• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Ah kızlar ah ne diyim nerden başlayım bilemiyorum..Hani bu sıralar internetten tanışma konuları çoğaldı ya benimkide o misal..Ben işin içinden çıkamadım düşüncelerinize ihtiyacım var..İnternetten bir birbuçuk ay önce tanıştık..O beni eklemişti konuşmaya başladık ama hiçbir zaman konuşmalarımız aşk sevgi boyutuna dönüşmedi..Aynı şehirde yaşıyoruz kendisi emniyette çalışıyor..Neyse bi süre sonra yemek teklifi yaptı yemeğe çıktık..Benim güvenimi sağlamıştı çünkü düzgün bir aileye sahip,bi kötülüğünü görmediğim laubali olmayan bi adamdı..Buluşmadan önceki akşam sabaha kadar telde konuştuk kendisi nöbetteydi..Biraz eğlence olsun diye lunaparka gidelim mi dedim bana kağıt helva al ben sana pamuk şeker alayım dedim tamam gidelim dönme dolaba binelim dedi :) Çocuklar gibiydik ikimizde neyse buluştuk direk lunaparka gittik dönme dolaba ve korku tüneline bindik :) Çok eğlendik.. Sonra havuz kenarında cafede bişeyler içtik daha sonra eve geldik..Akşam ses seda çıkmayınca ben msj attım "bi daha buluşacakmıyız" diye..Tabiki neden olmasın dedi hemen arkasından aradı pztesi boş günüm buluşalım diye..Yağmur yağıyordu bugün ben msj attım buluşmayalım istersen gelmekte zorlanırsan fln diye..Yağmurda olsa çamurda olsa karda yağsa fırtına da kopsa geleceğim bekliyorum seni aynı saatte yerde dedi tamam dedim..Otobüs maduru olarak 20 dk buluşmaya geç gittim ama hiç kızmadı gayet sakin karşıladı..Kızarsın diye düşünmüştüm dediğimde de yeterki sen gel önemli değil kaçta geldiğin dedi..Bi kafeye gittik oturduk bişeyler içtik sonra tavla oynamayı öğretti bana çok güzel anlaştık oynarken çok şakalaştık..Sonra bi konu açıldı arkasından "hani birbiriyle çok iyi anlaşan iki dost olur ya bizde öyleyiz" dedi..Bozuldum tabi hiç çaktırmadım..Daha sonra tavla bitince yine konuşmaya devam ettik ellerim masanın üzerindeydi elimi aldı elinin üstüne koydu boyunu ölçmeye çalıştı..Bilek güleşi yapalım diyerek elimi tuttu..Neyse kalktık masadan yemek yiyelim mi dedi yok fln dedim..Biraz yürüdük yürürken elini omzuma attı :( Bende refleks işte bende sarıldım ona.. Sonra yolda devre arkadaşlarını gördü hemen elini çekti omzumdan bu duruma biraz bozuldum acaba gizlediği sakladığı bişey mi varda görmelerini istemiyor diye ama hiç belli etmedim..Durağa bırakayım seni dedi gerek yok ben giderim dedim..Eve geldim sonra biraz zaman geçince msj attı "iyi geceler ben yatıyorum" diye..Benim için gerçekten çok değerli..Bi görseniz eli yüzü pak dürüst yalanı olmayan düzgün biri..Hani netten adam çıkmaz deniliyor ya inanın çok efendi biri ben öyle herkese tam puan vermem..Sizce beni arkadaşı olarak mı görüyor yoksa sevgili olma ihtimalimiz var mı :( Kafam çok karışık.. :44:

Zaman dilimi 1,5 ay gibi kısa bir süre. Daha dur bakalım her şey olabilir; ancak acele etmeyin benden hoşlandı mı acaba aşık mı diye. Görüşmeye devam edin ancak araya bir mesafe koyun. insanları tanımak zaman gerektirir acele etmeyin.

