Ne oluyor bu erkeklere?

evet bu çok doğru bende sana katılıyorum bu konuda
kadın herşeyi bilmeli yapabilmeli ama bunu kocasına fazlada hissettirmemeli
benimde tanıdığım biri var
kadının 2. evliliği birgün bana kahveye geldiğinde
dayanamadı döktü içini
ilk evlendiklerinde çok sorumluluk sahibi olduğunu şimdi değiştiğini söyledi
bende kusura bakma ama nedeni sensin dedim
öyle bir alıştırmışki adamı bende onun yerinde olsam kılımı kıpırdatmam
ev sahibiyle kadın muhattap olur
evde ne varsa kadının üzerine doğalgaz açılıcak kadın gider
taşınırlar evde mobilyaları kadın söker kurar
fare girmiş eve kadının ödü kopuyor gitmiş başkasını çağarmış fareyi yakalasın diye :)
fazlaca özveride bulunursan tepene çıkıyorlar

benim oturduğum mahalledede doğulu insanlar var onların akraba ilişkilerine hayranım zaten ben oldum olası
gerçekten kadınlarına değer veriyorlar
yanlız onlarda da çocuk önemli yani en azından benim tanıdıklarımda
illa erkek çocuk olucak benim komşumun 2 kızı var biri 6 biri 2 yaşında geçen yazda oğlu dünyaya geldi
çok seviyorum çokta iyidir ama kadınlarda bu konuda aynı fikirde erkek olsunki diğerlerine sahip çıksın
küçücük 3 tane çocuk çok zorlanıyor yaşıda en fazla 28 filan

bende tam suç biz bayanlarda diycektim de hemen lafı getirdin kadınlara dersiniz diye ses etmediydim, dayağı,aldatılmayı,hor görülmeyi,sözlü şiddeti görmezden gelen kadınlar olduğu sürece bu erkeklerin bi tarafları hep yukarıda olacaktır. Erkeğine dur deyip restini çeken yada çekip giden kadınlara helal olsun gözüyle bakıyorum artık halbuki olması gereken bu, arkadaşım ünv mezunu çok iyi işi ve geliri var ama dayak yiyor ha bire kızın ailesi kızım gel diyorlar arkasında destekçisi de var yani kızımız olmaz seviyorum diyor e ne denir böylesine , sen bilirsin çek o zaman deniyor , o adam da böyle böyle hayvanlık derecesini gün geçtikçe basamak basamak yükseltiyor.

Fareyi yakalamasi icin baskasinin mi cagirmis:26::26:

dünyada yok yok adamlara bak yahu...pufffffffff kafam bulandi bu konulardan

Fareyi yakalamasi icin baskasinin mi cagirmis:26::26:

dünyada yok yok adamlara bak yahu...pufffffffff kafam bulandi bu konulardan

evin bütün işleriyle kadın ilgilenir yapamadığınıda tanıdığı birini çağırır yaptırır
taşındılar mobilyalar kurulucak eşim gitti kurdu
arkadaşlarımız gece boyunca uyumadık eşim mobilyaları kurdu
kendi eşide çıraklık yaptı
tamam herkesin elinden her iş gelmez ama aklınıza ne gelirse bir evle ilgili her şey le kadın ilgileniyor
ev sahibi kadını arar
falan filan hazıra iyice alışmış alıştırmış

inanmiyorum ya ne gicik tip degil mi

evet her insanin yapamadigi seyler vardir bu normal...ama bir adam herseyide kadina yükler mi yahu

esimin akrabasida böyle,cocuga o kadin baksin,adam calismaz,,,arada bir bi is bulur ayrilirdi,gerci saun bir kac haftadir calisiyor...ve cocuklarla cok az ilgileniyor

üstüne üstükte birde cocuklar gürültü yapnca bakirip azarliyor coculari veya kadina cemkiriyor...sanki cok ilgileniyorda

Çok güzel yakalamışsın, ama KK daki arkadaşlarımızı okuyunca erkeklerin niçin böyle olduğunu anlamak zor olmuyor.

Allahım ne mutluyuz evlendik ya ayağını da yıkarız, kafamıza da ettiririz. Kaynanayla mı oturacağız hiç önemli değil, anamıza babamıza terbiyesizlik etmiş önemli mi, aşkolsun değil tabi. Artık bir koca bulduk ya statü olarak evliyiz ya ...

Evlendik artık normalde yaşamayacağımız cinsel ilişkiyi yaşayabileceğiz, toplumda evde kaldı damgası yemeyeceğiz. Ya aldatırsa aaa ne var ki bunda o erkektir yapar, bakımsız olan bizizdir adamı dışarı itmişizdir, üstümüze şöyle seksi birşeyler giymedik ki adamın gözü dışarı kaydı.

