Ne yapabilirim nasıl geçer?

CANIM benim ya.. onceki konunda da yazismistik hatirlarsan uzuldum gerçekten durumuna...
Sen iyi bir kizsin lutfen uzulme.
Belki daha da iyisi olavak hayatinda. Buna iyiki birakmis gitmis diyeceksin. Sana ozelden yazacagim canım..

CANIM benim ya.. onceki konunda da yazismistik hatirlarsan uzuldum gerçekten durumuna...
Sen iyi bir kizsin lutfen uzulme.
Belki daha da iyisi olavak hayatinda. Buna iyiki birakmis gitmis diyeceksin. Sana ozelden yazacagim canım..

Tamam canım çok sağol teşekkür ederim

Onunla kurduğun planları başkasıyla yaşamak..
O duyguyuda biliyorum..
Başkasıyla başladığında başlarda içine otursada yeni kişiyi iyice tanıyınca ''iyi ki'' diyorsun emin ol canım

İnşallah canımm. Bugün çok iyiydim misal sabahtan falan, şimdi eve geldim yine kötüyüm. Nasıl düzelecekse artık

Evet tulipacığım öyle... Dediğin gibi ben de iyi ki bitmiş diyeceğim muhtemelen. Ara ara zaten diyorum ama bi iyiyim bi kötü. Bu ruh hali geçse istiyorum bi an önce

Şu an tatildeyim ne yazık ki, derslerim olsa da yoğunlaşabilir miydin onu da bilmiyorumn. Sürekli arkadaşlarımlayım. Yani bi çok keyifliyim bi depresyonda. Ama zamanla geçeceğini biliyorum, bekliyorum ben de

Bilemiyorum, nasıl gösterebilirim ondan da emin değilim. Belki zamanla kendisi görür artık

Teşekkür ediyorum cevabınız için, biliyorum zamanla geçeceğini. Biraz çabuk olsun istiyorum sanırım:26:

Canım gerçekten sana hayret ediyorum bu erkek senden verdiği borç parayı paranın olmadığı halde istemedimi senden ailene karşı saygısız saygısız konuşmuyomuydu lütfen biraz gururlu ol ve sevgini içine göm ne ayrılmanın bile bi adabı vardır böyle bi insandan sana hayır gelmez

Son düzenleme:

Çok haklısın...Ruh halim çok değişken ona takılıyorum sadece. Bi çok mutluyum bi dipteyim falan. Hep çok mutlu olayım istiyorum:)

Hepsini poşetledim görüşünce geri vereceğim canım, parasının hesabını bu kadar yapan biri bana aldığı kolyeleri alsın yeni sevgililerine falan verir

Çok haklısın...Ruh halim çok değişken ona takılıyorum sadece. Bi çok mutluyum bi dipteyim falan. Hep çok mutlu olayım istiyorum:)

Dimi canım, ben de öyle oluyordum.. :)
Mesela gündüz çok iyiyim ama gece -özellikle herkes yattıktan sonra- beni bir rehavet basıyordu ki sorma gitsin...
Uykulara dalamıyordum, tam iyiyim derken o aklıma geliyordu haydiii yine başa... Ama böyle böyle düzeleceksin arkadaşım, hiç sıkma bu yüzden canını...
Hep mutlu olacaksın zamanı geldiğinde.. :)

Benim de aynı öyle, gündüz kop kop gece ağla

Hepsini poşetledim görüşünce geri vereceğim canım, parasının hesabını bu kadar yapan biri bana aldığı kolyeleri alsın yeni sevgililerine falan verir

Bilemicem canim simdi onu sen taniyorsun sonucta napicagini iyi bilirsin. Ama dedigim gibi yani umursamadigin surece sana sarar o. Ben pesinden kostukca o kacmisti sildim cikarttim hayatimdan mesaj atmadim ona hic baktim zamanla mesaj atiyo yuzsuz gibi mesaj atmiyosun unuttun mu beni diyodu birde kafama esince cevap verdim kafama esmeyince vermedim bu daha fazla atmaya basladi falan iste gecen gun askerdeyim aklima geldin napiyosun yazdi mesaj atma benim sevgilim var dedim nasil koymustur bellisi yok :) sende boyle yap takma onu mesaj atma umursama

Canım bence hayret edilecek bir şey yok, karşımdaki insan çirkinleşti ve değmez evet ama sonuçta 4 senem geçti. Yoksa biliyorum üzülmeye değmeyeceğini. Ama ister istemez üzülüyorum. Burada aldatılıp affeden vs o kadar çok kadın var ki, insan sevince her şeyi yapıyor kısacası. Gurursuz olduğumu düşünmüyorum, teşekkürler yine de