Zaman dilimi 1,5 ay gibi kısa bir süre. Daha dur bakalım her şey olabilir; ancak acele etmeyin benden hoşlandı mı acaba aşık mı diye. Görüşmeye devam edin ancak araya bir mesafe koyun. insanları tanımak zaman gerektirir acele etmeyin.

Yok etmiyorum zaten herşey düzeyli mantıklı gidiyor..
Ne bana aksi terbiyesiz bi hareketini gördüm nede öyle bir isteğini..
Lunaparka gidecek kadar çocuksu düşlerimiz varken kötülük gelmiyor aklımıza :)
Bi dahakine hayvanat bahçesine gitmeyi planlıyoruz
Sanırım büyümeyen çocuğuz
:46:

Ama hani insan merak ediyor sevgi değilse aşk değilse bu ne :97:
Arkadaşı olarak mı görüyor acaba diye insan düşünüyor :44:

daha çok erken cnm .. zamanla bellı olur hersey.. sozune göre arkadaşl dost ıfadesi kullanmış.. zamanla farklı ıfadelere dönusebılır tabı..zamn

daha çok erken cnm .. zamanla bellı olur hersey.. sozune göre arkadaşl dost ıfadesi kullanmış.. zamanla farklı ıfadelere dönusebılır tabı..zamn

Peki neden o zaman elimi tutmaya çalışıyor ? Yada ne bileyim arkadaş olan boş günlerini sadece birine harcar mı ? Kaç defa elimi tutmaya çalıştı ama beceremedi :( Bugünde akşam elini omzuma attı sarılma amaçlı sonra geri çekti bilmiyorum ama ben onunla arkadaş olmak istemiyorum :77:

ters bir durum olmazsa birkaç aya sevgilisiniz, hayırlı olsun canım:D
ayrıca el ölçme hikayesini biz ilköğretimde yapıyorduk, böyle zararsız numaraları yapıyorsa saf biri gibi geldi bana, yani kötü anlamda değil iyi anlamda saf temiz, başkası olsa direk tutardı ya da ne bileyim.. tabii 1,5 ay demişsin daha bu kadar zaman geçirmen lazım en az tanıman için. ben internetten başlayan ilişkilere pek güvenmiyorum ama.. içine sindiyse.. iyi araştır arkadaş kalacak olsan bile bence

her hareketinden anlam çıkarmaya çalışmayın canım..yoksa yorulan siz olursunuz..
olacağı varsa olur bu kadarkasmayın yahu .. hemde erken daha 1.5 ayda ne kadar tanıyabilirsin ki birini bi kaç kez buluşma ile mi ??:44:

ters bir durum olmazsa birkaç aya sevgilisiniz, hayırlı olsun canım:D
ayrıca el ölçme hikayesini biz ilköğretimde yapıyorduk, böyle zararsız numaraları yapıyorsa saf biri gibi geldi bana, yani kötü anlamda değil iyi anlamda saf temiz, başkası olsa direk tutardı ya da ne bileyim.. tabii 1,5 ay demişsin daha bu kadar zaman geçirmen lazım en az tanıman için. ben internetten başlayan ilişkilere pek güvenmiyorum ama.. içine sindiyse.. iyi araştır arkadaş kalacak olsan bile bence

İnşallah canım hayırlısıyla çok isterim
Çünkü tam istediğim gibi dinine bağlı biri mantıklı akıllı uslu
Bende öyle düşünüyordum ama inan görsen sende çok efendi dersin nete zaten fazla girmiyor yarım saat bakıp çıkıyor
Peki sizce beni şu an tamamen arkadaşı olara
k mı görüyor yoksa onda da bişeyler var da belli edemiyor mu

