Ne yani şuan eşim beni sevmiyor mu?

Eşim o konularda acayip takintilidir bir keresinde konuyu yanlış anlayıp böyle birşey ifâde ettiğimi zannetti ve ayrılmanin eşiğine geldik o yüzden bir daha asla dolaylı dolaysız böyle bir şeyi söyleyemem
E söyleme madem
Adam çat çat söylüyor
Özel anlarda bile bu kadar odunlaşıyorsa normal zamanlarda "az yee aaaazzzzğğ" bile der. Yakında "kilolarından dolayı seni arzulamıyorum" da derse şaşırma. Sen susmaya devam et boşar falan.

Bir kenarda sus pus kalmayın bu laf üzerine, direkt onun da zaafı olan biset söyleyin, patavatsız ya

Ne alaka adam nasıl istediğini söylemiş . Senden tiksiniyorum dememiş ki , biraz daha zayıf olsan demiş ... bunda bişey Yok , sen de ona cinsel anlamda beklentilerini söylemelisin , cinsellik bence böyle bişey evlilikte

Genelde zayif kadin sevsede erkekler, balik etli kadinla sevismek istiyomus cogu erkek. Zayif kadinlarin kemikleri batiyomus, balik etli yumusacik ohhh:)) hafif balik et bence guzeldir, herkeste degil tabii..yakisani var yakismayani var..zayiflikta oyle herkese yakismiyor.

Muhim olan esinin ve senin ne sevdigin bu durumda..

Üslup ve zamanlama çok yanlış olmuş. Siz diyorsunuz ya hani ‘hayatta ona şu bu karşılığı veremem; asla konuşmaz’ diye. Bakın o sizde nasıl bir hassasiyet ve korku yaratmış. İşte siz de tam olarak onda bu algıyı yaratacaksınız. Bundan sonra aynı sizin gibi kendine şunu diyebilmeli: ‘ona bu tarz konuşursam çok kırılır’

İnsanın değer algısı böyle böyle yükselir işte. Bu bir fırsattır..

Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu
Bu lafibsoyleyen esim degil sevgilim deseydin ayril ondan derdim. Moralin bozulmasin ama sevgi yok gibi senin uzulmmeni onemsememis bencil dusunceli biri

Sende biraz fındık fıstık yesen performans kontrolü nedir öğrensen bende daha mutlu olurdum de:) erkeklerin en can alıcı noktaları erkeklikleridir. Hiç ummadığı anda kendini geri çek istemediğini söyle yeteri kadar mutlu edemediğini söyle. Belki empati kurar. Patavatsız şey...

Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu
Olur da kilo verirseniz, sen benim yanımda şişko kaldın ama nasıl olacak böyle dersiniz? Ayrıca siz hayatı, o sizi daha çok sevsin diye yaşamıyorsunuz. Hadsiz.

Back
X