Ne tatil ama :/

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Of ya sözde tatile geldim daha ilk günden moralim bozuldu
Çogunuzun bildigi uzere sevdiceğim askerde ve bugün kullandigi telefonu komutanina yakalatmış.
Ankesörlüden aradı canı sıkkın konustu kısa kısa buraya geldkm diyede surat astı zaten
evden simkart istedkm gelene kadar aramiycam dedi kapattı bende müsayit olmadıgım için tamamdan başka bisey diyemedim of of

Asker yolu gözlemek çok zor oluyor allah kolaylık versin öncelikle :) Sanırım oradaki psikolojiyle gereksiz bir tavır yapmış size.Tabii birde telefonu kaptırınca üstüne hey heyleri üstündedir onun şimdi siz çok üzerinde durmayın biraz alttan alıverin bence.Sonuçta tatilde olmanızda ne gibi bir sorun var ki yani?Dediğim gibi ben oradaki psikolojiden kaynaklandığını düşünüyorum

Onunla beraber askerlik yapamayacağına göre tatil yapıp eğlenmek gayet hakkın, o askerlik psikolojisiyle gel gitler yaşayacaktır takma sen kafana, Onla konuşurken takıyormuş gibi yap, telefonu kapatınca eğlenmene bak

Cok tesekkür ederim . Zaten şu askerlik psikolojisi diye diye bi hal oldum . Simkart gelene kadar aramiycam diyip kapatmasina takildim simdi ona ulasabileceğim nu.yok şimdi bekleki araycak

Yapmiyorum desem yalan olur ama napiyim ona kalsa evden disari cikma kimseyle konusma acik acik demesede beyan ediyor .d

Cok tesekkür ederim . Zaten şu askerlik psikolojisi diye diye bi hal oldum . Simkart gelene kadar aramiycam diyip kapatmasina takildim simdi ona ulasabileceğim nu.yok şimdi bekleki araycak

Yani sonuçta onu askere keyfe keder yollamadın ya dert etme içine Mecburen gidecekti , mecburen yapılacak hani.Bu yüzden tatilini zehir etme keyfine bak ya Arar elbet...O zaman da eteğinizdeki taşları dökersiniz karşılıklı :)

bu derece kısıtlama sıkıcı değil mi ?

bu erkeklere askerde bişey oluyo psikolojik olarak değişiyolar benım ki de askerde bitse de bende kurtulsam diyorum oda tam tersi elinden tel düşmüyo devamlı nette face falan bende çalışan biriyim vakit ayıramıyorum gece nöbeti var benımde nöbet tutmamı istiyo onunla konuşcam sabah kadar, bende çok yıprandım bu askerlik süresince bilsem böyle olcagını askerden önce ayrılırdım şimdi ayrılmaya kalksam etrafımdaki herkes topa tutar beni zor ya zor sabır edicez artık.

Ayni düsüncelere sahibim askerden önce ayrilsaydim simdi olmaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…