Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gerizekalı kadın programları olacagına keske yerel kanallarda da belgesel olsa.ama ne yazık ki türkiye de ki programlar daha cok insanları mal yapmaya yönelik.koyun gibi güdüyorlar insanları salak sacma diziler olsun programlar olsun.belgesel izleyin kızlar!en güzeli
valla ben sıkça izlerim belgeselleri tvde belgesel bulamazsam hemen dışarı çıkarım yola çıktığım an zaten kızlara öküz gibi bakan adamları yola tüküren lamaları ,laf atan ayılar........ı,böyle uzarrrrrrrr gider ben hayvanlarla ilgili belgesel izlemeye bayılırım
eskiden cok sıklıkla izlerdim özellikle hayvanlar alemini seyri seferleri ama neden se gerçekten artık iş ğüç mü diyelim kendime o kadar bile zaman ayıramıyorum ay üzüldüm bir an kendim için
Sevmem pek ama ara sıra denk gelirse mecbur kalırsam bakarım. Bir birini yeme sahnelerini hiç sevmem.Aslan zavallı ceylanı yerken sinir oluom kötükedihüso