ne yapacağım ben şimdi :(

Sevgili gibi miydi yazışmaları :S

Çok zor bir durum, ben olsam önce babamla konuşur sonra da annemi karşıma alır bildiklerimi anlatırdım. Bu seni aşar, mutlaka annene anlatmalısın

evet tam olarak yazmak istemiyorum ama bebeğimler canımlar görüşelim, off çok utanıyorum hava çok güzel çimenlerin üzerinde sen ve ben tarzında şeyler de vardı

tek yapacagın kafanı dağıtmaman önünde sınavın var ona odaklan yaşamını garantiye alman lazım annen için kendin için yoksa hayat zor ama sınavdan sonrada bi konuş ikna etmeye yaptıgının yanlış oldugunu söyle bildiğinide bilsin.

öyle açık açık bir şey yoktu ama her şey çok net anlaşılıyordu zaten bu sabah bir arama geldi açmadı meşgule verdi sonra telefonla konuşurken gördüm onu sessiz sessiz ben gelince hemen konuyu değiştirip kapattı

sınavın geçmesini istiyorum ben de ama o ana kadar nası sahte davranıcam annemi nası kandırıcam aklımdan çıkmyor hiç hala da inanamıyorum elim ayağım titriyor

sınavın geçmesini istiyorum ben de ama o ana kadar nası sahte davranıcam annemi nası kandırıcam aklımdan çıkmyor hiç hala da inanamıyorum elim ayağım titriyor

Üzülmekte kızmakta haklısın ama nasıl bekleyeceksin o zamana kadar

Hiçbirşeyi düşünmemeye çalışarak şu sınavını bir atlatın.
Sonra annenize yavaş yavaş anlatın.
İlkbabanıza söylerseniz panikleyebilir, ya da sizi tehdit edebilir. Arada kalmayın bence.
Annenizin affetme ihtimaline karşılık, sürekli suçlanan biri olmamak için babanızla konuşmasanız iyi olur.
Ama şu anda odaklanmanız gereken tek şey sınavvınız. Babanız onu yapmış bunu yapmış düşünmeyin.
Bunlar geçici sıkıntılar.
Ama sınavınız sizin geleceğiniz için çok önemli...

çok kötü bir durum çok üzüldüm.

öncelikle babanızla sakin sakin onun konuşun vereceği cevaplara göre adımınızı belirleyin. peki anneniz babanızdan ayrılsa anneniz ne durumda olur? diyelim ki siz de annenizle birliktesiniz maddi durumuz nedir? annenizin ailesinin yanına dönebilir misiniz nasıl karşılarlar? öncelikle bunları düşünmeniz gerekir sonuçta 20 senelik evlilik

haklısınız ama keşke o kadar kolay olsa hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranmak şimdi söylesem de kıyamet kopucak evde acaba abime söylesem mi durumu

annemin annesi de babası da vefaat etti bir köy evleri var sadece biz istanbulda yaşıyoruz annem çalışıyor. annem bu durumu kabullenmez sanırım ama hiç böyle bir şey yaşanmadı daha önce

Kimseye birşey söylemek sana düşmez. Akıllı ol. Annen aptal değil o da farkındadır belki ama bilmezden geliyordur veya bilse üzülebilir eviniz dağılır iyi mi olur? Dediğim gibi akıllı ol sonuçta o kadının ekmeğine yağ sürmüş olursun. Benim başıma benzer birşey gelmişti aynı değil tabi ama ben hiçbirşey belli etmedim annemler de evliliğine devam etti şu an çok mutlular bu olayın üzerinden belki 10 sene geçti annemi üzmeye değer miydi değmezdi. Akıllı ol.

benim derslerim çok iyidir sadece eksiklerimi kapatıyorum şu an

Niye bunu sordum biliyor musun? Bunu saklayamazsın, mutlaka ama mutlaka paylaşman lazım. Annenin bunu bilmeye hakkı var? İki ay sonra öğrenirse ve benden bunu nasıl saklarsın derse ne diyeceksin?

Kıyamet koparsa da sen sınavına hazırlanmış ol, olan geleceğine olmasın.

annemin farkında olduğunu düşünmüyorum çünkü babamın çok farklı davranışları yok yani bize kötü davranmıyor ilgili.. ama ben tahmin ettim çünkü sürekli bilgisayar başında ve işe geç gittiği için gözlemleyebiliyorum... peki ya o ilişkiye devam ederse annemi aptal yerine koyup ben nası bunu saklarım

Birincisi annesi hiçbir zaman öğrenmeyebilir. İkincisi annesi arkadaşın bunu önceden bildiğini nerden anlayacak kendisi söylemezse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…