İnşallah canım hayırlısıyla çok isterim
Çünkü tam istediğim gibi dinine bağlı biri mantıklı akıllı uslu
Bende öyle düşünüyordum ama inan görsen sende çok efendi dersin nete zaten fazla girmiyor yarım saat bakıp çıkıyor
Peki sizce beni şu an tamamen arkadaşı olara
k mı görüyor yoksa onda da bişeyler var da belli edemiyor mu

bence onda da bir şeyler ilk görüşmeden sonra tekrar buluşmak istemezdi.. yani arkadaş olmak amaçlı olsa yine bir süre internetten konuşur nadiren görüşürdünüz. bu kadar zaman geçirdiğine göre onda da bir şeyler var bence :) bir arkadaşın dediği gibi her hareketinden anlam çıkarmak yanlış ama boş olsa bu kadar üstüne düşmezdi bence :) belli etmeye de başlamış hafiften kendi hissettiği şeyleri.. sadece ben erken diyorum biraz daha tanımak lazım kısa süredir tanışıyormuşsunuz çünkü

daha bu konularda tecrübeli değilim,yaşım küçük ama bana niyeyse internetten tanışılıp normal arkadaş,dost olmak çok mantıksız geliyo ve belki de orada dostuz derken tepkinizi ölçmek istemiş olabilir,elinizi tutmaya çalışması filan dostluk göstergesi değil bence ama erkek milleti yakınlaşmaya çalışıyo da olabilir

Çok kısa bir süre olmuş tanışalı.E ilk etapta aşk meşk konusu yok dendiğine göre son zamanlarda sizin hisleriniz oluşmuş.Yorumlarınızdan ona çok güvendiğinizi anladım.Bende nette tanıştım.Ki hissi olarak güvendim.Bunun yanında ters bir tavrını da görmemiştim ancak hep açık kapı bıraktım.'Bugün böyle ama yarın ne olur bilemem.' şeklinde.Size de bunu öneririm.Çünkü kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz.Hele bir buçuk ay gibi kısa bir süre de.Ancak tavırlarından bana da boş değil gibi geliyor.Belki arkadaş lafını da ağzınızı aramak için kullanmıştır.Arkadaşlarını gördüğünde ayrılması çok anormal gelmedi bana.Daha adı bile konmamış bir şeyi herkese açıklamak zorunda mı?Bence değil. =) Zamana bırakın...Yorum yapmadan,şu olsun bu olsun diye kasmadan.Daha kolay olacak görün.​

Çok kısa bir süre olmuş tanışalı.E ilk etapta aşk meşk konusu yok dendiğine göre son zamanlarda sizin hisleriniz oluşmuş.Yorumlarınızdan ona çok güvendiğinizi anladım.Bende nette tanıştım.Ki hissi olarak güvendim.Bunun yanında ters bir tavrını da görmemiştim ancak hep açık kapı bıraktım.'Bugün böyle ama yarın ne olur bilemem.' şeklinde.Size de bunu öneririm.Çünkü kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz.Hele bir buçuk ay gibi kısa bir süre de.Ancak tavırlarından bana da boş değil gibi geliyor.Belki arkadaş lafını da ağzınızı aramak için kullanmıştır.Arkadaşlarını gördüğünde ayrılması çok anormal gelmedi bana.Daha adı bile konmamış bir şeyi herkese açıklamak zorunda mı?Bence değil. =) Zamana bırakın...Yorum yapmadan,şu olsun bu olsun diye kasmadan.Daha kolay olacak görün.​

Peki nasıl davranmam gerekiyor ona karşı canım..Bana arkadaşız dediğinden beri bozuntuya vermemek için arkadaşıymış gibi davranıyorum şakalaşıyoruz fln..Ama hiç duygusal boyuta getirmeden normal arkadaşıma davrandığım gibi davranmaya çalışıyorum..Bugün çok güzel davrandı bana ama sonunda yine iki iyi dostuz dedi ve benim bütün moralimi alt üst etti..İçimdeki bi his sanki bi daha buluşamayacağız diyor inşallah yanılırım bu hissimde..Şimdi benim nasıl davranmam gerekiyor onda bana karşı bişey varsa ve ben arkadaş olarak davranırsam bu seferde tersteper diye korkuyorum onda bişey yoksa ve ben bişey varmış gibi davranırsamda bu sefer kaçar diye korkuyorum off kafam çok karışık..Bi kez daha buluşsak emin olacağım ve daha farklı davranacağım ama bu kez buluşalım diye plan yapmadı :( Hatta boş olduğu günleri de söylemedi kafam çok karışık sen olsan nasıl davranırdın

