- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
- Konu Sahibi Combativeenemy
Ben böyle bir sevgi olduğuna inanmıyorum Bunu diyen adam dışarıda zayıf olan her kadına bakar. Belki de başkasıyla karşılaştırıyor iğrenç bir şey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iyi niyetimden söyleyememO söyleyince problem olmuyor da sen söyleyince mi oluyor?
EttimSen de sevişmeye devam ettin öyle mi?
162 65C Combativeenemy boy kilo kaç ki ?
Ettimmalum 2 aydr görüşmüyorduk
Ah keske iş işten gecti eşimde gtti artık )zayıfladıgımda devam ederiz
daha cok sevgi saha çok haz deseydin :)
Bende isitiyorum zayıflatmayı uğraşıyorum da ama hep pes ediyorum ediyordum eşimden bu sözleri duyana kadarKendide kiloluysa laf edemez.. gozu zayif kadinlara mi kaydi acaba??
Aslinda bisey dememis belki seni zayif seviyodur adam.. ben olsam inadina zayiflanazdimda kesin:)) sen zayifla belki daha cok renklenir evliliginiz
Kendim gttm diyetsyene kan değerlerim düşük olduğundan önce onu yükseltmek geekliydi bu yuzden liste vermediDoktor enişte, yönlendirsin diyetisyene
Boy kilo kac senin? Gordum simdi.. bende obezsin sandim:) birazcik fazlan vardir ama cok degil kesinlikleBende isitiyorum zayıflatmayı uğraşıyorum da ama hep pes ediyorum ediyordum eşimden bu sözleri duyana kadar
Aynen eşime gore zayıfım bile ama işte kendisini görmüyor beni görüyorBoy kilo kac senin? Gordum simdi.. bende obezsin sandim:) birazcik fazlan vardir ama cok degil kesinlikle
Yav 3-5 kilonun lafimi olur aramizda diycen devam:)) kendimi bole seviyorum de:)Aynen eşime gore zayıfım bile ama işte kendisini görmüyor beni görüyor
Pardon da ne alaka sevgilim burda size yalan söyleyince elime ne geçecek ve birde su var eger sizin dusunceniz oyleyse esim adi altinda sevgilimle seviştiğimi gizleyemem önceden sevgilimdi önceden de sevişirdim.Nedense eşin değil de sevgilinmiş gibi geldi. Her neyse sen kendini o şekilde beğeniyorsan sağlık problemin de yoksa takma. Kendinle barışık ol. Şimdi kilonuza yorum yaptı ileride yüzündeki çizgiye yorum yapar. Ne diyeceğimi bilemedim
Aynen bende o düşüncedeyimbu durumsa kilo fazlani verip esine ee senin fazlaliklari napicaz boyle hic hoş gelmiyosun gözüme demenin vakti gelmişş.. kissasa kissas..ama caktirmadan!!!