- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Kendisi de kilolu boydan kazanıyor bki'ne göre 20 kg fazlası var onu görmüyor dinime küfreden müslüman olsa misaliEşin h ö d ü k !
Sen de o ayıya zaafı olan birşeyle dönüş yap !
Off onu desem ya benden boşanır ya da 1 yıl küs kalırSizde sevişirken
‘yeterince sert değilsin’ deyin olsun bitsin!
O zaman deseydinya sende “valla sende zayıf kaslı olsan sevişirken daha mutlu olurum aslında” deyip ... etseydin tövbe yarabbim.Kendisi de kilolu boydan kazanıyor bki'ne göre 20 kg fazlası var onu görmüyor dinime küfreden müslüman olsa misali
Keşke o an ne diyeceğimi bilemedimBiraz daha kaslı ve yakışıklı olsan bende seni daha çok severdim deseydiniz
Birsey soyleeyemdim zaten bu araalr sık görüşemiyorz diye kavga etmek istemedim ama görüyorum ki karşımdaki öküzün tekiymisYorumumu yazdim yazdim sildim. Umarim haddini bildirirsiniz..
Siz uzun süredir görüşmüyorsunuz diye karşıdakini kırmıyorsunuz ama o sonu nereye gittiği belli olmayan laflar edebiliyor. Bu hayatta en önemli şey sizin mutluluğunuz eşinizin bile bunu bozmasina izin vermeyin derim. Siz bulacağınıza o bozulsun..Birsey soyleeyemdim zaten bu araalr sık görüşemiyorz diye kavga etmek istemedim ama görüyorum ki karşımdaki öküzün tekiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?