- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi matteroftime
-
hayatımda en çok güvendiğim insan babam.. o da yaptı sonunda. bir kadınla yazışmalarını gördüm aldatıyor annemi hiç şüphem yok , hem de evli ve sanırım çocuklu bir kadınla. yazışmaları kaydettim kendi bilgisayarıma babama anladığımı belli etmedim şimdilik çünkü ne yapacağımı bilmiyorum anneme nasıl söylerim bunu 20 yıllık evliler.. ah baba neden yaptın bunu nasıl yaptınsınavım var 10 gün sonra da ygs lütfen bir yol gösterin bana ne yapmalıyım
evet tam olarak yazmak istemiyorum ama bebeğimler canımlar görüşelim, off çok utanıyorum hava çok güzel çimenlerin üzerinde sen ve ben tarzında şeyler de vardı
tek yapacagın kafanı dağıtmaman önünde sınavın var ona odaklan yaşamını garantiye alman lazım annen için kendin için yoksa hayat zor ama sınavdan sonrada bi konuş ikna etmeye yaptıgının yanlış oldugunu söyle bildiğinide bilsin.
sınavın geçmesini istiyorum ben de ama o ana kadar nası sahte davranıcam annemi nası kandırıcam aklımdan çıkmyor hiç hala da inanamıyorum elim ayağım titriyor
Hiçbirşeyi düşünmemeye çalışarak şu sınavını bir atlatın.
Sonra annenize yavaş yavaş anlatın.
İlkbabanıza söylerseniz panikleyebilir, ya da sizi tehdit edebilir. Arada kalmayın bence.
Annenizin affetme ihtimaline karşılık, sürekli suçlanan biri olmamak için babanızla konuşmasanız iyi olur.
Ama şu anda odaklanmanız gereken tek şey sınavvınız. Babanız onu yapmış bunu yapmış düşünmeyin.
Bunlar geçici sıkıntılar.
Ama sınavınız sizin geleceğiniz için çok önemli...
bilmiyorum ki
çok kötü bir durum çok üzüldüm.
öncelikle babanızla sakin sakin onun konuşun vereceği cevaplara göre adımınızı belirleyin. peki anneniz babanızdan ayrılsa anneniz ne durumda olur? diyelim ki siz de annenizle birliktesiniz maddi durumuz nedir? annenizin ailesinin yanına dönebilir misiniz nasıl karşılarlar? öncelikle bunları düşünmeniz gerekir sonuçta 20 senelik evlilik
Hımm sen sınava iyi hazırlandın mı, yani kendini tamam hissediyor musun?
benim derslerim çok iyidir sadece eksiklerimi kapatıyorum şu an
Kimseye birşey söylemek sana düşmez. Akıllı ol. Annen aptal değil o da farkındadır belki ama bilmezden geliyordur veya bilse üzülebilir eviniz dağılır iyi mi olur? Dediğim gibi akıllı ol sonuçta o kadının ekmeğine yağ sürmüş olursun. Benim başıma benzer birşey gelmişti aynı değil tabi ama ben hiçbirşey belli etmedim annemler de evliliğine devam etti şu an çok mutlular bu olayın üzerinden belki 10 sene geçti annemi üzmeye değer miydi değmezdi. Akıllı ol.
Niye bunu sordum biliyor musun? Bunu saklayamazsın, mutlaka ama mutlaka paylaşman lazım. Annenin bunu bilmeye hakkı var? İki ay sonra öğrenirse ve benden bunu nasıl saklarsın derse ne diyeceksin?
Kıyamet koparsa da sen sınavına hazırlanmış ol, olan geleceğine olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?