• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapabilirim kızlar??

:) Balkonlarımın kenar mermerleri ile demirlerini:) Kaç zamandır yağmur yağıyor, çamur gibi oldular hele de cam balkonlarımda var ki sorma. Onları da silemem, yağmurdan derim ne yapım:KK70:
he onları sıl ne olacak 5 dk'lık iş

petibörlü pasta yap bence. hani pudingle yapılıyor ya. petibör diziyoruz, üstüne puding. yine petibör yine puding. Al sana tatlı mis gibi. patates salatası yaparsın bi de oh mis. o saatte gelene yeter bence. hanımlar olarak abartıyoruz üç beş çeşit ama insanların yiyecek yeri olmuyor, 2 çeşitten bolca koy önlerine tamamdır. sigara böreği kızartabilirsin üçüncü bişey istersen. peçete üstüne alırsın börekleri onlar gelene kadar salar yağını peçeteye. ağır olmaz.

süpürmeye ağırlık ver bi de. wc ve lavobolarıda ov. toz alma işlemi cam sille şipşak hallet. yüzeysel yaparsan anca yetişirsin. bende çalışan bayanım, ittire kaktıra yapıyorum bazen bazı şeyleri :) boş bi odam var, yığıyorum oraya :D

Evet, üç balkon olunca birde balkonlarda büyük, hem yemek hem temizlik hem onlar falan zor geldi bana. zaten pert bir vaziyette eve gitcem bakalım. Motor takcam herhalde:KK70:
15 dk
evide 30 dk süpürsen tuvalet banyo toplam 1 saatte temizlik bitti :D

süpürmeye ağırlık ver bi de. wc ve lavobolarıda ov. toz alma işlemi cam sille şipşak hallet. yüzeysel yaparsan anca yetişirsin. bende çalışan bayanım, ittire kaktıra yapıyorum bazen bazı şeyleri :) boş bi odam var, yığıyorum oraya :KK70:
Benimde soyunma odam var yatak odasında askıdan aldıklarımı oraya tıkcam hepsini:D ayne yüzeysel yapcam yoksa imkansız yetişmez ki:)

Şu tek tek paketli dondurulmuş böreklerden al hem çok lezzetli hem de ev Yapımı gibi. Gider gitmez patates koyarsın haşlanır salata olur. Bi de kek çırpıp fırına attın mı o pişerken temizliğini yaparsın bitti gitti. Geç haber veren böyle misafire böyle menü :)

Kek kurabiye kuru pasta börek türü şeyler tercih edebilirsiniz.ya da hazır yufkadan tavada gözleme yapıp yanına peynir domates salatalık koyabilirsiniz.biz böyle şeylerde patates salatası falan yapıyoruz.

kek
kısır yada amerikan yada rus salatası
magnolya
börek
hazır kurabiye yada ekler yada yaş pasta
çay yanına çeşitli meyve suları vede sodalar

bunlar yeterli olcaktır sanıyorum

Teşekkür ederim:) Magnolya'yı çıkartamadım ama?
istediğin çeşitte pudingi yap canım. muz, çilek, kivi tavsiye etmiyorum ama zevkine göre meyveleri hazırla. kahdehte, kavonozda, kavanoz görünümlü bardakta filan hazırla bunları. birde istediğin bir bisküvüyü alıp parçala kum gibi olsun. sonra da bunları istediğin şekilde kat kat koy. en üstte büsküvü kırıntıları geleck şekilde olmasını tavsiye ederim ama aralara da koy büskiwi kırıntısı afiyet olsun :) inaşşlah anlatabilmişimdir :))

A101 ve Bim'de hazır tepsi böreği var, ıspanaklı, peynirli vs. 7,5 TL'ye. Fırına atıyorsun yarım saatte pişiyor.
Kurabiye de satılıyor. Ayrıca rus salatası, ezme, yaprak sarması gibi mezeler de var :KK45:

hiç tadına baktınız mı önerdiğiniz şeylerin? kesinlikle berbat. yaprak sarmasını da ezmesinide ki o berbat salatayıda tattım üzgünüm nmete böyle demek istemezdim ama verilen paraya yazık..
birde islam marketi olacak.. o tepsi böreklerin içinde pamuk yağı kullanılıyor onun yerine fırından marketten yufka almak en mantıklısı.. bimin hazır gıdalarını hiç tavsiye etmiyorum..

hazır kol böreği satılıyo marketlerde fırına at 15 dk da hazır
yanına bi garnitür al bırazda makarna haşla karıstır ıkısını 10 dk da bu olur.
bide kek çırp yada hazır kurabıyeler satılıyo marketlerde cokda guzel oluyor toplam 20 dk hazır hersey makarna haslanırkende temızlıgını yapabılırsın :)

hiç tadına baktınız mı önerdiğiniz şeylerin? kesinlikle berbat. yaprak sarmasını da ezmesinide ki o berbat salatayıda tattım üzgünüm nmete böyle demek istemezdim ama verilen paraya yazık..
birde islam marketi olacak.. o tepsi böreklerin içinde pamuk yağı kullanılıyor onun yerine fırından marketten yufka almak en mantıklısı.. bimin hazır gıdalarını hiç tavsiye etmiyorum..

Damak zevki kişiye göre değişir.
Ben tükettiğim ve memnun kaldığım şeyleri önerdim. Siz memnun kalmamış olabilirsiniz. Ancak ani misafir baskınlarında hepsi iyi birer kurtarıcıdır benim için.

istediğin çeşitte pudingi yap canım. muz, çilek, kivi tavsiye etmiyorum ama zevkine göre meyveleri hazırla. kahdehte, kavonozda, kavanoz görünümlü bardakta filan hazırla bunları. birde istediğin bir bisküvüyü alıp parçala kum gibi olsun. sonra da bunları istediğin şekilde kat kat koy. en üstte büsküvü kırıntıları geleck şekilde olmasını tavsiye ederim ama aralara da koy büskiwi kırıntısı afiyet olsun :) inaşşlah anlatabilmişimdir :))
Evet, anladım:)

Back
X