Ne tepki vereceğimi hiç bilmiyorum artık

Yapmayın kimse size emir veremez.
Çocuk bayılacaksa kocanız baksın,temizlik yapılacaksa kocanız yapsın sizde öyle söyleyin madem ailesini çok kabul etmiş birden ailesi oldu gitsin sahip çıksın.
Hem adamın çocuğunu taşıyın,işte çalışın,eve koşturun yetmiyor milletin egosunu okşayın.kendi yıllık iznini kullansın her işlerine koştursun

Nereden tutsam elimde kaldı konu. O kadar iyi bir işiniz varken doğru düzgün tanımadığınız adamla kaçarcasına evlenmeniz, okumuş çalışmış bir kadın olarak 1 ayda hamile kalmanız, üstelik de her türlü suçu işlemiş olan bir ailenin üyesine hamilesiniz. Tabi ki eleştirel olacaklar siz onları eleştiremeyin diye sizi ezecekler eleştirecekler, siz bir şey deseniz verecek cevapları yok çünkü. Eşiniz de sizi ailesine karşı daima ezdirecek ben söyleyeyim de sonradan lohusalığım da anlayış bekledim filan demeyin. Hamilesiniz üzmek de istemiyorum ama lütfen aklınızı başınıza alın aile evine dönün bu adamdan boşanın. 50 yaşına gelip galibi olamadığınız bir savaşın yorgunluk izlerini taşımayın. Sinirleri bozuk, hastalıkları saymakla bitmez, kimseyle düzgün ilişkisi olamayan birine dönüşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…