- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi rock_that_body
-
bunu yapabildiysen ne ala canımm.pişmanlık olduğunu sanmıyorum pişman olcak adam daha farklı belli eder gururu okşanmıştır..Seviyorum ama mantığım duygularımın önüne geçti.Benim merak ettiğim pişman olup olmadığı..
Tavrımı son mesajımda koydum,geri dönüş yapmadı.Ha yapar mı onuda bilmiyorum.
Çok çektirdi,sürünsün.
Onu düşünerek davranmadım aslında.Olmuyorsa zorladım ve yine olmadıysa bitmiştir benim için dedim.İlişkiniz bittikten sonra arkadaş kalabileceğinizi düşünmüş sadece. Altında çok bişey aramaya, kaçan kovalanır saçmalığına sarılmaya gerek yok bence.
Yanılıyor öyleyse.Peki sizce pişman olmuş olabilir mi ?Sizi kenarinda bulunsun istiyor...
Kimsede çıkıpta pişman olmuştur demedi :)Dengesizdir. Ayrıldıktan sonra kendine sevgili bulamamıştır. Bari sevgili bulana kadar elimin altında dursun bari diyodur.
Bi de sen bitirdin beni, bi de sen öldürdün gibi cümlelerle de etkilemeye çalışıyodur.
O kadar çabama rağmen olmadığını gördüm bu saatten sonra kendisi oynasın ben yokum.Hiç sevmediğim bir davranış kendi bitsin der kendi kızar ne bu oyun mu
Herkes bunu söylemiş.Ben pişman olmasını dilerdim.Dönmek için değil en az benim kadar üzülmüş olması için.Gerçekten yedekte tutmak için yapmışsa bir kez daha kızdım kendime onun için 1,5 senemi harcadımSizi yedekte tutmak istemiş malesef
Valla gerçekten seviyorsanız buraya "Ben yokum" yazması kolay oluyor.Kendimden bilirimO kadar çabama rağmen olmadığını gördüm bu saatten sonra kendisi oynasın ben yokum.
Gerçekten böyle aklımı bulandırmaya çalışması çok çirkince.
Neden böyle birşey dediniz :) :) :)bence sadaka dağıt
Öyle düşünmeyin yaşanması gerekiyor yaşanmış bundan sonra Allah iyilerle karşılaştırsın inşallahHerkes bunu söylemiş.Ben pişman olmasını dilerdim.Dönmek için değil en az benim kadar üzülmüş olması için.Gerçekten yedekte tutmak için yapmışsa bir kez daha kızdım kendime onun için 1,5 senemi harcadım
Neden böyle birşey dediniz :) :) :)
Kovalamani istiyor, kovalamayi biraktiginda pesinden geliyor. Ayrilmaya niyeti yok ama bence senin olsun. Boyle bir dengesizle yapamazsin.
Ben gideni değil giden beni kaybetmiştirİçmiştir sana sarmıştır bence aldırma giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Çok tatlısınız :) Evet çok sinir bozucu ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.tamda sız boyle dusunun buraya konu acacak kadar kafanız onla mesgul olsun dıye yaptmstır.pis egolu martılar......o şaşkın yüzüne inşallah
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın :)Öyle düşünmeyin yaşanması gerekiyor yaşanmış bundan sonra Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?