Ben bile bir yemek yaptığımda eşim onaylasın diye kırk naz yapıyorum, hele kardeşime fln yaptıysam harika olmuş dedirtene kadar elli kez ararım. Kadın size yapıp vermiş, oğluna da soruyor beğendin mi diye, o onun evladı bunu kabullenin lütfen.
Şu kurduğunuz talihsiz cümleye değinmeyecektim ama madem siz yazdınız ben de yazayım; bir gün birileri de sizin iyi kaynana olmanız için ölmenizi bekleyecek.
Evet dediğiniz gibi sizde bir kçvalide adayısınız. Sizin sözünüze göre şimdilik kendi içinizde kurnazlık, fitnelik tohumu atmaya başlamışsınızdır demektir.
Biliyorsunuz, birden oluşmaz fitnelik, kurnazlık. Kişinin karekterinde vardır.
Ölmedende iyi olmayı beceren çok insan vardır vardır da onlarında karşısına nedense İYİ 'leri çıkmıyor.
...
Anneniz yaşıyorsa o da bir k.valide. Teyzeniz, halanız, sevdikleriniz hepsi bir k.valide ya da k.valide adayı. Hepsi mi kurnaz ve fesat ??
yazdığıma değinmeniz güzel olmuş,bende cevap vereyim hemen benim annem yok kayınvalidem var ve ben bir haftadır ameliyat oldum 7 aylık bebeğimle bu halimle evde tekim kayınvalide denilen şahısın umrunda bile değil...Eğer bende böyle bir kayınvalide olacağıma gelinim ölmemi istesin daha iyi...
Hiç kimse insanı annesi gibi düşünemez bunu kabul edin, inanın daha mutlu olursunuz. Bi insanın ölmesini istemek cok korkunc birşey insanın kalbinin kapkapara olması gerekir.
Yapmayın lütfen, artık bir teşekkür etmektemi bu kadar zor?
Ne olur yani biraz pohpohlasanız yaşlı bir insanı ne kaybedersiniz.
Kadın beni çok seviyor diyorsunuz, sizde biraz karsılık göstersenız hiç birşey kaybetmezsiniz hatta kazanırsınız.
Can sınacak birşey yok ortada
Not: Böye bir konuda bile birisi "En iyi kaynana ölü kaynana" demişya pes.
kızlarımız o kadar ön yargıyla evleniyor ki,kaynana iyilikte yapsa arkasında art niyet aranıyor
en iyi kaynana ölü kaynana diyenlerin anneleri kaynana değil mi acaba.belki kendi gelinleri de burada kaynanası hakkında konu açıyordur
pardon annesi yokmuş.ama kendisi de bir kaynana adayı
kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman. sıze dun kasam olan bır olayı anlatmak ıstıyorum.ben çalışıyorum.kayınvalıdem dun telefon ettı yemek yaptım eve gıderken ugra da al ugrasmazsın dedı.eyvallah saol.hafta bır ıkı aksam arar benı yemek yaptım dıye gtmedığım zamanda bozulur.neyse gıttım aldım.gecenın bı yarısı telefon edıyo bana napıyosunuz dıye esımle konusmak ıstedı.nasıl olmus yemegım guzel mı yedın mı falan dıyo eşime. ama hep bole bana bısey alsa yapsa hemen esıme telefon edıp soyler soyle yaptım boyle ettım dıye. ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki. acayıp dercede cıleden cıkıyorum boyle olunca. ben bos yeremı fıtıl oluyorum yoksa yaptığında bısey yok mu ama hep boyle yapıyo uyarıyım dıyorum nasıl uyarıcagmıda bılmıyorum:44: zaten bısey desem esim de bana sana yaranılmıyor annem ustume tıtredıkçe sen sımarıyosun falan dıycek ama gercekten cok sınır bozucu.durum boyle olunca bende hıç bısey yapmasını ıstemıyorum cunku bı anlamı kalmıyo yaptıklarının.sızce nasıl bır tavır sergılemem gerekıyo arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.
sizi mutlu ettiğini bilmek mutlu ediyordur..söylenilecek güzel sözleri kendinize saklamayın..bu durumlarda kendinizi kötü hissettircek kelimeleri kendinize savurmayın..iyi tarafından bakarsanız iyi görürsünüz..hata ararsanız çok hata bulursunuz..tekrar tekrar teşekkür etmekle,ellerine sağlık bayıldım demekle dudak aşınmaz,kalp körelmez..
Kelimelerinize dikkat edin lütfen haddinizi aşıyorsunuz!Şahsi görüşüme karışma yetkiniz ve bana hakaret hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?