Ne yapabilirim nasıl geçer?

İşte buuuu! :)
Ne zaman kendini güçsüz hissedersen bi mesaj ötendeyim anlaştık mı :)
Bu arada çok teşekkür ederim, umudumu yitirmedim ve bak evliliğe doğru giden bi ilişkiye sahibim, darısı sana :)

İşte buuuu! :)
Ne zaman kendini güçsüz hissedersen bi mesaj ötendeyim anlaştık mı :)
Bu arada çok teşekkür ederim, umudumu yitirmedim ve bak evliliğe doğru giden bi ilişkiye sahibim, darısı sana :)

Ayyy çok teşekkür ederimm:)) Mutsuz hissettikçe yazacağım sana. Valla mutlu oldum akşam akşam, kadınlar kulübü sağolsun

2 kişi tarafından aldatılmış biriyim
İlkinde 9ay acı çektim sonra barıştık 2.5 ay çıktık
Ama o yine umursamıyordu banada karışmazdı kimle nerdeyim ne konuşuyorum falan..
İlkokuldan bi arkadaşımla konuşuyodum çocukta sevgisinden dert yanıyodu bende dertleşiyoduk
Doğum gününde attığım mesajlara cevap vermedi bende bela okuyup terkettim
Biz boku bokuna çıkıyoruz dedim
Ağzı bozuk briyle ben devam etmem zaten dedi
Umrunda mııı?? yazdım bitti
Aradan 2 gün geçti o ilkokul arkadaşımda kızdan ayrıldı bana açıldı falan çıkmaya başladık..
Çok sevmeye başlamıştım..
Cidden adını duyunca mutlu olurdum..
Gördüğümden kalbim bile gülümserdi düşün nasıl severdim onu
Sever-dim dedim farkettin mi oda bitti..
Nasıl bittiğine gelince...
Biz onunlada 2.5 ay çıktı..
Ama sık sık ayrılırdı benden..
Sonra özledim seviyorum diyip gelirdi bana bende kabul ederdim..
Kirpiklerine kadar aşıktım
Bi gece konuşuyoruz
-Seviyorum beni bırakma falan diyo bende cevap veriyorum ama bi yandanda tek gözle uyuyorum
Aradan tam yarım saat geçti..
Mesaj attı..
-Olmuyor CatlakB ben yapamıyorum

Sabaha kadar ağladım o uykumdan eser kalmadı namaz kıldım Kur'an okudum..
Sabah görüşelim dedim
-Ağlarsın dayanamam yok dedi..
Sonrada ikna oldu görüştük..
Ağladım baya barıştık sarıldık ama nasıl bi sarılma sımsıkı sarıldım..
Son sarılışımdı bilemedim..
Son kez kokusunu içime çekmişim bilemedim..
O gün akşam oldu
-Olmuyor CatlakB olmuyor beni rahtsız etme dedi

Sürekl böyleydim ağladım zırladım...
Yemek yerken abimle konuşuyoduk gülüyoduk aniden ağlama krizine girdim..
Birden bire nedeni çok açık..
Aşk acısı..
Dönsün diye ne dualar ettim ama nafile..
O dönmedi ben bekledim.
Ama terketme neden benden başkasını bulmuş...
Sonra arkadaşından öğrendm benide engellemişti..
Kardeşimden bakardım profiline..
Kız çok güzeldi gözleri masmavi..
Çok kısa sürdü ama ilişkieri..
Sonra yine arkadaşından öğrendim...
Kızda bununla çıkarken 2-3 kişi daha varmış kızın hayatında
Ama hala bana dönmedi bekledim..
Bunların hepsi 3 günde oldu benden ayrılması kızla çıkıp ayrılması..
Dönmedi mesaj bekledim yoktu..
-Ben sana ne yaptım dedim..
-Sus CatlakB dedi
sustum içime attım..
Kimseyi sevmem dedim kendi kendime
1 ay geçti beyfendi o kızdan sonraki 2. sevgilisiyle beraberdi..
Dedim yok olmaz bida bu..
Bıraktım artık..
Ayrılalı 3 ay olmuştu...
Yeni biri ilginmi çekiyodu..
Çıkmaya başladık çünkü o düzenini kurmuştu..
O son kişiyle 2012 den beri beraberiz..

