- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
foto da beğenmiyorum sadece normalde beğeniyorumO nasıl bir şey ya, beğenmiyorsun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
foto da beğenmiyorum sadece normalde beğeniyorumO nasıl bir şey ya, beğenmiyorsun bence
Emin olmamanı anlarım daya bende emin değilim kendimden ama şu bir gerçek bu devirde onun gibi birini bulamama duygusu var çünkü gerçekten konuşmasıyla oturup kalkmasıyla çok efendi biri. Bütün doğrularımla yanlışlarımla beni kabul ediyor...
Yanyanayken çok beğeniyorum daha önce de dedim ilk gördüğümde tipi hoşuma gitti zaten ama foto da görünce bir değişim oluyor bende
Arkadaşlar sanırım hoşlandığım biri var sanırım diyorum çünkü çok emin değilim.
Karşı taraf beni seviyor dile getiriyor hareketleri tavırları on numara biri inanın buna, efendi biri, saygılı biri daha bir lafım iki olmadı ondan her şeyi çok güzel bu beyle yüzyüze konuşurken mükemmeliz herşey on numara ama herhangi bir yerde fotoğrafını görünce direk vazgeçiyorum neden bilmiyorum size hiç oldu mu bunun adı nedir beni bir aydınlatın...
bakmayınca hiçbir sorun yok zaten bakınca ip kopuyor
zaten sadece hoşlantı var bende çok büyük aşk sevgi şu bu değil, Bende zaten tipini beğenip foto beğenmeme durumumdan rahatsızım çözemiyorum bir türlü bunu. Evet tabi ki mükemmel değil ne konular okuyoruz buradaEmin olmamanı anlarım da
Tipini çok beğenip fotoğrafını görünce vazgeçmeni anlayamam, çok tezat değil mi sence de ?
Bi de her efendi duran mükemmel değildir, onu bilmeni isterim.
Duygu anlamında tek kelimene de rastlamıyorum ?
olabilir gerçekten aklıma ve ruhuma hitap ediyor o manada aradığım kişi diyebilirimAklına ve Ruhuna hitap ediyor ama gönlüne hitap etmiyor ...Fiziksel olarak çekim yok demek.
Ben tipini beğendim kız erkek farketmez herkesin fotoğrafını da beğeniyorumzaten sadece hoşlantı var bende çok büyük aşk sevgi şu bu değil, Bende zaten tipini beğenip foto beğenmeme durumumdan rahatsızım çözemiyorum bir türlü bunu. Evet tabi ki mükemmel değil ne konular okuyoruz burada
haddinden fazla karışıkSenin kafan çok karışık diyim :) çok olası yok gibi.
olabilir gerçekten aklıma ve ruhuma hitap ediyor o manada aradığım kişi diyebilirim
sanki bu çocuk daha da çirkinlesiyorBen tipini beğendim kız erkek farketmez herkesin fotoğrafını da beğeniyorum
Hiç fark görmüyorum
Aksine efekt şu bu ile fotoğrafları daha güzel oluyo![]()
Ondan şaşırdım
Yazıksanki bu çocuk daha da çirkinlesiyor
ne yalan söyleyeyim bir arkadaşım gelse böyle böyle sevgilim var dese bunun huyunu suyunu anlatsa imrenirdim yaniAma gönlüne hitap etmiyor şimdilik çünkü elinin altında ya o yüzden tam olarak ne hissettiğini bilemiyorsun. İnsanoğlu kaçanı , zorlayanı seviyor.
yazık?
Çocuğa yazıkyazık?
ne yalan söyleyeyim bir arkadaşım gelse böyle böyle sevgilim var dese bunun huyunu suyunu anlatsa imrenirdim yani
teşekkür ederim biraz zamana bırakayım olmazsaBiraz uzaklaş kalbini dinle bence zamanla hislerin netleşecek gibi duruyor. Adam gibi biriyse seni mutlu ediyorsa sen onu mutlu ediyorsan zamana bırakman en sağlıklısı.
acaba uyarsam ayıp olur mu?Çocuğa yazık
Fotojenik değil diye kaybedecek gibi
Ay nasıl uyaracaksınacaba uyarsam ayıp olur mu?