ne oluyor bana???

ya bende emin değilim kendimden ama şu bir gerçek bu devirde onun gibi birini bulamama duygusu var çünkü gerçekten konuşmasıyla oturup kalkmasıyla çok efendi biri. Bütün doğrularımla yanlışlarımla beni kabul ediyor...
Yanyanayken çok beğeniyorum daha önce de dedim ilk gördüğümde tipi hoşuma gitti zaten ama foto da görünce bir değişim oluyor bende
Emin olmamanı anlarım da
Tipini çok beğenip fotoğrafını görünce vazgeçmeni anlayamam, çok tezat değil mi sence de ?
Bi de her efendi duran mükemmel değildir, onu bilmeni isterim.
Duygu anlamında tek kelimene de rastlamıyorum ?

Arkadaşlar sanırım hoşlandığım biri var sanırım diyorum çünkü çok emin değilim.
Karşı taraf beni seviyor dile getiriyor hareketleri tavırları on numara biri inanın buna, efendi biri, saygılı biri daha bir lafım iki olmadı ondan her şeyi çok güzel bu beyle yüzyüze konuşurken mükemmeliz herşey on numara ama herhangi bir yerde fotoğrafını görünce direk vazgeçiyorum neden bilmiyorum size hiç oldu mu bunun adı nedir beni bir aydınlatın...

Aklına ve Ruhuna hitap ediyor ama gönlüne hitap etmiyor ...Fiziksel olarak çekim yok demek.

Emin olmamanı anlarım da
Tipini çok beğenip fotoğrafını görünce vazgeçmeni anlayamam, çok tezat değil mi sence de ?
Bi de her efendi duran mükemmel değildir, onu bilmeni isterim.
Duygu anlamında tek kelimene de rastlamıyorum ?
zaten sadece hoşlantı var bende çok büyük aşk sevgi şu bu değil, Bende zaten tipini beğenip foto beğenmeme durumumdan rahatsızım çözemiyorum bir türlü bunu. Evet tabi ki mükemmel değil ne konular okuyoruz burada

zaten sadece hoşlantı var bende çok büyük aşk sevgi şu bu değil, Bende zaten tipini beğenip foto beğenmeme durumumdan rahatsızım çözemiyorum bir türlü bunu. Evet tabi ki mükemmel değil ne konular okuyoruz burada
Ben tipini beğendim kız erkek farketmez herkesin fotoğrafını da beğeniyorum
Hiç fark görmüyorum
Aksine efekt şu bu ile fotoğrafları daha güzel oluyo :D
Ondan şaşırdım

Ama gönlüne hitap etmiyor şimdilik çünkü elinin altında ya o yüzden tam olarak ne hissettiğini bilemiyorsun. İnsanoğlu kaçanı , zorlayanı seviyor.
ne yalan söyleyeyim bir arkadaşım gelse böyle böyle sevgilim var dese bunun huyunu suyunu anlatsa imrenirdim yani

ben bu sorunu biliyorum
ara ara oluyor buralarda...

simdi adam el altinda gibi ya, gözünün icine bakiyor falan filan
cazip gelmiyor, cekici degil

yarin bir gün ilgisini cekip baskasina yönelirse, gör bak resimlerinden bile ne kadar etkileniyorsun :)

Back
X