Kayınvalidenizin o kadar çok iyi huyları var ki anlattığınıza göre bir kötülüğüde bu olsun.(kötülük denilirse tabii ki) Biraz katlanmaya çalışın ya da arkadaşın dediği gibi eşiniz arasın oda çok mantıklı bir fikir inşallah sizde üzülmezsiniz daha fazla ama kayınvalidenizde üzülmez bir ortak yol bulunur.
Bırakın arasın, sorsun. Belki eşinden duyamadığını sizden, oğlundan
duymak istiyordur. Sorununuz eğer sadece buysa, bunu sorun olarak
görmekten vazgeçin. Sizin için yemek yapması çok ince bir davranış.
'Kayınvalide' figürü bizlerin zihinlerinde hep öcü, hep art niyet arıyoruz
ama şöyle düşünün bizler de birer kayınvalide adayıyız. Belki aynı şeyi
biz de yapacağız. Bence sadece iyi birşeyler yaptığını hissetmek istiyor
kayınvalideniz.
Kesinlikle bir taşla iki kuştesekkur ederım tatlım arkadasın dediğini uygulıycam banada bu ıse yarıycak gıbı geldı hem esımde annesını araması gerektıgını dıle getrdığım için memnun olabılır
Ogluna soruyor sonucta, yedin mi güzel miydi diye, siz neden bu kadar sinir oluyorsunuz ki?
Benim bildigim yapılan iyilikler dillendirilince bir kıymeti kalmaz, size sunu yapıyorum, ben yapıyorum hep falan dese yani sag' da sol' da konusmadıgına göre bana sanki mutlu oldugundan paylasma ihtiyacı duyuyor gibi geldi.
Sahsen aleyhimde birsey demedigine göre ve esimi arayıp arayıp doldurmadıgına göre ben hic karısmazdım yani araması beni rahatsız etmezdi. Ahh aahh tek derdiniz bu olsun.[/QUOTE
haklısın sanırım bıraz buyutuyorum.
Canım biliyorsun ne kayınvalideler var, ben KK' da gördüm, okudum hepsini ve öyle seyler görünce bunlar bana hic sorun edilecek tarzda gelmiyor, iyiye yor hep, kayınvaliden seni seviyormusta, varsın tek kötü huyu bu olsun.
Ben annemi yeni kaybettim, simdi kim olursa olsun bütün cocukların annelerine dört elle sarılmasını istiyorum etrafımda hep iletisimi güclü anne- cocuk iliskisi olsun cünkü ben mutlu oluyorum..
Erkek arkadasım annesini ihmal edince fırca atıyorum, hayat o kadar kısa ki, hic birsey ihmale gelmez bu yüzden bırakın konussunlar, bırakın kayınvalideniz güzel mi diye sorsun kim sevdikleri icin birsey yapınca acaba begendiler mi diye merak etmez ki? Mesela ben yemek yaptıgım da tek derdim severek yenmesidir, onlar severek yiyorsa ben mutlu olurum haliyle.
Canım biliyorsun ne kayınvalideler var, ben KK' da gördüm, okudum hepsini ve öyle seyler görünce bunlar bana hic sorun edilecek tarzda gelmiyor, iyiye yor hep, kayınvaliden seni seviyormusta, varsın tek kötü huyu bu olsun.
Ben annemi yeni kaybettim, simdi kim olursa olsun bütün cocukların annelerine dört elle sarılmasını istiyorum etrafımda hep iletisimi güclü anne- cocuk iliskisi olsun cünkü ben mutlu oluyorum..
Erkek arkadasım annesini ihmal edince fırca atıyorum, hayat o kadar kısa ki, hic birsey ihmale gelmez bu yüzden bırakın konussunlar, bırakın kayınvalideniz güzel mi diye sorsun kim sevdikleri icin birsey yapınca acaba begendiler mi diye merak etmez ki? Mesela ben yemek yaptıgım da tek derdim severek yenmesidir, onlar severek yiyorsa ben mutlu olurum haliyle.
başın sagolsun canım evet haklısın sanırım tesekkur ederım ılgın için.
kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman. sıze dun kasam olan bır olayı anlatmak ıstıyorum.ben çalışıyorum.kayınvalıdem dun telefon ettı yemek yaptım eve gıderken ugra da al ugrasmazsın dedı.eyvallah saol.hafta bır ıkı aksam arar benı yemek yaptım dıye gtmedığım zamanda bozulur.neyse gıttım aldım.gecenın bı yarısı telefon edıyo bana napıyosunuz dıye esımle konusmak ıstedı.nasıl olmus yemegım guzel mı yedın mı falan dıyo eşime. ama hep bole bana bısey alsa yapsa hemen esıme telefon edıp soyler soyle yaptım boyle ettım dıye. ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki. acayıp dercede cıleden cıkıyorum boyle olunca. ben bos yeremı fıtıl oluyorum yoksa yaptığında bısey yok mu ama hep boyle yapıyo uyarıyım dıyorum nasıl uyarıcagmıda bılmıyorum:44: zaten bısey desem esim de bana sana yaranılmıyor annem ustume tıtredıkçe sen sımarıyosun falan dıycek ama gercekten cok sınır bozucu.durum boyle olunca bende hıç bısey yapmasını ıstemıyorum cunku bı anlamı kalmıyo yaptıklarının.sızce nasıl bır tavır sergılemem gerekıyo arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.
Valla en iyi kaynana ölü kaynanadır şimdi bu yorumumu okuyanlar belki hak verecek belki kızacak ama iyiliklerinin altında bile kurnazlık fitnelik yatıyo...Bir oğlum var umarım bende kötü kaynana olmam!
başın sagolsun canım evet haklısın sanırım tesekkur ederım ılgın için.
Sagol canım ne demek? yardımım olduysa ne mutlu bana..
kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman. sıze dun kasam olan bır olayı anlatmak ıstıyorum.ben çalışıyorum.kayınvalıdem dun telefon ettı yemek yaptım eve gıderken ugra da al ugrasmazsın dedı.eyvallah saol.hafta bır ıkı aksam arar benı yemek yaptım dıye gtmedığım zamanda bozulur.neyse gıttım aldım.gecenın bı yarısı telefon edıyo bana napıyosunuz dıye esımle konusmak ıstedı.nasıl olmus yemegım guzel mı yedın mı falan dıyo eşime. ama hep bole bana bısey alsa yapsa hemen esıme telefon edıp soyler soyle yaptım boyle ettım dıye. ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki. acayıp dercede cıleden cıkıyorum boyle olunca. ben bos yeremı fıtıl oluyorum yoksa yaptığında bısey yok mu ama hep boyle yapıyo uyarıyım dıyorum nasıl uyarıcagmıda bılmıyorum:44: zaten bısey desem esim de bana sana yaranılmıyor annem ustume tıtredıkçe sen sımarıyosun falan dıycek ama gercekten cok sınır bozucu.durum boyle olunca bende hıç bısey yapmasını ıstemıyorum cunku bı anlamı kalmıyo yaptıklarının.sızce nasıl bır tavır sergılemem gerekıyo arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.
işte o an ole bozuluyorum kı kendımı kotu hıssedıyorum sankı bn esıme ben yaptım bn ettım diomuşum da kayınvalıdemde benım yalanımı duzeltıyomus gıbı anlatamıytorum da pek kendımı canım
kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman.
Valla en iyi kaynana ölü kaynanadır şimdi bu yorumumu okuyanlar belki hak verecek belki kızacak ama iyiliklerinin altında bile kurnazlık fitnelik yatıyo...Bir oğlum var umarım bende kötü kaynana olmam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?