Bebek Beslenmesi ne su ne yemek :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.100
598
Kızım 13 aylık sadece anne sütü alıyor . Su içmiyor çorba içmiyor zorla yedirince 5 dakika sonra kusuyor. 9. Aylarda çorba içiyordu en azindan. Bu zamana kadar yumurta yoğurt vs hiç yemedi istemiyor ne yapacam çok çaresiz kaldım bu arada 13 kilo ve hareketli. Dün makarna verdim mesela agzinda oynuyor parçaliyor ve sonra eliyle dilindekileri yere döküyor yutmuyor offf:KK42::KK42:

Kızım 13 aylık sadece anne sütü alıyor . Su içmiyor çorba içmiyor zorla yedirince 5 dakika sonra kusuyor. 9. Aylarda çorba içiyordu en azindan. Bu zamana kadar yumurta yoğurt vs hiç yemedi istemiyor ne yapacam çok çaresiz kaldım bu arada 13 kilo ve hareketli. Dün makarna verdim mesela agzinda oynuyor parçaliyor ve sonra eliyle dilindekileri yere döküyor yutmuyor offf:KK42::KK42:
Aynı benim oğlumu tarif ettin .bn çozumu beş saat ağzına bişey sürdürmeyerek çozdum kendi ağlıyarak mama dedi sonra öyle uyguladım o acıkmadıkça elime kaşık almadım.bu arada onunda eline kaşık veriyorum bn ona verirken hani bana diyorum o kaşığı benim ağzıma sokmaya çalışırken ben ona veriyorum oyun heyecanıyla açıyor ağzını:D

Benim bebiş de öyleydi, sonrasında bir şekilde dikkat dağıtarak yedirdik, ama iyi bir şey mi değil uzmanlar tavsiye etmiyor. Ama aç kalmasına da gönlüm razı değil ne yapıyım..

13 aylık 13 kilo hem de kız çocuğu..gayet iyi.. hatta fazla bile..
belki de kilo almaması gerekiyordur, bünyesi ona dur diyordur da ondan yemiyordur bu dönemde.
dişler de etkiliyor yemeği.

yemeyen çocuk gerçekten çok zor ama kilosu ayına göre çok iyi,mama mı alıyor acaba?

Back
X