Her insan kötü olacak diye bir kural yok sanırım:)) Yaşamadan bilemezsin kendinide,karşındakinide üzmeden birbirinizi tanıyın bakalım inşallah düğün haberinide alırız:1::64:

Of bilmiyorum kızlar yaaaa sabah günaydın msj atmış saat 7 de..Kafam çok karışık Bi başkası bana bunları dese sakın inanma derdim ama gözümle gördüğüm için kendime diyemiyorum
Düşünüyorum kötü niyetli bi insan olsa ilk gün elimi tutar sevgili olurduk
Yada öpmeye çalışırdı..
Dün ben baya aştım kendimi arkadaş olmaya hazırlamıştım çünkü sürekli arkadaşım arkadaşım diyordu..Bende bu yüzden herşeyi bi kenara bıraktım arkadaş gibi davrandım..Bana niye bu zamana kadar evlenmedin dedi..Kendi iş yerinden biriyle evlenmeyi düşünmüyor musun dedi..İyi olur hem aynı iş yerindesiniz dedi..Ben bunları duyduktan sonra umutlansam bile umutlarım sönüyor
Bakalım zaman gösterecek
:26:

Birbirinizi iyice tanıyabilmeniz için önce arkadaşlık , dostluk kurmanız normal ama belirli mesafede , bence alttan alta kendi niyetini belli etmen gerekir yada tam olarak onun niyetini anlaman gerekir. Bunun içinde ufak tefek laf cambazlıkları yapabilirsin. Mesela bizden çok iyi dost olur gibi bir cümle kurduğunda sende ona evet haklısın ama sadece dost mu?? gibi bir soru yöneltip konuyu başka boyuta taşıyabilirsin. Bence belli bir sınır çiz abi kardeş olayına dönmesin durum. :54::54: Yavaş yavaş düşüncelerini de belli etmelisin, iyi anlaştıktan sonra neden olmasın ki?? Tabi zaman da önemli , biraz zamana ihtiyaç var çünkü kısa süre geçirmişsiniz beraber.

canım bence bu çocuk seni sadece arkadaş olarak görüyor hatta yakında kanka moduna da geçer sölimm...

çünkü her ne olursa olsun, bi insan hoşlandığı birine bu lafları söylemez...:19:

canım bence bu çocuk seni sadece arkadaş olarak görüyor hatta yakında kanka moduna da geçer sölimm...

çünkü her ne olursa olsun, bi insan hoşlandığı birine bu lafları söylemez...:19:

İnsan normal arkadaşının elini tutmaya çalışır mı :(
Yada iki boş gününün ikisini de ona ayırır mı :(
Yada iyi geceler yada günaydın die msj atar mı off bilmioruma ama ben ondan en baştan beri etkilenmiştim yani nette konuşmaya başladıktan sonra..Dostluğunu istemem sanırım :(
:50:

Birbirinizi iyice tanıyabilmeniz için önce arkadaşlık , dostluk kurmanız normal ama belirli mesafede , bence alttan alta kendi niyetini belli etmen gerekir yada tam olarak onun niyetini anlaman gerekir. Bunun içinde ufak tefek laf cambazlıkları yapabilirsin. Mesela bizden çok iyi dost olur gibi bir cümle kurduğunda sende ona evet haklısın ama sadece dost mu?? gibi bir soru yöneltip konuyu başka boyuta taşıyabilirsin. Bence belli bir sınır çiz abi kardeş olayına dönmesin durum. :54::54: Yavaş yavaş düşüncelerini de belli etmelisin, iyi anlaştıktan sonra neden olmasın ki?? Tabi zaman da önemli , biraz zamana ihtiyaç var çünkü kısa süre geçirmişsiniz beraber.

