Sebep?Hep ben çabalıyorum konuşmak için.
E ne güzel işte daha ne reisBen hep konuşan fakat yerine göre de mesafeli duran sınır çizen biriyim.
Gorumcede az fena değil haa...eşim laf arasında markette bir şeyin çok ucuzladığını, şaşırdığını kutu kutu aldığını söyledi. Küçük görümcem hemen ordan bana niye almadın dedi
Cevabını bildiği soruları soran insanlar ...Görümcem eee onun evi artık ayrı almaz dedi
Ne yapayım bende onlar gibi mi davranayım hep ?
Direk muhatabınıza sorsanıza hayırdır aramızda benim farketmediğim bir kırıcı birşey mi oldu soğukluk seziyorum diyeEşimin ailesiyle aramızda bir soğukluk var ve ben bunu pek anlayamıyorum. Başlarda kv çok müdahale ederdi, beni sürekli yönetmeye çalışırdı, saçma sapan konuşur beni sinirlendirirdi. Hala daha öyle de... görümcelerimle aram iyiydi fakat şu son zamanlar fark etmeye başladım ki bana karşı mesafeliler. Onlara gittiğimizde tabi şuan virüs nedeniyle çok gidip gelemiyoruz... benimle konuşmuyorlar. Eşim de öyle put gibi kenarda köşede oturup telefonla ilgileniyor. Ben laf açmadan asla ama asla kimse benle konuşmuyor. Bir tek hoşgeldin, güle güle. Hep ben çabalıyorum konuşmak için... acaba diyorum ben mi çok soğuk durdum onlara karşı o yüzden mi böyle yapıyorlar ama öyle olduğunuda düşünmüyorum. Ben hep konuşan fakat yerine göre de mesafeli duran sınır çizen biriyim. Arkamdan ettikleri laflara (benim tavrımı beğenmemeleri, bulaşığa vs hep yardım etmem gerektiğini, çok ama çok ufak şeylere takılıp kendi kafalarında kurup yorumladıkları şeyleri...) rağmen yine ben çabalıyorum sanki. Bide saygı görmediğimi hissetmeye başladım. Geçen kv ye gittik, eşim laf arasında markette bir şeyin çok ucuzladığını, şaşırdığını kutu kutu aldığını söyledi. Küçük görümcem hemen ordan bana niye almadın dedi. Kv de eskiden alırdı dedi. Görümcem eee onun evi artık ayrı almaz dedi. Bu lafına uyuz oldum. Başta çok takmadım ama sonra evde aklıma gelip duruyor, sinirlerim bozuluyor. Ben sanki adam yerine konulmuyorum bir tuaf hissediyorum kendimi... diğer görümcemlede aramız iyiydi o da benle mesafeli olmaya başladı. Sanırım bana dış kapının dış mandalısın demeye getiriyorlar... sizce bu durum ne ? Ne yapayım bende onlar gibi mi davranayım hep ? Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu, en azından ortamda onun benle konuşmasını söyleyeyim mi sizce ?
Katılıyorumgörüşmeyi kesin gidip gelmeyin.
bu konuda ustelerseniz size kendi istedikleri gibi davranmayi hak gorecekler.
belliki istedikleri bir seyler olmuyor isler yolunda gitmiyor ki cephe almislar.
hic ustelemeyin.
kendileri cozuldugu zamanda cevaplarinizi verin onlar utansin.
bizimkilerde boyleydi gel diyince gelinsim git diyince gidilsin oyle az buz yolda degil 500 km enayi gibi surekli ordayiz her ay.
en son tepkiyi koydum bayramdan bayrama gitmeye basladik bi ara abim her ay geliyodu simdi gelin gelmiyo heralde dediler yuzume karsi.
evet gelmiyor cunku artik bir evi var ve ev gecindiriyor dedim.
simdi kendi evlendi 1 sene olacak daha 1 kere gitmedi es ailesine
ses cikaramiyorsanda umursama umursamadigini belli et.
Eşimin ailesiyle aramızda bir soğukluk var ve ben bunu pek anlayamıyorum. Başlarda kv çok müdahale ederdi, beni sürekli yönetmeye çalışırdı, saçma sapan konuşur beni sinirlendirirdi. Hala daha öyle de... görümcelerimle aram iyiydi fakat şu son zamanlar fark etmeye başladım ki bana karşı mesafeliler. Onlara gittiğimizde tabi şuan virüs nedeniyle çok gidip gelemiyoruz... beInimle konuşmuyorlar. Eşim de öyle put gibi kenarda köşede oturup telefonla ilgileniyor. Ben laf açmadan asla ama asla kimse benle konuşmuyor. Bir tek hoşgeldin, güle güle. Hep ben çabalıyorum konuşmak için... acaba diyorum ben mi çok soğuk durdum onlara karşı o yüzden mi böyle yapıyorlar ama öyle olduğunuda düşünmüyorum. Ben hep konuşan fakat yerine göre de mesafeli duran sınır çizen biriyim. Arkamdan ettikleri laflara (benim tavrımı beğenmemeleri, bulaşığa vs hep yardım etmem gerektiğini, çok ama çok ufak şeylere takılıp kendi kafalarında kurup yorumladıkları şeyleri...) rağmen yine ben çabalıyorum sanki. Bide saygı görmediğimi hissetmeye başladım. Geçen kv ye gittik, eşim laf arasında markette bir şeyin çok ucuzladığını, şaşırdığını kutu kutu aldığını söyledi. Küçük görümcem hemen ordan bana niye almadın dedi. Kv de eskiden alırdı dedi. Görümcem eee onun evi artık ayrı almaz dedi. Bu lafına uyuz oldum. Başta çok takmadım ama sonra evde aklıma gelip duruyor, sinirlerim bozuluyor. Ben sanki adam yerine konulmuyorum bir tuaf hissediyorum kendimi... diğer görümcemlede aramız iyiydi o da benle mesafeli olmaya başladı. Sanırım bana dış kapının dış mandalısın demeye getiriyorlar... sizce bu durum ne ? Ne yapayım bende onlar gibi mi davranayım hep ? Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu, en azından ortamda onun benle konuşmasını söyleyeyim mi sizce ?
Bencede eşine söyleme bir şey boş yere onunla hiç gerginlik yaşama. Bırak kendi kendilerine tavır alsın surat yapsın üstüne gidip değerli hissettirme eşinle iyisen mutluysan görünce Kv boşAlmanlarin bir lafı var ve ben cok severim: "benim sirk değil, benim maymunlar değil". Madem kendi kendilerine kurup kudurmak istiyorlar. Buyursunlar meydan onların. Hic uğraşmam, yüz de vermem, eşime de söylemem. Cünkü benlik bir durum yok. Yok bir hatam olmuş olsa güzel güzel özür de dilerim. Ama benlik bir durum yoksa insanları kendi hallerine bırakıyorum.
Eğer daha önce iyi bi anda soğuk yapıyorlarsa güzel günlerinizin hatırına sorabilirsin bişey mi oldu canınız sıkkın gibi öyle hissettim diyerek konuyu açarsın. direk eşine yansıtma bence üzmesin seni ilk fırsatta. Malum erkeklerin bekarken ailesine kötü ilgisiz davranıp evlenince onların önünde çiçek olmaları meşhurdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?