Ne yani şuan eşim beni sevmiyor mu?

Ben böyle bir sevgi olduğuna inanmıyorum Bunu diyen adam dışarıda zayıf olan her kadına bakar. Belki de başkasıyla karşılaştırıyor iğrenç bir şey.

o başka birşey demek istemiş ama odunluk yapmış söylerken

Kendide kiloluysa laf edemez.. gozu zayif kadinlara mi kaydi acaba??

Aslinda bisey dememis belki seni zayif seviyodur adam.. ben olsam inadina zayiflanazdimda kesin:)) sen zayifla belki daha cok renklenir evliliginiz
Bende isitiyorum zayıflatmayı uğraşıyorum da ama hep pes ediyorum ediyordum eşimden bu sözleri duyana kadar

Nedense eşin değil de sevgilinmiş gibi geldi. Her neyse sen kendini o şekilde beğeniyorsan sağlık problemin de yoksa takma. Kendinle barışık ol. Şimdi kilonuza yorum yaptı ileride yüzündeki çizgiye yorum yapar. Ne diyeceğimi bilemedim

bu durumsa kilo fazlani verip esine ee senin fazlaliklari napicaz boyle hic hoş gelmiyosun gözüme demenin vakti gelmişş.. kissasa kissas..ama caktirmadan!!!

Nedense eşin değil de sevgilinmiş gibi geldi. Her neyse sen kendini o şekilde beğeniyorsan sağlık problemin de yoksa takma. Kendinle barışık ol. Şimdi kilonuza yorum yaptı ileride yüzündeki çizgiye yorum yapar. Ne diyeceğimi bilemedim
Pardon da ne alaka sevgilim burda size yalan söyleyince elime ne geçecek ve birde su var eger sizin dusunceniz oyleyse esim adi altinda sevgilimle seviştiğimi gizleyemem önceden sevgilimdi önceden de sevişirdim.

bu nasıl bi ifade ediş biçimidir ya? insan zaman zaman kilo alır verir. aşırı kilo bence de iticidir ama bu aralar kio aldım dediğinize göre 50 iken 100 olmadınız en fazla bi kaç kilo almışsınızdır. bunu hemen sevgiye endeksleyip böyle bi cümle kurması çok anormal. tavrınızı belli edin bence. haklısınız.

Back
X