Belli edersem bu seferde ters teper yada bu kız birini arıyormuş fln diye düşünür diye korkuyorum
Ramazanda ona dolma sarıp vereceğim sanırım ben de bu moda soktum herşeyi :( Birazda suç bende :(
Bizden iki iyi dost olur dediğinde "sadece dostmu" diyemem ben utanırım :(

Ama sanırım evet beni dostu olarak görüyor ve benimde onu farklı görmemem için sürekli arkadaşız diye tekrarlıyor yani bu yolda ilerlememizi istiyor sanırım yoksa
niye sürekli aynı şeyi söylesin:53:
Dinine bağlı bi insan belki de netten biriyle evlenilmez die düşünüyor sadece vakit geçiriyor yalnızlığını dolduruyor benimle uffffffff :( Ama benimle nette tanıştı belki ama ben iyi bi insanım kötü değilim ki :(

Dışarı çıkmıyorum bana çıkma boşver ne var dışarıda evde otur diyo
Etek giyecektim ilk buluşmada malum çok sıcak giyemedim bana giyme etek fln böyle daha iyi pantolon giy dedi
Bi tane kızı eklemişti faceden kızda benim yaptığım yorumun altına yorum yapmış iki gün önce bende sinirlendim sildim faceden
Arkasından msj attı sildim o kızı valla kız arkadaşım fln yok benim olsa şu an seninle konuşuyor olmazdım dedi..

Ne zor şeymiş aşk meşk
:44:

Belli edersem bu seferde ters teper yada bu kız birini arıyormuş fln diye düşünür diye korkuyorum
Ramazanda ona dolma sarıp vereceğim sanırım ben de bu moda soktum herşeyi :( Birazda suç bende :(
Bizden iki iyi dost olur dediğinde "sadece dostmu" diyemem ben utanırım :(

Ama sanırım evet beni dostu olarak görüyor ve benimde onu farklı görmemem için sürekli arkadaşız diye tekrarlıyor yani bu yolda ilerlememizi istiyor sanırım yoksa
niye sürekli aynı şeyi söylesin:53:
Dinine bağlı bi insan belki de netten biriyle evlenilmez die düşünüyor sadece vakit geçiriyor yalnızlığını dolduruyor benimle uffffffff :( Ama benimle nette tanıştı belki ama ben iyi bi insanım kötü değilim ki :(

Dışarı çıkmıyorum bana çıkma boşver ne var dışarıda evde otur diyo
Etek giyecektim ilk buluşmada malum çok sıcak giyemedim bana giyme etek fln böyle daha iyi pantolon giy dedi
Bi tane kızı eklemişti faceden kızda benim yaptığım yorumun altına yorum yapmış iki gün önce bende sinirlendim sildim faceden
Arkasından msj attı sildim o kızı valla kız arkadaşım fln yok benim olsa şu an seninle konuşuyor olmazdım dedi..

Ne zor şeymiş aşk meşk
:44:

Çok ilginç hem hayatına bir sevgiliymiş gibi müdahale ediyor , hemde işine gelmediği zaman sadece arkadaşız , dostuz diyor. Bence dikkatli ol canım .
Pek güvenemedim, arkadaşsan ona göre davranırsıni sevgiliysen ona göre davranırsın ikisinin arası olmaz. Utanmayla sıkılmayla da olmaz bence direk konuş. Henüz tam olarak ilerlememişken , sen daha çok bağlanmamışken , görüşmeyecekseniz de yol yakınken dönmüş olursun, uzarsa bu şekilde sonunda sen üzülürsün gibime geliyor. Söyle biz hep arkadaş, hep dost olarak mı kalacağız bence gayet iyi anlaşıyoruz, ileride başka bir şeye dönüşemez mi diye.

Back
X