Ne oluyor bu insanlara !!!

Tam tersi olup da evli oldugunu bildigi halde mesaj atan aksamlara kadar gezen colugun cocugun rızkını yiyen kadınları da görüyoruz duyuyoruz

ben böyle bir mesaj almam işyerinde muhabbetim olmadığı birini faceme eklemem ayrıca telefonumuda tamire götürürmüsün demem
Sanırım aktif bir çalışma hayatınız olmamış. Zira bunlar yapmam etmem demekle olmuyor. İşyerinde ister istemez herkese işiniz düşüyor herkesle muhabbet etmek durumunda kalıyorsunuz. Bu öyle yapmam etmemle olacak şey değil.

Konu olarak soylememistim aldatma konusunda valla ben yuzde sekseni kadinda bulurum suc

Hangi kadin pardon? Bi tarafina sahip cikamayan erkek anca yuzde yirmi mi suclu? O zaman sendeki bu dusunce yapisiyla bu erkekler daha cok aldatir. Aldatmayacak kadar akli melekelere sahip olmayan heriflerle niye evleniyorsunuz?

Ya olur tabiki konusulur telefonunuda verebilir tamire ama kadinda bunlarda dolayi sarmamistir kocasına birsey olmuştur bu zamana kadar facende duran kisi bundan sonra niye göze caepmaya başladı ki acaba

Bazı işyerlerinde 100 Kişilik whatsapp grupları bile var. Hiç muhabbeti olmayan insanlar aynı gruptalar. Yöneticiler sosyal platformları elzem kılabiliyor.
bilemeyiz ki...
Tamir meselesi de yoğunsam cıkamıyorsam elim Ayağım olan tlf bozuk ise götürmeyi teklif eden , o tarafa giden her iş arkadaşımla , ekran kilidim varsa yollayabilirim

kadının belki psikolojisi bozukmuş, belki kendi açısından haklıymış da bilmemneymiş
belki konu sahibinin eşinin de psikolojisi bozuk, bu mesajları görünce gidip, senin karımla ilişkin mi var ki karın böyle bir mesaj atmış diye adamı öldürecek?
belki kıskanç bir adam ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyip konu sahibine olan güveni sarsılacak?

ne hakkı var kendi saçma sapan paronoyaları yüzünden başkalarını huzursuz etmeye?

Hangi kadin pardon? Bi tarafina sahip cikamayan erkek anca yuzde yirmi mi suclu? O zaman sendeki bu dusunce yapisiyla bu erkekler daha cok aldatir. Aldatmayacak kadar akli melekelere sahip olmayan heriflerle niye evleniyorsunuz?
Ya kadin cagiriyorsa kadindan yuz buluyorsa tabiki kadin sucludur benim gozumde herkes fikrini soylemekte serbest

Tlf servise götürülen iş arkadaşınınkini de götürmesini nasıl bir samimiyet göstergesi acaba?
Günde değiller bu insanlar elini kolunu salllaya sallaya çıksın işyerinden.izin almak kolaymı sanıyorsunuz? Ne var bunda benim anlamam mümkün değil.
Sanırım çalışmıyorsunuz?

Ya olur tabiki konusulur telefonunuda verebilir tamire ama kadinda bunlarda dolayi sarmamistir kocasına birsey olmuştur bu zamana kadar facende duran kisi bundan sonra niye göze caepmaya başladı ki acaba

Şunu kabullenmek lazım bu çalışma hayatı ve günün çoğu orada geçiyor iletişim olmadan mümkün değil. Her iletişime geçen de milletin kocasının peşinde değil.
Kontrol etmeniz gereken kişiler kocalarınız. Yoksa ayşe yi kesersin fatma çıkar fatma yla kavga edersin hoppp hatice. Hatice yi yolarsın bir bakmışsın zeynep. Bunun sonu yok.

Neyse ben diger taraftan bakmistim burda sizle tartismaya girmek istemiyorum konu sahibi sizde ister soyleyin kocasina ister soylemeyin iyi aksamlar herkese

çalışma hayatım oldu 4 senedir evdeyim sadece iş dışında kimseye işim düşmedi
ben mesaj atan kadını savunmuyorum ayrıca

Ya kadin cagiriyorsa kadindan yuz buluyorsa tabiki kadin sucludur benim gozumde herkes fikrini soylemekte serbest

Yahu konu sahibi evine mi cagirmis yuz mu vermis. Ne cirkin ne pislik bir dusunce yapiniz var.

O fikriniz de sizde kalsin ve mumkunse sizinle beraber kaybolsun olur mu?

Kendini aldatan kocanizi bosayamayacak kadar acizsiniz ve baskalarini suclayarak kendinizi rahatlatacak kadar da dusmussunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…