Cok acimasizsiniz
Tam tersi olup da evli oldugunu bildigi halde mesaj atan aksamlara kadar gezen colugun cocugun rızkını yiyen kadınları da görüyoruz duyuyoruzTabii ki %80 i kadında bulmak kolay.
Adam kocası o'nun yüzünü yıkayıp akçapakça edecek ki evliliği sürdürsün. Suçu dışsallaştırarak biz mükemmeliz dışardan darbe var havası yaratmaya çalışmak.
Adam olan adamı kimse yoldan çıkaramaz ki burada okuyoruz çakılana kadar bekar numarası yapıp sonrasında "eşimi sevmiyorum, çocuklar için beraberim" yalanlarını söyleyrn erkekleri.
Valla kadin size denk gelseymis yandiydi o zamanOrtada bir kadının paranoyası diğer tarafta başka bir kadının izzeti nefsi varsa acımasızım evet.
Kocasına güvenmeyip sağa sola sataşan kadına mı acımalıyım.
Sanırım aktif bir çalışma hayatınız olmamış. Zira bunlar yapmam etmem demekle olmuyor. İşyerinde ister istemez herkese işiniz düşüyor herkesle muhabbet etmek durumunda kalıyorsunuz. Bu öyle yapmam etmemle olacak şey değil.ben böyle bir mesaj almam işyerinde muhabbetim olmadığı birini faceme eklemem ayrıca telefonumuda tamire götürürmüsün demem
Valla kadin size denk gelseymis yandiydi o zaman
Konu olarak soylememistim aldatma konusunda valla ben yuzde sekseni kadinda bulurum suc
Ya olur tabiki konusulur telefonunuda verebilir tamire ama kadinda bunlarda dolayi sarmamistir kocasına birsey olmuştur bu zamana kadar facende duran kisi bundan sonra niye göze caepmaya başladı ki acabaSanırım aktif bir çalışma hayatınız olmamış. Zira bunlar yapmam etmem demekle olmuyor. İşyerinde ister istemez herkese işiniz düşüyor herkesle muhabbet etmek durumunda kalıyorsunuz. Bu öyle yapmam etmemle olacak şey değil.
Ya kadin cagiriyorsa kadindan yuz buluyorsa tabiki kadin sucludur benim gozumde herkes fikrini soylemekte serbestHangi kadin pardon? Bi tarafina sahip cikamayan erkek anca yuzde yirmi mi suclu? O zaman sendeki bu dusunce yapisiyla bu erkekler daha cok aldatir. Aldatmayacak kadar akli melekelere sahip olmayan heriflerle niye evleniyorsunuz?
Ya olur tabiki konusulur telefonunuda verebilir tamire ama kadinda bunlarda dolayi sarmamistir kocasına birsey olmuştur bu zamana kadar facende duran kisi bundan sonra niye göze caepmaya başladı ki acaba
Neyse ben diger taraftan bakmistim burda sizle tartismaya girmek istemiyorum konu sahibi sizde ister soyleyin kocasina ister soylemeyin iyi aksamlar herkesekadının belki psikolojisi bozukmuş, belki kendi açısından haklıymış da bilmemneymiş
belki konu sahibinin eşinin de psikolojisi bozuk, bu mesajları görünce gidip, senin karımla ilişkin mi var ki karın böyle bir mesaj atmış diye adamı öldürecek?
belki kıskanç bir adam ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyip konu sahibine olan güveni sarsılacak?
ne hakkı var kendi saçma sapan paronoyaları yüzünden başkalarını huzursuz etmeye?
çalışma hayatım oldu 4 senedir evdeyim sadece iş dışında kimseye işim düşmediSanırım aktif bir çalışma hayatınız olmamış. Zira bunlar yapmam etmem demekle olmuyor. İşyerinde ister istemez herkese işiniz düşüyor herkesle muhabbet etmek durumunda kalıyorsunuz. Bu öyle yapmam etmemle olacak şey değil.
Ya kadin cagiriyorsa kadindan yuz buluyorsa tabiki kadin sucludur benim gozumde herkes fikrini soylemekte serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?