Hem aldatsa da evimiz ev değil saygı sevgi mabedi yuvadır, hoş adam yuva olarak görmese ne olur.

Yani güzel arkadaşım , biz çocuk yetiştiremiyor değiliz, biz eş ne demek bilmiyoruz, adamları alıp hayatın merkezi oturtuyor , birey olduğumuzu unutuyoruz.

Son düzenleme:
tüm suç erkek analarında

aile babası yetiştiremeyen, 30 yaşındaki adamın utanmasa ağzına meme verecek anneler, bilhassa kızına kızım, oğluna oğluşum muamelesi yapan kadınlardır tüm sebep.

oğluşum ne yaa?oğluşum nedir?

görmemişin oğlu olmuş sonra hayatı boyunca bi ekmek aldırma bi fatura ödetme bi yemek yapamasın

neden çünkü erkek o yapamaz

annesi olmadan nefes alamaz ölür

e bu erkek anası kendi önemsiz hayatında kendini nasıl önemli hissedecek ?oğluşuna yemek yaparak tabi ki

kızı herşeyi tamtakım öğrenir herkül misali ev çevirir de oğluşu bi yumurta kıramaz.sonuçta bi tane enayi çıkıp bu oğluşuna aşık olacaktır yemekte yapar çocukta karıyer de

ayyyyy gene kaynana suçlu oldu.sanki kocişim kocişim diye dolananlarda hiç suç yok

Ay eveeeeeeeeeeet

cok sinirleniyorum dendi mi : yok o yapamaz o nerden bilsin corba yapmayi...yok canim o yapamaz o hic evi süpürmemis ki anlamaz ondan,yok canimmm o yapamaz...eeeee

ögretilmezse sirf erkektir diye,tabi ki o yapamaaaaazzzzzz

ablacım orada da kız anneleri suçlu,kociş delisi kız evlat yetiştirdikleri için

her halukarda anneler suçlu yani :26:

Annem kiziyor ben kocam dedigimde,diyor kizim siz 40 yillik kari koca degisiniz ki,deme öyle.

esim de diyor.

evlilikte sorun cikincada,ogullari sorumsuzsa,derler eeee kadin ama cekip cevirmeli o yuvayi,tabi o ucuyor ya her ise yetismeli,herseye yetmeli cünküüüüüüüüüüüüü

o biiiiiiiiir disi kus.....

ayyyyy gene kaynana suçlu oldu.sanki kocişim kocişim diye dolananlarda hiç suç yok

onlar ayrı bir kafada yaşıyorlar onlar ayrı

adam dayaktan geçirse benı seviyor diyorlar onlar psikolojık rahatsızlığa sahıp

gerçeği göremeyenler.

Egem sen üstüne alınma sen kızın olsaydı oğlunla ayırır mıydın? aynı muameleyi göstermez miydin?

o kızlar ki erkeğin daha değerli kabul edildiğini ilk nerede görüyorlar

kayrılan erkek kardeşlerinden abilerinden dolayısıyla onu kayıran annelerinden değil mi?

benım sevgilimin annesi hala onun yatağını topluyor hala yemeğini önüne koyuyor sevgilim hala bir salata yapmayı bilmiyor 25 yaşında üstelik

yapmaya kalksa da annesı önüne geçiyor sen yapamazsın ben yaparım sen beceremezsin...

ben derdime yanayım asıl

benim kaynanamda öyle,ama esim cok sükür yapiyor ev iside,yemekte kaynanada duyunca sasiriyor

Ne kadar güzel bir düzen oluşturmuşsunuz kendinize...
Böyle durum her evli çiftin başına inşallah...
Ama benim demek istediğim farklıydı aslında, eşi konsere giderken evin temizlenmesini bir de onunla uğraşamayacağını belirttiği için her yeri silip süpüren kocalar mevcut.
Ya da araba muayenesi, bir kaza, teker patlama olayında erkeğin tamamen devreden çıkıp 'eşim halletsin onunla mı uğraşacağım' dediği için sanayilerde gezen kadınlar mevcut.
Tamamen dengelerin değiştiği, kadın ve erkeğin ne olduğunun unutulduğu evlilikler bunlar.
Kendimden örnek vermem gerekirse, bir yere çıkmışsak yanınmdaki erkek ben oturmadan oturmamalı, inceliktir bu.
Ya da bir mekana girerken içeride neyle karşılaştığımızı bilmeden ben önden girmem istemem, bu da bir güvendir.
Ya da ben oto sanayide uğraşmamalıyım, anlamam etmem; bir erkeğin daha kolay halledebileceği bir şeydir bu.
Bir taşınma olduğunda erkek tatile gidiyor, kadın bir güzel evi taşıyıp yerleştiriyor...
Bunun neresi eşitlik ya da paylaşım, görev dağılımı bile mevcut değil...
Aynı şekilde alışveriş işlerini de bir kadın daha kolay halleder, hangisi iyisi acaba diye pırasalara bakan, sağı solu inceleyen erkeğin anlamı yok, zorunlu durumlar hariç.(ha tabi anlıyor da olabilir).
Bahsetmek istediğim şey biraz da buydu, öyle evliliklere şahit oluyorum ki hakikaten cinsiyet diye bir şey kalmadan sürdülüyor.
Yok böyle bir dünya, ben buna sonuna kadar karşıyım.
Herkes elinden gelebileceği, yük azaltmak için sonuna kadar yapmalı ama kendisini zorlayacak işleri eşi daha kolay yapacaksa ona bırakmalı.

