Arkadaşta ego tavan maşallah. Nazımı çek ama gölge etme diyor kısaca. Artık katlanacan mi yoksa restini cekecen mi sen karar vereceksin. Kolay gelsin
Gün boyu mesaj atma, o attığında da görüldü yap ve yine cevap yazma kısasa kısasbak nasıl toparlıyor
Hayır söyleme işlerim yoğundu o yüzden yazamadım falan de, yada aaaa unuttum mesaj atmayı sonra dönerim dedim ama kusura bakma falan gibi bi cevap yazÖyle mi yapayım.
Bugün hiç cevap vermiyorum o zaman.
Neden diye sorarsa söyleyeyim değil mi
Hayır söyleme işlerim yoğundu o yüzden yazamadım falan de, yada aaaa unuttum mesaj atmayı sonra dönerim dedim ama kusura bakma falan gibi bi cevap yaz
Ben olsam sessizce yapmazdım. Ne düşünüyorsam dile getirir yol vereceksem de öyle gonderirdim. Sen trip atacacaksin istedigin saatte yazacaksın, ne zaman müsaitsen o zaman görüşeceğiz ama ben sakin sakin seni bekleyeceğim. Yok yea:/Asla çekmem.
İşte diyorum ki bunu dile getirip yol versem.
Sessizce mi yapsam.
Ben olsam sessizce yapmazdım. Ne düşünüyorsam dile getirir yol vereceksem de öyle gonderirdim. Sen trip atacacaksin istedigin saatte yazacaksın, ne zaman müsaitsen o zaman görüşeceğiz ama ben sakin sakin seni bekleyeceğim. Yok yea:/
Boşver. Sen de cevap yazma. Sorarsa da birşey deme. Önüne bak. Daha şimdiden bu kadar can sıkıyorsa kalmasına gerek yok bence. Sen bilirsin tabi.
Açıklama yapmaya bile değmez.Bir haftadır böyle bende şaşırdım ya.
Anlaşılan o yol vermiş zaten bana :)
kuvvetle muhtemelOlmaz yani.
Açıklama yapmaya bile değmez.
Hiçbir şekilde iletişime geçmeyin.
O size yalvarsın bir açıklama yapmanız için.
Duzelmez, bas tekmeyi gitsin. Ben zamanında aynı bu karakterde iki kisiye bastım tekmeyi, ikisi de esekten dusmus karpuza döndüler. Hayat kısa, coluk cocuk egleyecek zamanımız yok.
Muhtemelen.Öyle mi dersiniz.
Çok cepte göründüm anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?