Amaaaa o 2. aldatan geri döndü..
Biz 6 aylık ilişkideyken..
Reddettim..
Sonra yine yazdı..
sonra yine yine yine yine derken baya yazdı en son geçen yıl bu dönemlerde yazmıştı..
Sonrada yazmadı..

Ben soğumuştum ama mutluda olmuştum pişman oldu diye..
Darısı başına

amma uzun yazmışım he

Hoşgeldin aramıza aynı durumdayız seninle ben hala atlatamadım inşallah en kısa zamanda atlatırsın.Sadece zamana ihtiyacın var.

Tüm bunların hepsini ve belki daha fazlasını geçen ay yaşadım...
Sevgilimi terk etmiştim, hem de ''sebepsiz'' bir nedenden dolayı.. Son günlerde sürekli tartışma halindeydik, ben de son kavgamız bardağın son damlası diye bitirme kararı vermiştim.
Konu açtım, bence bakmalısın...
Bak ki; bu acıyı sadece sen yaşamıyorsun görmüş ol...
Acıda eşitlenir insanlar canım; bu sözümü unutma...
Ben her gece mektupları koklayıp öyle uyuyordum.... İçimde pişmanlıktan ziyade suçluluk duygusu... Ruh gibi gezdim 2 hafta. Ne yemek, ne içmek...
Sonra bir gün ''dayanamıyorum dön, gel'' diye bir mesaj gördüm telefonumda...
Ardından aradı...
Ve barıştık.
Ben ne yaşıyorsam iki mislini yaşamış meğer...
Erkekler de acı çekiyor canım, hatta uzun süreli bir ilişkiden çıkmışsa..
Bence senin sorun bundan sonra ''onu hayatımın geri kalanında istiyor muyum, yoksa adını bile duymak istemiyorum mu?'' diye olsun.....
Sonrasında zaten kafanda tüm parçalar oturur ve en doğru kararı verirsin, acılar içinde kıvransan bile.... İlkin ne istediğini bil ve önceliğine karar ver.
Allah kolaylıklar versin...

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım,bu durumu özellikle sordum,ona göre yazacaktım çünkü.Bence sen bu ayrılıkla birşey kaybetmemişsin.Ayrılır ayrılmaz,üstelik senin durumunu bildiği halde parasını isteyen bir karaktere sahip erkekten hayır gelmezdi zaten.Bu aralar kendini kötü hissetmen normal.Ama onu gözünde hiç büyütme.Hiç kimse vazgeçilmez değildir.Şu aralar hissettiğin acıyı,üzüntüyü ömrüne mal etme.Bir süre sonra geçeceğini düşün.Zamanla geçecek şiddeti.Allah karşına iyilerini çıkarsın inşallah...

Üşenmeden okudum ama Ya ben de bi kötüyüm bi iyiyim. Açıkçası çok abartmamaya çalışıyorum. İlişkim zaten sorunluydu belki onların da etkisi var. Annesine sevgilisi olduğunu söyleyemiyordu mesela. 3 sene boyunca annesi evdeyken bi defa bile konuşmadık. İstediğim şeylerin çoğunu yapamadık annesi kızar vs diye. Ve 23 yaşında bu kişi...Yine içim acıyor mu acıyor ama fark ettim ki hala kendimi iyi hissedebiliyorum. Beni en çok acıtan gelecek planlarımız oluyor canım

Hoşgeldin aramıza aynı durumdayız seninle ben hala atlatamadım inşallah en kısa zamanda atlatırsın.Sadece zamana ihtiyacın var.

İnşallah sen de canım. İstediğin zaman bana yaz dertleşiriz. Ben toparlıyorum sanırım. Bazen ufak çaplı ağlama krizleri geliyor evet ama bunun sebebi güzel günleri hatırlamam, gelecek planlarını hatırlamam vs. Yoksa karşımdaki insanın karakterli biri olmadığını kabullendim

Sağol canım. İnan hiç işin o kısmını düşünmemeye çalışıyorum. Yeni duruma alışmak tek isteğim. Ona da ufak ufak alışıyorum. İnsan ne tuhaf, bir saat cevap alamasam delirdiğim çocukla dört gündür para, kitap mevzusu dışında konuşmuyorum ve hala yaşıyorum yani. Anladım ki insan her şeye alışır. Mühim olan insanın kendisiyle mutlu olabilmesi...

