Günaydın arkadaşlar.Ben durumu şu şekilde özetleyeyim,fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
Bir zamanlar hayatımda olan görüşüp konuştuğumuz birisi vardı.yas olarak benden büyüktü.Benim zaman içinde ona karşı hislerim oluştu sevgili olmak istediğimi her fırsatta dile getirmiştim ilk adımı ondan beklemek yerine
bana hep zaman diyordu bir gün bir kızı öğrendim sürekli hayatında olan birisiymiş yani ben o şekilde duydum daha sonra başka bir kızla buluştuğunu öğrendim aradım hesap sordum bana karisamazsin tarzında tersledi konuşmamız orada bitti sosyal medyadan beni çıkarmıştı benim eski bir arkadaşı arayıp beni kotulemis haberi bana geldi sinirle bende arkadaşlarından birisiyle sevgili oldum yaptığım yanlış biliyorum ama kim inat uğruna birşey yapmıyor ki bir başka arkadaşıma sürekli benim konumu açıyor anlatilanana göre ne iyi ne kötü konuşuyor çok egoist birisi bundan dolayı yazıp konuşamıyorum ben ne yapabilirim sizce hala hislerim var
Bir zamanlar hayatımda olan görüşüp konuştuğumuz birisi vardı.yas olarak benden büyüktü.Benim zaman içinde ona karşı hislerim oluştu sevgili olmak istediğimi her fırsatta dile getirmiştim ilk adımı ondan beklemek yerine