- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ya bir önceki yorumda anlattım daasıl derdinizi anlatır mısınız artık
yoksa araştırma yapar gibi kim ne sıklıkla haberleşiyor öğrenmek istediniz nedir
Ya Yok be merak ediyorum sadeceBu arkadaş sevgilisinden ayrıldı ilgisiz diye. Çocuk harbiden takmıyor kızı. Bi sosyal anket yapayım az konuşan çift varsa bu bahaneyle affederim demiştir.
Ben neden böyle şeyleri hiç merak etmiyorum durup dururken acabaYa Yok be merak ediyorum sadece
Aaa normal değil mi ruh halimden Yeni ayrılmışımBen neden böyle şeyleri hiç merak etmiyorum durup dururken acaba
Aaa normal değil mi ruh halimden Yeni ayrılmışım
Acaba diyorum haksızlık mı ettim çünkü başka bir problem yoktu işi yoğundu kafası meşguldü aile ilişkileri iyi değildi ben ayrılmak istiyorum dediğimde kendisine haksızlık ettiğimi en çok benimle iletişim halinde olduğunu söylemişti deAyrılan taraf sensin?
Öyleyse zaten bu muhasebenin bir anlamı yok, ya öncesinde soracaktın, gerçi herkesin normali farklı, dışarda sürekli konuşsa evde ne konuşacak insanlar, ama konuşan varmış gördüğün gibi, işi sıkıdır kafası meşguldür ya da benim gibi telefonda konuşmayı sevmiyodur neyse ne artık bitmiş gitmis
Arar mıHepişi gücü arkadaşı varsa en fazla bir saat ara.
Acaba diyorum haksızlık mı ettim çünkü başka bir problem yoktu işi yoğundu kafası meşguldü aile ilişkileri iyi değildi ben ayrılmak istiyorum dediğimde kendisine haksızlık ettiğimi en çok benimle iletişim halinde olduğunu söylemişti de
Arar mı
Ben telefon numaramı ertesi gün değiştirdim ve ayrıldığım gün sana mesaj atarım dediğinde kesinlikle yazma demiştim bilmiyorum şuan çok özledimBarışma çabası varsa bir şans daha verebilirsin o halde
Diyorsun pekiEvdeyse sürekli facetimedayız dışarda da hep arar mesaj atar.
Ama ben hatırladığım kadarıyla seninki normal değildi, ayrıldıysanız boşuna pişman olma.
Ben telefon numaramı ertesi gün değiştirdim ve ayrıldığım gün sana mesaj atarım dediğinde kesinlikle yazma demiştim bilmiyorum şuan çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?