Yaşamayan bilemez ama dışarda objektif bir gözle bakınca sen haksızsın arkadaşım. O tüm yaşlılarda olan bir durum insanlar neelr neler yaşıyorki kadıncağız sizi el bebek gül bebek yaşatıyo belli ki. Bence onu uyararak bir çözüm bulamazsınız. Sizde mesela birlikte olduğunuz ortamda konusun işte annem yada artık ne diyosanız o yaptı vs vs diye bir kaç kez görsün siizn onun yaptıgınız seyelrı ustlenmedıgını. Ama ben bundan dolayı degıl de yhanı yaslı ınsanlar bı tur seyelre daha onem verır ya ondan yaptıgını dusunuyorum bence uyarıpta aranızdakı ılıskıyı bozmayın.
kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman. sıze dun kasam olan bır olayı anlatmak ıstıyorum.ben çalışıyorum.kayınvalıdem dun telefon ettı yemek yaptım eve gıderken ugra da al ugrasmazsın dedı.eyvallah saol.hafta bır ıkı aksam arar benı yemek yaptım dıye gtmedığım zamanda bozulur.neyse gıttım aldım.gecenın bı yarısı telefon edıyo bana napıyosunuz dıye esımle konusmak ıstedı.nasıl olmus yemegım guzel mı yedın mı falan dıyo eşime. ama hep bole bana bısey alsa yapsa hemen esıme telefon edıp soyler soyle yaptım boyle ettım dıye. ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki. acayıp dercede cıleden cıkıyorum boyle olunca. ben bos yeremı fıtıl oluyorum yoksa yaptığında bısey yok mu ama hep boyle yapıyo uyarıyım dıyorum nasıl uyarıcagmıda bılmıyorum:44: zaten bısey desem esim de bana sana yaranılmıyor annem ustume tıtredıkçe sen sımarıyosun falan dıycek ama gercekten cok sınır bozucu.durum boyle olunca bende hıç bısey yapmasını ıstemıyorum cunku bı anlamı kalmıyo yaptıklarının.sızce nasıl bır tavır sergılemem gerekıyo arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.
o zaman ende hafta sonları yemeklerını yap koy buzdolabına benım yemegım var annem de sımdı senınkılerı alırsam benımkıler bozulur de yazık gunah de..belkı bu sekılde kırılmaz...sende youluyosun bıde bzım ıcın yemek yapıyosun dersın bosver ben halledıyorum dersın...kırılırmı boyle desen??.
Bence fesatlık değil de biraz beğenilme takıntısı var herhalde. Bende de vardır, çok güzel yemek yaparım, yaptığım yemekler nasıl olmuş diye de elli kere sorarım sofrada. Hatta kardeşimle eşim acayip dalga geçerler. :))) Sen de eşine "annen beğendğini duymak istiyor herhalde ara da teşekkür et" de, birkaç sefer yemek yer yemez arasın, beğendiğini söylesin. eşin kendiliğinden arayınca o bir daha aramaz.
kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman. sıze dun kasam olan bır olayı anlatmak ıstıyorum.ben çalışıyorum.kayınvalıdem dun telefon ettı yemek yaptım eve gıderken ugra da al ugrasmazsın dedı.eyvallah saol.hafta bır ıkı aksam arar benı yemek yaptım dıye gtmedığım zamanda bozulur.neyse gıttım aldım.gecenın bı yarısı telefon edıyo bana napıyosunuz dıye esımle konusmak ıstedı.nasıl olmus yemegım guzel mı yedın mı falan dıyo eşime. ama hep bole bana bısey alsa yapsa hemen esıme telefon edıp soyler soyle yaptım boyle ettım dıye. ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki. acayıp dercede cıleden cıkıyorum boyle olunca. ben bos yeremı fıtıl oluyorum yoksa yaptığında bısey yok mu ama hep boyle yapıyo uyarıyım dıyorum nasıl uyarıcagmıda bılmıyorum:44: zaten bısey desem esim de bana sana yaranılmıyor annem ustume tıtredıkçe sen sımarıyosun falan dıycek ama gercekten cok sınır bozucu.durum boyle olunca bende hıç bısey yapmasını ıstemıyorum cunku bı anlamı kalmıyo yaptıklarının.sızce nasıl bır tavır sergılemem gerekıyo arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.
hemen bozuluyo ıste ses tonu dusuyo sonra esımı arıyo su yemekten yapmıstım ama yemek varmıs sızde yada soluksuz sunu yemek ıstıyomus falan dıye
kayınvalideni öp de başına koy canım bence ve şükret. ne kayınvalideler okuduk burda. kadının yaptığı yanlış bişey yok sadece oğlunun fikrini almak istiyor. onun da beğenmesini. valla sevdim ben kayınvalideni. seni de seviyor, sana karşı bişeyi yok. bırak devam etsin. arasın bunda bir kötülük yok ki.
zaten devamlı soyluyorum hep beraber olduğumuzda ya da kendı akrabalarının yanında falan saolsun bnım kayınvalıdem bı tane soyle destek oluyo boyle yapıyo dıye. ama herhalde yetmıyo kendısının dıle getrmesı gerekıyo.
Ogluna soruyor sonucta, yedin mi güzel miydi diye, siz neden bu kadar sinir oluyorsunuz ki?
Benim bildigim yapılan iyilikler dillendirilince bir kıymeti kalmaz, size sunu yapıyorum, ben yapıyorum hep falan dese yani sag' da sol' da konusmadıgına göre bana sanki mutlu oldugundan paylasma ihtiyacı duyuyor gibi geldi.
Sahsen aleyhimde birsey demedigine göre ve esimi arayıp arayıp doldurmadıgına göre ben hic karısmazdım yani araması beni rahatsız etmezdi. Ahh aahh tek derdiniz bu olsun.[/QUOTE
haklısın sanırım bıraz buyutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?