Ben bu duruma geldiğimizi kendi ilişkimde gördüm, ve direk ipleri elimden bıraktım açıkçası.
Beyefendi arkadaşlarıyla geziyor, ben onun faturaları peşinde koşuyorum, kıyafet lazım sen bak diyor onun adına ben gezip tozup seçiyorum, araba muayenesi var ben arkadaşlarımdan rica ediyorum halletmek için o işte çünkü, ailesinin evi satılacak emlakçılarla görüşen müşterilere ev gösteren benim(!), bir toplanma gerçekleşecek bütün organizasyonu ben yapıyorum gidip görüşüyorum kim nasıl gelecek ayarlıyorum, beyefendi bana yemekler yapıyor sofralar hazırlıyor, evi temizleyip benim arkadaşlarımı ağırlıyor vs...
Birgün onun yapacağı bir iş vardı, aradığımda 'sen benden iyi beceriyorsun her şeyi erkek gibi kadınsın maşallah halledersin' dedi ne oluyoruz dedim...
Bildiğiniz şoka girdim, dönüp kendime baktım hakikaten kadınlıktan çıkmışım...
Hiçbir şekilde yapamam edemem yok, onu geçtim sen yaparsın da demiyorum.
Ben niye emlakçıyla, eve gelen müşteri ve adamlarla muhattap oluyorum ki(kendi evim olsa neyse)!
Ne söylenmişse görev aşkıyla hallediveriyorum!
Tabi hemen geri çektim kendimi, dedim bu böyle olmaz.
Ben kadınım sen erkek, yardımlaşmamız elbet olacak ama benden bu kadar...

Tam da demek istediğim böyle bir şeydi...

Sizin evliliğiniz eşitlik değil, paylaşım üzerine kurulmuş ve ne de güzel olmuş, Allah nazarlardan saklasın ve tekrar yineliyorum umarım hepimizin başınına...

Son düzenleme:
Ben bunu kadınların hak ettiğini düşünüyorum.

Geçen gün bir üye yazmış, kocam beni düşünmüyor özel günlerimi hatırlamıyor önemsemiyor benimle ilgilenmiyor demiş. Bende dedim ki eş elbette önemli birbirinizi sevmeniz hayatınızı paylaştığınız insan elbette çok önemli, ancak bu kadar hayatınızın ortasına koymayın. İnsan bu çok iyilik yaramıyor kendi kıymetinizi de bilin yazdım. Bayan bana evet çok mutluyum o benim kocam ve evet hayatımın merkezinde vs vs gibi laf sokan birşeyler yazmış. Allahım yarabbim e arkadaş neden şikayet ediyorsun o zaman.Buraya yazıyorsan yorum almak için yazarsın gelen yorumlar işine gelmezse yok arkadaşım sağol de geç.

Yani biz böyle oldukça müstehak.

Son düzenleme:

erkek çocuklarını çok nazlı büyütüyorz.Kızlar elin evine gidince mantığıyla herşeyi yapmak öğrenmek zorunda.ama oğullarına kıyamıyor anneler.15 yaşında hala üstünü annem örtmeden uyumayan bir paşa da bizde var. yarın öbür gün eşinden de bekleyecek böyle yetişmiş çünkü..

Çalışıyoruz , evi de idare ediyoruz , çocuğada bakıyoruz ne oluyor ? madalya takmıyor kimse.. Evet sesimiz çıkıyor ama kimse duymuyor sallamıyor..

Kadın çalışıyorsa erkek de evde onun kadar çalışmalı...

Bende canım bende.. :) bi arkadaş var mahallede 6-7 sene flört dönemi geçirdiler . evlendikten 2 ay sonra boşandılar.. mahkemede sunduğu bahane annem uyuyunca üstümü örterdi eşim örtmedi,annem gibi yemek yapamıyor , en komiğide annem gibi kokmuyor demiş..yuh dedim yani!

Köprüyü geçene kadar mantığıyla baştan göstermiyolar kendilerini. Hem bi insanla beraber yaşamadan anlayamıyosun tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…