- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi Combativeenemy
Adam 'dirty talk'i yanlış anlamis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam 'dirty talk'i yanlış anlamis
Off onu desem ya benden boşanır ya da 1 yıl küs kalır
Kendisi size söylediklerinin sizi küstürüp kırabileceğini düşünmemiş ama ????Off onu desem ya benden boşanır ya da 1 yıl küs kalır
E söyleme mademEşim o konularda acayip takintilidir bir keresinde konuyu yanlış anlayıp böyle birşey ifâde ettiğimi zannetti ve ayrılmanin eşiğine geldik o yüzden bir daha asla dolaylı dolaysız böyle bir şeyi söyleyemem
O söyleyince problem olmuyor da sen söyleyince mi oluyor?Off onu desem ya benden boşanır ya da 1 yıl küs kalır
Bu lafibsoyleyen esim degil sevgilim deseydin ayril ondan derdim. Moralin bozulmasin ama sevgi yok gibi senin uzulmmeni onemsememis bencil dusunceli biriEşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu
Olur da kilo verirseniz, sen benim yanımda şişko kaldın ama nasıl olacak böyle dersiniz? Ayrıca siz hayatı, o sizi daha çok sevsin diye yaşamıyorsunuz. Hadsiz.Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu