işte ben ikinci şıkta söylediğin gibi olduğunu düşünüyorum nedense bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum. mesela bize geliyor eşim eve geldiği zaman hep beraber oturuyoruz hava sıcak olduğu için cam açık oluyor koştur koştur gidip camın önündeki taşa elini sürüyor ayyyy kızım burası cok toz olmuş arada sil buraları dıyo kostura kostura gidip bez alıp siliyor bide eşimin üstüne çıkcak nerdeyse cam kenarında yatıyor eşim o sırada. işte bunlar benı uzuyor.eşim gelmeden öncede oturuytorduk orda beraber neden o9 zaman kalkıp silmedin mesela.yanı gercekten tozlu da olmuş olabılır çalısıyorum ve eve kendımı attığımda hiç oturmuyorum cam süreklı acık durdugu için tozlanmıs olabılır ve gormemiş olabılırım orayı.bır de normalde cok temız olmasamda temızım her hafta sonu camlarımı sılerım bı hafta içinde olucak toz gecenın onbırbucugunda eşim tv izlerken üstünden geçip silinecek kadar olamaz yani.ama sanırım o eşime bak ben herşeyi yapıorum ama eşin eksik eşin yemek yapamıyor söküğünü dikemiyor camının kenarlarını sılmıyor gibimi göstermeye çalışıyo.anlayamadığım nokta boyle yapıosada neden yapıyor dediğim gibi herhangi bir tartışmamızda rahatsızlanıcak kadar cok uzuluyor.neden o zaman eşimin gözünde beni yyetersiz göstermeye çalışıyor anlamıyorum bu noktayı
Valla en iyi kaynana ölü kaynanadır şimdi bu yorumumu okuyanlar belki hak verecek belki kızacak ama iyiliklerinin altında bile kurnazlık fitnelik yatıyo...Bir oğlum var umarım bende kötü kaynana olmam!