Şahsen ben bir Kadından rahatsız olsam o Kadınla samimiyeti kesmesi, faceden silmesi konusunu kocamdan bile isterken ıkı kere düşünür ve utanır sıkılırım. Basıma hiç gelmedi böyle bir durum , isteyebileceğimden emin Değilim yani.. Gurur meselesi haline getirebilirim ben. Ama isteyen hanımlara da SAYGI duyarım elbet..Tabiki insan kotu hisseder ama zor durumda kalmasa atmaz gibime geldi
Ha bide namuslukla suclar oldu kadın valla bende sizi anlayamiyorumNe acayip bi durum,
Yazık kadınlarımız kendilerini ne hallere sokuyor.
Arayan kadınla empati yapanlara da ayrıca şaşırdım.
Ne demek başka bir insanı namussuzlukla itham etmek.
Hadsiz...
Başka kimseye anlatmadan eşinize ve o kadının eşine anlatmalısınız bence. Yoksa siz zarar görebilirsiniz.
Ben mesaj atan kadının penceresinden bakıyorum olaya . O Eşinden Şüphe duyuyorsa, herkes duyabilir .. Kendisi zaten bu sıkıntının içinde ise bir de Başkalarını sürüklemesi hoş bir davranış değil..siz kendinizle çelişiyorsunuz farkındamısınız
kadın kocasına güvenmiyor diye ağzınıza ne geliyorsa söylüyorsunuz
sonrada ya mesaj attığı kadının kocası yanlış anlarsa diyorsunuz
oda tanımaktır yüzyüze olması şart değil sizden bahsedilmiş demekki
dank diye tepeden inme benim bir arkadaşım var nikah şahidim olucak deseydi oda sorardı elbet kimmiş bu arkadaş diye
bir insanın kendisine güvenmesi ve eşine güvenmesi çok önemli tabi kadının yaptığını haklı bulmuyorum
ama bu zamana kadar konusu geçmeyen bir iş arkadaşı varsa huylanmıştır yada eşiyle daha önceden böyle sorunlarıı olduysa problem çıkarmıştır yani ezik demek bana yanlış geliyor
Ya ne bileyim anlayis gosterse konu sahibi benim fikrimce fazla uzerine gitmesin kadinda belki psikolojisi bozuk evin icinde olan biteni bilemeyiz
namussuzlukla nasıl itham edilmiş ben orayı kaçırdımNe acayip bi durum,
Yazık kadınlarımız kendilerini ne hallere sokuyor.
Arayan kadınla empati yapanlara da ayrıca şaşırdım.
Ne demek başka bir insanı namussuzlukla itham etmek.
Hadsiz...
Başka kimseye anlatmadan eşinize ve o kadının eşine anlatmalısınız bence. Yoksa siz zarar görebilirsiniz.
Ne ezik kadınlar var ya ..
Iş ortamı orası onun kıytırık evliliğine göre Şekil alacak hali yok. Kurum kültürü diye birşey var. Kurumsal alanlarda bu iklim otursun diye milyonluk aktiviteler, etkinlikler düzenlenir. Bi tane işsiz kuruntu yapacak da hadsizlik edecek..Bazı kadınlar dünya kendi Etrafında Dönüyor zannediyor cidden..
Konu sahibi yerinizde olsam iş yerinde ustruplu bir cıngar çıkarırım ve üst yetkililerin konudan haberdar Olmasını sağlarım. Kadının Yaptığını hakaret olarak algılardım kesinlikle..
Kocası kadının yaptığını temizlemeli ve evdekinin de haddini bir güzel bildirmeli ki yeni insanların kalbi kırılmasın.
Siz Bahsettiğiniz kadar masumsanız bu kadın daha 50 kadına saldırır..
Samire bu resmen karşi tarafa iftira atmak.Ya ne bileyim anlayis gosterse konu sahibi benim fikrimce fazla uzerine gitmesin kadinda belki psikolojisi bozuk evin icinde olan biteni bilemeyiz
Tabiki insan kotu hisseder ama zor durumda kalmasa atmaz gibime geldi
Ne kadar iyi niyetlisiniz.namussuzlukla nasıl itham edilmiş ben orayı kaçırdım
ne olursa olsun mesaj atması araması yanlış kocası varken
ama şunada takılmadan edemiyorum eşimin bir arkadaşı var fazla muhabbeti yok ki konu sahibi böyle başlamış konuya
ama ne hikmetse facesinde ekli ve telefonunu benim eşimle tamire gönderiyor bundan bende rahatsız olurdum buna ister güvensizlik ister eziklik deyin hatta bazıları işsiz hadsiz filan da demiş kadınla muhattap olmazdım tabi
sizin durumunuzla bu durum ikifarklı uç siz kardeş dediğiniz birinden bahsediyorsunuzHuylanıyorsa suç adamın ve her şeyinden huylandığı adamla evli kalmaya devam eden kadının. Eziktir çünkü kocaya söz geçirmez milletin namusuna, haysiywtine dalar.bumdan ala eziklik mi olur?
Bu kızcağız da gayet kolay huylanabilirdi benden çünkü sadece adımı biliyor ve kıza sürpriz hediyesini dahi ben seçtim.
Erkek tarafı benim canım ciğerimdir, kardeşim değildir ama kardeş yerindedir.Kızcağız da ha keza hanım hanımcık bir kız.
Onlar birbirlerine güveniyorlar hepsi bu.
Cok acimasizsinizPsikolojisi bozuksa tedavi olsun.
Her psikolojisi bozulan milletin haysiyetine mi dalacak?
Gövde üstünde baş kalmaz o zaman.
ben böyle bir mesaj almam işyerinde muhabbetim olmadığı birini faceme eklemem ayrıca telefonumuda tamire götürürmüsün dememNe kadar iyi niyetlisiniz.
Hiç bir şey yapmadiğiniz halde böyle bir mesaj alsaydiniz ne yapardiniz?
Kocamdan uzak dur demenin kibarcasi.
Ne demek bu? Seni potansiyel tehlike olarak görüyorum kocami ayartabilirsin demiş resmen.
Konu olarak soylememistim aldatma konusunda valla ben yuzde sekseni kadinda bulurum suc
ben böyle bir mesaj almam işyerinde muhabbetim olmadığı birini faceme eklemem ayrıca telefonumuda tamire götürürmüsün demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?