- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
Ah kızlar ah ne diyim nerden başlayım bilemiyorum..Hani bu sıralar internetten tanışma konuları çoğaldı ya benimkide o misal..Ben işin içinden çıkamadım düşüncelerinize ihtiyacım var..İnternetten bir birbuçuk ay önce tanıştık..O beni eklemişti konuşmaya başladık ama hiçbir zaman konuşmalarımız aşk sevgi boyutuna dönüşmedi..Aynı şehirde yaşıyoruz kendisi emniyette çalışıyor..Neyse bi süre sonra yemek teklifi yaptı yemeğe çıktık..Benim güvenimi sağlamıştı çünkü düzgün bir aileye sahip,bi kötülüğünü görmediğim laubali olmayan bi adamdı..Buluşmadan önceki akşam sabaha kadar telde konuştuk kendisi nöbetteydi..Biraz eğlence olsun diye lunaparka gidelim mi dedim bana kağıt helva al ben sana pamuk şeker alayım dedim tamam gidelim dönme dolaba binelim dedi :) Çocuklar gibiydik ikimizde neyse buluştuk direk lunaparka gittik dönme dolaba ve korku tüneline bindik :) Çok eğlendik.. Sonra havuz kenarında cafede bişeyler içtik daha sonra eve geldik..Akşam ses seda çıkmayınca ben msj attım "bi daha buluşacakmıyız" diye..Tabiki neden olmasın dedi hemen arkasından aradı pztesi boş günüm buluşalım diye..Yağmur yağıyordu bugün ben msj attım buluşmayalım istersen gelmekte zorlanırsan fln diye..Yağmurda olsa çamurda olsa karda yağsa fırtına da kopsa geleceğim bekliyorum seni aynı saatte yerde dedi tamam dedim..Otobüs maduru olarak 20 dk buluşmaya geç gittim ama hiç kızmadı gayet sakin karşıladı..Kızarsın diye düşünmüştüm dediğimde de yeterki sen gel önemli değil kaçta geldiğin dedi..Bi kafeye gittik oturduk bişeyler içtik sonra tavla oynamayı öğretti bana çok güzel anlaştık oynarken çok şakalaştık..Sonra bi konu açıldı arkasından "hani birbiriyle çok iyi anlaşan iki dost olur ya bizde öyleyiz" dedi..Bozuldum tabi hiç çaktırmadım..Daha sonra tavla bitince yine konuşmaya devam ettik ellerim masanın üzerindeydi elimi aldı elinin üstüne koydu boyunu ölçmeye çalıştı..Bilek güleşi yapalım diyerek elimi tuttu..Neyse kalktık masadan yemek yiyelim mi dedi yok fln dedim..Biraz yürüdük yürürken elini omzuma attı
Bende refleks işte bende sarıldım ona.. Sonra yolda devre arkadaşlarını gördü hemen elini çekti omzumdan bu duruma biraz bozuldum acaba gizlediği sakladığı bişey mi varda görmelerini istemiyor diye ama hiç belli etmedim..Durağa bırakayım seni dedi gerek yok ben giderim dedim..Eve geldim sonra biraz zaman geçince msj attı "iyi geceler ben yatıyorum" diye..Benim için gerçekten çok değerli..Bi görseniz eli yüzü pak dürüst yalanı olmayan düzgün biri..Hani netten adam çıkmaz deniliyor ya inanın çok efendi biri ben öyle herkese tam puan vermem..Sizce beni arkadaşı olarak mı görüyor yoksa sevgili olma ihtimalimiz var mı
Kafam çok karışık.. :44: