Ne sıklıkta ararsınız?

Kendinden de örnek verdiğin için çok teşekkür ederim. Böyle yol gösterici oluyor bu yorumlar benim için. Şimdi benim içim içimi yiyor. Sahurda hep konuşurduk. En son 3-4 saat önce konuştuk. Ne aradı ne sordu. Bende sıkıyorum kendimi aramayım diye:)) Böyle aramayınca da o aramıyor. Hiçbir türlü rahat edemeyeceğim galiba:)))
Benden sana tavsiye biraz kendini geri çek o aramadıkça arama o yazmadıkça yazma bak nasıl düzelecek şımarmış çünkü o resmen 3 4 saat uzun bi süre. Çok ilgi göstermişsin belli ilgini çek neye uğradığını şaşırıp kıymetini anlıycak

Sabah bi günaydın mesajı sonra ben ders çalışıyor oluyorum o da akşama kadar işte. Gece eve dönerken arayıp eve gidiyorum arayacağım diyor. Eve gitmesi 12, 1 oluyor. Anca o zaman arıyor 3e kadar falan konuşup günü bitiriyoruz. Ama tüm bunlar ayrıyken oluyor. Ben onda ya da o bende kaldığında eve gelmeden kim evdeyse dışardaki onu arayıp bişey lazım mı diye soruyor. Gün boyu tek aramamız bu oluyor :)

Benden sana tavsiye biraz kendini geri çek o aramadıkça arama o yazmadıkça yazma bak nasıl düzelecek şımarmış çünkü o resmen 3 4 saat uzun bi süre. Çok ilgi göstermişsin belli ilgini çek neye uğradığını şaşırıp kıymetini anlıycak

Öyle mi dersin? Sanki ben aramadıkça hiç aramayacakmış gibi. Yada daha da rahatlayacakmış gibi. Böyle düşünüp arayıp durdum bu süreçte de. İnşaallah dediğin gibi olur. Çok üzülüyorum... Telefon elimde bekliyorum yine..

Öyle mi dersin? Sanki ben aramadıkça hiç aramayacakmış gibi. Yada daha da rahatlayacakmış gibi. Böyle düşünüp arayıp durdum bu süreçte de. İnşaallah dediğin gibi olur. Çok üzülüyorum... Telefon elimde bekliyorum yine..
Öyle olmuyor işte merak etme . Şöyle düşün mesela ayrılıktada biz çok acı çekeriz ilk zamanlar onlar rahat takılırlar 3 5 ay sonra dank eder başlarlar özlemeye unutmuyolar yani ;) telefonu elinden bırak hiç alma başka şeylerle uğraş ona tüm hayatının ondan ibaret olduğunu hissettirmişsin vazgeçilmez sanmış kendini ve rahata bağlamış nasıl olsa gitmezsin diye. Aksini ispatla sonra gör ilgiyi alakayı ;)

Zaten farkındasınız. Acik acik fa söylemiş garibim. Bizde nisanliyken cok arardık birbirimizi ama bu karsilikliydi. Ama ben soyle dusunurdum niye hep ben ariyorum biraz da o arasin beni. Bu donemlerde biraz agirdan almak iyi bence

Amaan bu erkeklere de yaranamiyorsun. Ben eski sevgilimi pek aramazdim. O arardı hep. Bana da trip atardı sen beni aramiyorsun diye. Bı kez de sen ara derdi. Oysa ki arardım yani aramaz degildim. Ne yapsan yaranamiyorsun bunlara. Fazla sallama bence. Ben arayacak vakit bulamazdim yorgunluktan akşam da gelir uyuyakalirdim. Başka işlere odaklanırsan yorulursan aaa arayım derken uyuyaklirssin istesen de arayamazsin.

Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini dikkate alıyorum:KK51:

Erkek arkadaşımı son zamanlar bu konuda epey darladım sanırım. Finallerim bitince işsizlikten arayıp durdum. Okulum bitmeden önce başımı kaşıyacak vaktim yoktu günde en fazla 2 kere arardım o da en fazla iki üç dakikalık konuşmalar olurdu. Şimdi de en sonunda “çok arıyorsun ya, hep kontrol ediyormuşsun gibi” deyip memnuniyetsizliğini biraz kırıcı şekilde dile getirdi. Dışarı çıktığında bilmem kaç kez aradım, evde sıkıldım onu aradım. Nerdesin, napıyosun, kimlesin.. zibilyon soru... Sonra bir baktım bu bende alışkanlık olmuş, en fazla 2 saatte arar buluyorum kendimi.

Aksine o beni hiç aramaz çünkü fırsatı yok ben aradığımdan. Ki artık fırsat versem de aramaz bıktı çünkü. Bir de şu var dışarı çıktığında bana haber vermesini istiyorum ve “saat kaçta gelceksin, kimlerlesin, aradığımda aç bak, çeken bi yerde ol, yine mi dışarı çıkıyosun” gibi şeyler söylüyorum. Hep kontrolüm altında olmalıymış gibi. Şuan “öf ne manyak kızmışsın ya” dediğinizi duyuyorum:))) Linç yemeye hazırım, hak ediyorum:))

Buraya yazma amacım sizlerin tecrubenizden, tavsiyelerinizden yararlanmak... Siz ne sıklıkta arıyorsunuz? Yada sizi erkek arkadaşınız çok arayınca sıkılıyor musunuz? Bunun normali nedir, rahat bırakmak sormamak en güzeli mi?
şimdiki erkek arkadaşım eskıden sevgilimken de
şimdi eşimken de hiç aramam

sevgiliyken arama işini o çok abartırdı bana arama sırası gelmezdi zaten bazen sıkılırdım evet
şimdi evliyiz , gün içinde bir kere bile aramam
3-4 kere eşim arar:)

her ilişkinin dinamiği farklı. kimi günde 100 kere konuşur ama ona yetmez, kimi bir kere konuşur ama yeterli bir konuşmadır vs. sizin arama konusu biraz takıntıya dönüşmüş. ve kontrol edervari bir arama olduğu için karşı tarafı boğan bişey bu. ben nişanlımla ayrı şehirdeyim ve günlük konuşma rutinimiz gün içinde 2 -3 kez o da en fazla 5 er dakikadır. bir de mutlaka her akşam yatmadan önce iyi geceler deriz. bana yeterli geliyor. bir de zaten yoğun çalışan biri, şimdi ben onu sürekli arasam bir süre sonra bunalmaya başlar, artık konuştuklarımızın ya da konuştuğumuz anların da değeri kalmaz.

Son düzenleme:
Ben genel olarak telefonla Konuşmayı pek sevmediğim için günde en fazla 1 kez .

Erkek arkadaşımı son zamanlar bu konuda epey darladım sanırım. Finallerim bitince işsizlikten arayıp durdum. Okulum bitmeden önce başımı kaşıyacak vaktim yoktu günde en fazla 2 kere arardım o da en fazla iki üç dakikalık konuşmalar olurdu. Şimdi de en sonunda “çok arıyorsun ya, hep kontrol ediyormuşsun gibi” deyip memnuniyetsizliğini biraz kırıcı şekilde dile getirdi. Dışarı çıktığında bilmem kaç kez aradım, evde sıkıldım onu aradım. Nerdesin, napıyosun, kimlesin.. zibilyon soru... Sonra bir baktım bu bende alışkanlık olmuş, en fazla 2 saatte arar buluyorum kendimi.

Aksine o beni hiç aramaz çünkü fırsatı yok ben aradığımdan. Ki artık fırsat versem de aramaz bıktı çünkü. Bir de şu var dışarı çıktığında bana haber vermesini istiyorum ve “saat kaçta gelceksin, kimlerlesin, aradığımda aç bak, çeken bi yerde ol, yine mi dışarı çıkıyosun” gibi şeyler söylüyorum. Hep kontrolüm altında olmalıymış gibi. Şuan “öf ne manyak kızmışsın ya” dediğinizi duyuyorum:))) Linç yemeye hazırım, hak ediyorum:))

Buraya yazma amacım sizlerin tecrubenizden, tavsiyelerinizden yararlanmak... Siz ne sıklıkta arıyorsunuz? Yada sizi erkek arkadaşınız çok arayınca sıkılıyor musunuz? Bunun normali nedir, rahat bırakmak sormamak en güzeli mi?
Her erkek farkli da olsa temlde birlesen ozelliklerivar bence:) o da fazla sikiya gelememeleri. Ama sizinki sevgilyken boyleyse ben ilerisini dusunemedm. Evliymissinz de adam bikmis gibi geldi. Sevglyken insan surekli konusmk gorusmek ister sanki. Bana siz de linc edilmeyi hakketmyorsunuz. Evli olsaydinz o zmn farkli. Ama sevgililik bambaska bisy. Adam demkki boyle seylere gelemiyo.

Dışarıdayken çok merak ediyorum, aramadan nasıl duracağım. Kendime öyle telkinler veriyorum ki:) Bana da kendisi gitmeden önce kimlerle nereye gideceğini söyler, dönünce arar. Ama illa oradayken de arayacağım. Çok kötü gerçekten. Şimdi de arasın diye bekliyorum ama yok..
Dedigim gibi disardayken bisey diceksem ariyorum. Mesela benimki yemek yemeyi unutur :) hatirlatmak icin biseyler ye bak aklim kalir bende yiyemem demek icin ararim bazen. Yeri gelir o arar. Naptin siye sorar. Bisey dicekse arar. Ama bisey demiceksemde 1 gun hic aramadigimda olir yani

bunun tek bi sebebi var oyalanacak biseyiniz yok.bence oncellikle kendinize oyalancak bisey bulun.mesela arkadaslar program yapin kursa falan gidin yani evde durmayin.siz boyle ustune dustukce sizden uzaklasir

Normali icinizden geldigi sekildedir. Sevgi planlanarak yasanmaz. Hesap soruyorsaniz bunalabilir ama öylesine ariyorsaniz ve rahatsiz oluyorsa sıkıntı. Ileride ayni evin icinde olursaniz ne yapacakmis?

Back
X