Ne yani şuan eşim beni sevmiyor mu?

Pardon da ne alaka sevgilim burda size yalan söyleyince elime ne geçecek ve birde su var eger sizin dusunceniz oyleyse esim adi altinda sevgilimle seviştiğimi gizleyemem önceden sevgilimdi önceden de sevişirdim.
Eleştirmiş olsam orda keserdim. Benimki hissiyat sadece. Yahut partnerinizin üslubundan bu kanıya varmış olabilirim. Oraya takılacağınıza yaşlanınca size yapacağı eleştirileri gözünüzde canlandırın. Lakin kendi kusurunun farkında olmayıp size kulp takmış.

Nedense eşin değil de sevgilinmiş gibi geldi. Her neyse sen kendini o şekilde beğeniyorsan sağlık problemin de yoksa takma. Kendinle barışık ol. Şimdi kilonuza yorum yaptı ileride yüzündeki çizgiye yorum yapar. Ne diyeceğimi bilemedim
Ne alaka ya:) hem esi var hemde sevgilisi mi yani? Yoksa evli degilde bizi mi kandiriyo diyosun:)) ne gerek va rbole biseye boyle bi forumda:)

Siz de "sen de biraz insan olsan daha çok severdim ama şu anda sadece acıyorum" deseydiniz..
Yatakta mal gibi bırakıp gitseydiniz..

benim eşimin de saçları dökülüyo, ektirelim vs diye konuşuyoruz açıkça, evet kel adam sevmiyorum beğenmiyorum içimi gıcıklamıyo, bunu da eşimle paylaşıyorum, hastalık olur bişey olur neyse ama kendisinin de rahatsız olduğu estetik bir kaygısı varken bunu neden dillendirmeyeyim, bu mantık yüzünden evlenince insanlar kendini salıyo, burda sıkıntı zamanlama, sevişirken söylenmez bu

benim eşimin de saçları dökülüyo, ektirelim vs diye konuşuyoruz açıkça, evet kel adam sevmiyorum beğenmiyorum içimi gıcıklamıyo, bunu da eşimle paylaşıyorum, hastalık olur bişey olur neyse ama kendisinin de rahatsız olduğu estetik bir kaygısı varken bunu neden dillendirmeyeyim, bu mantık yüzünden evlenince insanlar kendini salıyo, burda sıkıntı zamanlama, sevişirken söylenmez bu
Bende kel sevmiyorum aslına bakılırsa saclari dökülse bnede bayağı başının etini yerim sac ektir diye :)

Ben de diyetteyim diye kızıyo adam. Hoş zayıfla dese daha çok hırslanır hemen veririm.
Seninkine ne desem boş. Yatakta konuşacağı bi o mu kalmış yani. Sende hırs yap zayıfla. O zaman da sen ona de ben zayıfım sen ağır geliyosun böyle devam etmeyelim de , morarsın biraz.

Back
X