ne yanı şimdi bunun adı iyilik mi?

bence siz kendinizi sinirlendirecek birşey arıyorsunuz....baktınız kaynana kötü çıkmadı ve enerji içe doğru patlıyor,bu sefer de ne bulsamda bu enerjiyi bi şekilde püskürtsem diyorsunuz...

belki kızacaksınız yorumuma ama kimse mükemmel değildir ve siz insanların iyiliklerine farklı pencereden bakıp onlara farklı kılıflar giydirmeye çalışıyorsunuz...kendinizi üzersiniz böyle düşünmeye devam ederseniz...

çok rahatsızsanız yapın yemeğinizi gerek yok diyin...üzüldüm şimdi kadına valla...

tesekkur ederım tatlım arkadasın dediğini uygulıycam banada bu ıse yarıycak gıbı geldı hem esımde annesını araması gerektıgını dıle getrdığım için memnun olabılır

Bırakın arasın, sorsun. Belki eşinden duyamadığını sizden, oğlundan
duymak istiyordur. Sorununuz eğer sadece buysa, bunu sorun olarak
görmekten vazgeçin. Sizin için yemek yapması çok ince bir davranış.

'Kayınvalide' figürü bizlerin zihinlerinde hep öcü, hep art niyet arıyoruz
ama şöyle düşünün bizler de birer kayınvalide adayıyız. Belki aynı şeyi
biz de yapacağız. Bence sadece iyi birşeyler yaptığını hissetmek istiyor
kayınvalideniz.

aslında ben sıze kendımı anlatmaya yanlış yerden gırdım sorun burdan kaynaklandı dıye dusunuyorum suan.bende bazı seylerın patlamasını yasıyorum sanırım ıste bu yuzden hersey gozume asılmaz dag gıbı gelmeye basladı

Son düzenleme:

Ben bile bir yemek yaptığımda eşim onaylasın diye kırk naz yapıyorum, hele kardeşime fln yaptıysam harika olmuş dedirtene kadar elli kez ararım. Kadın size yapıp vermiş, oğluna da soruyor beğendin mi diye, o onun evladı bunu kabullenin lütfen.

Valla en iyi kaynana ölü kaynanadır şimdi bu yorumumu okuyanlar belki hak verecek belki kızacak ama iyiliklerinin altında bile kurnazlık fitnelik yatıyo...Bir oğlum var umarım bende kötü kaynana olmam!

Şu kurduğunuz talihsiz cümleye değinmeyecektim ama madem siz yazdınız ben de yazayım; bir gün birileri de sizin iyi kaynana olmanız için ölmenizi bekleyecek.

benim k.validem böyle yapsa, onun aramasına fırsat vermeden: ellerine sağlık anne, yemeğini işimdi yedik harika olmuş der onore ederim. her insan takdir edilmek ister. dilimiz aşınmaz ya canım

kadının yaptığında ne var Allah aşkına? oğlunu arayıp yemeğim nasıl olmuş diye soruyor,hemen niye kötü niyet arıyorsunuz? daha 1 yıllık evlisiniz ve k.validenizin hiçbir kötülüğünü görmemişsiniz..lütfen sırf gelinlik yapmak için böyle garip tepkiler geliştirmeyin..bencede konuşun hiçbir şey yapmasın çünkü buna gerek yok.kıymet bilen biri yok ki karşısında.gerçekten k.valideniz adına çok üzüldüm..

Son düzenleme:
Kaynana yemek yapıyor evlerinde yemeleri için.
Arkadaşım kusura bakma da her ne kadar olay sevimsiz gibi görünse de sana, bence haksızsın.
Arayıp oğlunu sana karşı doldurmuyor ya.
Bir teşekkür etmesini istiyor belki de ne varda bunda.

2 oğlum var ve 15 sene sonrasını görecek olursam,
Evin altına gomecekler beni..kadıncağız yemek yaptım uğraşma diyor ve art niyet arıyorsunuz bunda
Allahım ne yapsak gelinlere yaranamayacağız:))
Birden k v olduğumu düşündümde

Benim k v sürekli benden bekler oturur hic kalkmaz
Evine gitsek elimize bakar elimiz boşsa o asık suratını çekeriz,
Laf sokmaları hiç bitmez
Ama eşimin annesi hoş görüyoruz,
K v kıymetini bil hatta sen kendin ara anne eline saglık diye,
Sevinir kadıncağız bu kadarında hakediyor..

İlahi yani :) Aklına neler geliyor böyle...

Ben yemek yapınca,hele de oğlumun sevdiği yemeğe özenmişsen,mutlaka sorarım,nasıl istediğin gibi olmuş mu diye.
Belki telefon etmek için bahane ediyor da olabilir.
Akşam arayıp oğlunun sesini duymak istiyordur.Yemek vesiledir.

Özellikle yemek konusundan rahatsızsan,sen de kayınvalidene söyle.
X (eşin) yemeğe bayıldı,elinize sağlık,çok güzel yapıyorsunuz,sizinki başka oluyor filan de.
Belki sadece onaylanmak,takdir görmek istiyordur.

Bazı anneler (yaşlanınca çoğu) yemek konusunda böyleler.Yedirmeden rahat etmezler.
Anneme gidince,ne pişirmişse vermek ister.Toksam ısrar eder,ama çok güzel yaptım der.Sanki kötü yaparmış gibi:)
Yemezsem içine dert olur,giderken paket yapar.Böyledir :)

Kayınvaliden kötü niyetli gibi gelmedi ilgilenmenizi bekliyor.Ama bende rahatsız olurdum uygun dille istemedigimi söylerdim..Baskasının yaptıgı yemegi yiyemem zaten.

Böyle kaynanam olsaydı minnetimden ne yapacagimi sasirir, onu basimin ustunde tasirdim.

O ne yapardi peki? Şimarir tepeme cikardi.

Şans meselesi. Şansina guvenen konu sahibi gibi yapsin, kiymetini artirdikca artirsin.

Böyle düşünmenize çok şaşırdım. ''Ben yaptım'' dediğiniz için neden arasın k. valideniz.
Madem aranız iyi, madem sizi bu kadar seviyorlar neden daha şeffaf bakmayı denemiyorsunuz.
Altında illa birşey mi olması lazım.
Oğluna sormak istiyordur. Taktir görmek istiyordur v.s

HATTA YEMEKTEN SONRA SİZİN ARAMANIZ LAZIM.
TEKRAR TEŞEKKÜR ETMENİZ LAZIM. YEMEĞİNİ BEĞENDİĞİNİ SÖYLEMENİZ LAZIM.
TELEFONU OĞLUNA VERMENİZ LAZIM.LAZIMDA LAZIM İŞTE.. Bir tek lazım olmayan sizin bu art niyetli kırgınlığınız.

Haftada bir iki size yemek yapan bi anneniz var bunun kıymeti o kadar büyük ki hiçbirşeyle ölcülemez.

Üstelik gelin burada yiyin diyede diretmiyor eve götürmenizi istiyor..

valla yaşadığın diğer korkunç şeyleri merak ettim

Valla en iyi kaynana ölü kaynanadır şimdi bu yorumumu okuyanlar belki hak verecek belki kızacak ama iyiliklerinin altında bile kurnazlık fitnelik yatıyo...Bir oğlum var umarım bende kötü kaynana olmam!

Evet dediğiniz gibi sizde bir kçvalide adayısınız. Sizin sözünüze göre şimdilik kendi içinizde kurnazlık, fitnelik tohumu atmaya başlamışsınızdır demektir.
Biliyorsunuz, birden oluşmaz fitnelik, kurnazlık. Kişinin karekterinde vardır.

Ölmedende iyi olmayı beceren çok insan vardır vardır da onlarında karşısına nedense İYİ 'leri çıkmıyor.
...

Anneniz yaşıyorsa o da bir k.valide. Teyzeniz, halanız, sevdikleriniz hepsi bir k.valide ya da k.valide adayı. Hepsi mi kurnaz ve fesat ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…