Son düzenleme:

ayrılıkta aşktan.
bitti diye üzülmek yerine yaşandı diye sevinebilirsiniz..
nasip değilmiş dersiniz.
önce güzelce bi kozmetik, sonra kıyafet alışverişi, ver elini çeşme, urla (izmirdeyseniz) izmir dışındaysanız ver elini x sahili..
arkadaşlarınıza tutunun.. HAYAT ÇOK GÜZEL! VE YIPRANMAK, YORULMAK, AĞLAMAK İÇİN ÇOK ÇOK KISA!

İnsan neye alışmıyor ki? Başına ne gelse eyvallah deyip alışmıyor mu...
Unutursun ama unutmak istersen..

canım benim aynısını bende farklı bi versiyonda yaşıyorum,kin nefret sevgi hepsi birarada, bir yandaan cok seviyorum bi daha böyle biri çıkar mı diye düşünüyorum içim yanıyo, içim bomboş, mümkünse onunla ilgili telefonundan herşeyi sil( ben hala yapamadım elim gitmiyo) bulundugun yerden uzaklaş, kendini mutlu edecek seyler yap( film izlemek vs.) ilk zamanlar geçmiyo geçiyomus gibi oluyo ama olmuyo maalesef cok güçlü olman lazım, tamamen kendine odaklan ( kendinle iligili değişikliklere git) sevdiğin aile büyüklerinle otur konus sohbet et bunun gibi şeyler, inşallah en az zararla atlatırsın bu süreci Allah yardımcın olsun canım benim, üzülme gercekten klişe ama üzülmek hiç bişeye yaramıyo erkekler daha cabuk unutuyo bizim gibi değiller maalesef, güçlü ol

GECE YATARKEN ONU DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ(uyumadan önce yapılan her beyin aktivitesi uyku sırasında beyin tarafından tekrarlanır bir bakıma pekişir)
SLOW MÜZİK DİNLEME..
ARKADAŞLARINA ONDAN BAHSETME,OLAYLARI YADA ANILARI ANLATMA(bir olayı anlatmam demek beyin tarafından onun o an tekrar yaşanıyor olarak algılanmasıdır yani duygularını pekiştirip durma)
ORTAK AKADAŞLARINIZLA GÖRÜŞMEMEYE MUHABBETİNİ ETMEMEYE ÇALIŞ
BERABER GİTTİĞİNİZ YERLERE GİTME..
ŞUNU ASLA UNUTMA NASİBİN ÖNÜNE KISMETİN ÖNÜNE HİÇBİŞEY GEÇEMEZ O NASİBİN DEĞİLSE DEĞİLDİR DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMA..
DUŞ AL ,NEFES AL,HAYATTA ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ VAR ÖLÜM BİLE UNUTULURKEN O UNUTULMAZ GELMESİN İNSANLAR ANASINI BABASINI TOPRAGA VERİYOR VE YAŞAMAYA DEVAM EDEBİLİYORKEN BU ŞEKİLDE OLGUN DÜŞÜN..
KENDİNİ KAPAMA İLLA ACI ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN BİRAZ SAKİN OL AKIŞINA BIRAK
BOL BOL DUA ET..
HAKKINDA HAYIRLISIIII CANIM

nedenayrildiniz bunu aciklRsaniz size daha iyi yardimci oluruz.....bende ayrilik acisina dayanamadim o da..simdi iki cocugumuz var...hadi anlat bakim neden ayrildiniz..biz bes kez ayrildik bir ben dort o.hep gelen o olduuuuuu..hahahhah

İster istemez üzülürsün fakat insanlar kaç senelerini geçiriyolar ama bi yanlışta evliliklerini bitiriyolar kurtuldum diye şükretmen lazım bence canım eğer o sana biraz önem verseydi insan olarak senden o parayı istemezdi seni o küçük düşürmezdi aldılatılıp affeden kadınlar var evet zaten biçok aldatan erkek var ama kaldıki senin ailen hakkında saygısızca konuşacak ve sana verdiği parayı senin paran olmadığı halde isticek buna ne denir artık bilmiyorum sevgide gurur olmaz bazı yerlerde evet ama tamamende gururu kaybetmemek lazım bunda affedilecek hiçbi taraf göremiyorum sadece düşüncemi söylüyorum ve sana yaptıklarını bilen herkeste mutlaka benim gibi düşünüyodur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…