Ne Söyleyeyim Ben????

Albino karnabahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
1.309
2.413
133
Merhabalar, konuya atliyorum hemen. Esimin kardesi nişanlı, nişanlısı 1 saat uzaklikta oturuyor başka bir ilde. Sorun şu ki bu kiz ne zaman gelse kv bizi de çağırıyor artık bıktık bahaneler buluyoruz geçiştiriyoruz falan ama israr hic bitmiyor! ( sadece işlerine gelen aktivitelere çağırıyorlar örneğin evde cay içerken beraber gezmeye sinamaya gittiklerinde asla cağrilmiyoruz!)2 hafta önce geldi yine, bizi de çağırdılar ben çok ama çok hastaydım doktora gittim resmen ölüyorum evde. Neyse bunlar bozuldular hasta olduğuma falan inanmadilar tavir yaptılar sonra gelip gördüler ikna oldular.

Şimdi bu kiz yine geliyor bugün.Dün yine aradılar gelin gelin gelin diye israr ediyorlar. Eşim geçen hafta raporluydu boğazı çok kötü antibiyotik bitti 1 gün rahat geçirdi yine çok hasta boğazı yine şiş gece ikimizde uyuyamadik iyice kötü oldu. Doktor randevusu aldık saat 3te gideceğiz.

Gelelim asil meseleye kv aradım anne bak oğlunuz çok hasta biz doktora gidecegiz öğleden sonra , gelemeyeceğiz dedim. Ilk cümlesi saçmalamayın! Yatsin dinlensin zaten öğleden sonra geleceksiniz o zamana kadar iyi olur dedi anne dedim zaten yatiyor öğleden sonra randevu aldik gercekten iyi degil gece uyumadik dedim.E antibiyotik içti az mi geldi diyor , piyasadaki çok kuvvetli bir antibiyotigin 1000ligini içti dedim. Yok kadın anlamiyor o zaman doktordan çıkıp gelin diyor. Arabamız serviste araba olmadigini da biliyor taksiyle gidecegiz yani demesi gerekmez mi babam gelsin sürünmeyin biz birakalim falan demiyor daha hastalığa inanmiyor israr kıyamet gelin de gelin diye tutturdu hava buz gibi zaten adam hasta bu kadin laftan anlamıyor! Ben ne söyleyeyim arkadaslar . Telefonu kapatırken doktorla görüşelim ben ararim sizi dedim. Onun derdi biricik gelinine mahcup olacak her geldiğinde biz hastayiz acaba yalan mi söylüyoruz da kiz alınacak diye aklı çıkıyor ciğerini biliyorum onun. Yarin da kizin ailesi gelecek çünkü protokol olarak orada olmalıyız kolumuz bacağımız kopsada

Ne söyleyeyim ben arkadaşlar kadin oğlunun hasta olduğuna inanmıyor resmen ne diyeyim ! Şeytan diyor ki doktordan çıkınca ara oğlunuz verem olmuş de belki yakamızdan öyle düşer evet arkadaşlar lütfen akıl verin bekliyorum 3 buçuğa kadar vaktimiz var!

Evet haklı olduğun taraflar var ama anlatım şeklinden klasik bir elti çekişmesi havası sezdim. Tüm bu sinirin altına eltinin gördüğü ilgi ve alakanın sana gösterilmediğini düşünmen yatıyor olabilir mi?

Yahu boşver onu ona ayri konu açar gerekçeleri yazarım eminim sizde hak verirsiniz adam cidden hasta ne diyeyim ki ben.

Ayrica bana ilgi ve alaka mümkünse göstermesinler hatta omurlerinin sonuna kadar beni aramasinlar bilakis cok mutlu olurum onlardan 7 yildir bi sey beklemiyorum. Şimdi cicim aylari geçsin kılıçlar onunla da çekilir çünkü ruhlari rahatsiz ve hasta normal ilestisim kuramıyorlar.

Aynı durum bizdede var ve sanırım bu bi ömür böyle devam edecek yada geçerli bi sebep bulup ben sizle bu yüzden görüşmek istemiyorum oğlunuz istiyorsa size gelsin onu arayın diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…