Ne tür sıklıkla iletişim halindesiniz

eşim işe gider.vardigi anda arar haber verir.yemek molasina ciktgndada baya konusuruz bazen arkadaslaryla yemek yiyosa mola boyunca msjlasiriz.sonra is arasinda da onemli bisi olursa haberlesiriz.isi bittgndede isten ciktigini haber vermek icin arar.sonra eve gelir ay ne cok iletisim kuruyomusum ask.pitircigmla yazarken farkettim bende

Eşimle gün içinde önemli bi durum yoksa konuşmayız ki ben genel olarak telde konuşmayı sevmem, ama yattığımızda 1 saat falan çene çalarız

Reactions: Yeu
Bu şartlara ve duruma göre değişir bunun kıstası bir başka çift olmamalı sizin için.
Misal;evde hasta bebek vardır baba merak eder, sık sık arar.
Eşi hastadır, ameliyatlıdır, merak eder arar.
Eş çok yoğundur, toplantılara gir çık geçiyordur tüm günü, arayamaz fırsat olursa mesaj atar.
Gibi...

Bizde boş vakitlerde haberleşip konuşanlardanız.

beni her dk arayan sevgiliyi bıraktm yani üc yıl olmustu hala aynı sıklıktaydı hiç azalmadı. saatte elli kere napıyosun yazardı her fırsatta arardı o kadar bıkmıstım ki napıyosun kelimesine suan gıcıgım var.. herşey dozunda olmalı..

Biz sevgiliyken surekli mesajlasır arardı
Evlendik simdi oglen molasında arıyor bazende onemli bırsey varsa ogleden sonra arar ama mutlaka oglen molada arar ıkı dk bıle konussak pas gecmez bıde aksam ısten donerken arar ekmek var mı? Dıye yanı genel olarak arar :))

Aaa normal değil mi ruh halimden Yeni ayrılmışım

Ayrılan taraf sensin?
Öyleyse zaten bu muhasebenin bir anlamı yok, ya öncesinde soracaktın, gerçi herkesin normali farklı, dışarda sürekli konuşsa evde ne konuşacak insanlar, ama konuşan varmış gördüğün gibi, işi sıkıdır kafası meşguldür ya da benim gibi telefonda konuşmayı sevmiyodur neyse ne artık bitmiş gitmis

Acaba diyorum haksızlık mı ettim çünkü başka bir problem yoktu işi yoğundu kafası meşguldü aile ilişkileri iyi değildi ben ayrılmak istiyorum dediğimde kendisine haksızlık ettiğimi en çok benimle iletişim halinde olduğunu söylemişti de

Barışma çabası varsa bir şans daha verebilirsin o halde

ben telefon konuşmalarını sevmem, eşim sever. ben gerekmedikçe aramam, uzatmam. eşim arar, sıkıldığımı belli etmezsem uzuuuun uzun konuşmak ister. her insan farklıdır, her ilişkinin dinamiği de farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…