Onunla kurduğun planları başkasıyla yaşamak..
O duyguyuda biliyorum..
Başkasıyla başladığında başlarda içine otursada yeni kişiyi iyice tanıyınca ''iyi ki'' diyorsun emin ol canım

Evet bir ayrılık yaşadıktan sonra, dünyam kararmış herşey bitmiş, etrafımdakiler boş boş konuşuyor gibi geliyordu. Zamanla yitip giden şey iyikide bitmiş dedirtiyor. Şimdi iyikide bitmiş diyorum çok mutluyum çok şükür.

Çalışıyorsan kendini işe ver. Okuyorsan derslerine. Ama mutlaka bir meşguliyetin olsun.

cowgirl'ciğim geçecek...Unutacaksın ..ama zaman...Ben de çok sevdim ve unuttum ,sonra tekrar sevdim tekrar unuttum..Bunlardan birine keşke bitmeseydi,birine de bittiği belki de iyi olmuş mutlu olmazmışım diyorum..Şimdi bir başkasını seviyorum..Ama yoruluyor tabi insan..
Ortamını değiştir..Değişiklikler yap,çok faydasını görürsün..Arkadaşlarınla görüş...

Çabucak unuttursun Rabbim,duam olsun sana..

Son düzenleme:
Sorunlarınızı bilmiyordum ,okudum da,arada bir ayrılmak istermiş,senin çabanla yürürmüş..Annesine söylememiş..Hani bunları da söyleyelim de,aşkın gözü kördür..Tüm sorunlarınızı bilmiyorum oyüzden sana yaptığı kötülükleri,incittiklerini düşün..
Yaşın genç kimler kimler çıkar karşına..Bir tecrübe oldu sana..Bu tecrübeyi 30 yaşından sonra ve boşanmışken yaşamak daha zor oluyıor..

Son düzenleme:

terkedilmek...ben olsam gurur yapar, dimdik durur kendi ayaklarım üstünde ve onsuz da yapabileceğimi onun vazgeçilmez olmadığını gözüne sokardım...dilde kolay biliyorum..ama o gururla ona ne kaybettiğini fazlasıyla gösterirdim..mutlu olduğum şeyler yapar arkadaşlarımla vakit geçirir onsuz hayatın çok keyifli olduğunu bi şekilde ona hissettirirdim...

Ayrılık sebebini bilmiyorum ama zaman herşeyin ilacı geçecek bende geçmez sanıyordum ayrıca senin gibi ilkti benimkide arkadaşlarınla onun hakkında konuşma onunla gittiğin yerlere gitme bir süre şimdi geçecek gibi gelmiyor ama gerçekten geçecek sonra kendini daha bir hafiflemiş hissedeceksin önünde koca yıllar var daha iyileri çıkacak karşına sonra ona dönüp bakmayacaksın bile

Alışır elbette canım... Neleri atlatıyoruz, neler geçiyor başımızdan, ohoooo...
Sen de alışırsın... Ben gibi, o gibi, herkes gibi....
Son cümlen kilit noktan olabilmeli; mühim olan insanın kendisiyle mutlu olabilmesi
İnsan elbette yanında sığınacağı, güveneceği bir limana ihtiyaç duyuyor ama bu insan gerçekten doğru insan olmalı...

yaşadıkların normal.bence zaman herşeyin ilacıdır.unutacaksın.olmuyosa zorlama artık bırak bitsin.karşına başka biri çıkarsa onu unutacaksın merak etme

Canim benim aynisi benim basima geldi aynisi hatta daha fazla diyebilirim cunku hicbisiy yokken terketti ve karsima surekli yeni sevgilileriyle cikip durdu cok aci cektim aradan tam 3 yil gecti simdi kopek gibi dolaniyo pesimde yok askere gidiyom yok askerdeyken aklima geldin bilmem ne paso mesaj atiyo nasil unuturum konusuna gelince cok zor oluyo ama muimkun oldukca birlikte gittiginiz yerlere gitmeyin birlikte yaptiklarinizi yapmayin ve ona dair evinde elinde nerde ne varsa acimadan cope at istemiceksin bunu yapmak ama yapmazsan aci cekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…