz
Benim çıkardığım bu, yazdıklarından
Doğru dersen doğrudur, değil dersen değildir
Acaba mı acaba mı deyince kısır döngü oluyo
Ben hala aynı şeyi düşünüyorum, sevmiyorsun iyi biri diye kendini ikna etme peşindesin
bakmayınca hiçbir sorun yok zaten bakınca ip kopuyorBence fotolara bakma bir sure. 1 hafta sonra baktın aynı salla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?