- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi matteroftime
-
o kadar agresif falan değildir ama dediğim gibi böyle bir durumu ilk defa yaşıyorum tepkisini kestiremiyorum
öyle zor kiTane tane anlat, ortalığı hemen ayaga kaldırmak istemediğini, ne yapacağını bilmediğini, yardımına ihtiyac duydugunu söyle.
Çok zor mozarella yaa, gerçekten cok zor.
öyle zor kikeşke bir yanlışlık olmuş olsa off
babam bugün alışverişe gitti çok da uzun sürmedi aslında ama yazdıklarını buraya yazıyorum tekrar konuşmuşlar
Bugün doyamadım sana bebğim,hava çok güzeldi,sen çok güzeldin ama malesef benim işim bitmedi... bunu telafi etmek boynumun borcu olsun
OFF kafayı yiycem
bu kadar kısa zamanda noldu ki kadın çok mu yakınımızda
siz bilmek istemez miydiniz bu durumu? ben nasıl göz yumarım böyle bir ilişkiye
Baya baya görüşüyorlar yani :S
Belki sen farketmeden cok önceye dayanan görüşmeleri var. Yeni birşey değil.
sanırım off nası olur kadın çok mu yakında deliricem babam çok üzün süre evden ayrılmadı alışveriş yaptı ama çok uzun sürmedi :s
çok haklısınız ama kabullenemiyorum hala konulup görüşüyorlar sanırımçok haklısın söylenmeli tabi normalde ama annelerimiz bizler gibi değil biz olsak boşanır ailemizin yanında döneriz ama anneler annelerimiz için o kadar kolay değil bir aileyi dağıtmak. tahmin ediyorum ki annen 40 lı yaşlarda sen ve abin var. diyelim ki söyledin annen ne yapacak çalışıyor diyosun en basiti sen de okuyacaksın masrafların olacak yetebilecek mi hepsine? annen bunları düşünecek belki bozmayacak yuvasını ama hep aklında olacak babana hatırlatacak. belki baban sana cephe alacak ev huzurunuz kalmayacak. peki bunları da düşündün mü sen dah çok üzülmeyecek misin o zaman? ben unut demiyorum sadece babanla konuşup halletmeye çalışmalısın diyorum
araba abimdeydi sorun da orda , hakkı var doğru söylüyorsunuz ama bunun benim ellerimde olması çok kötü bir şeyAraba varsa eğer uzakta bile olsa kısa bir süre görüşmüşlerdir belki.
Takma kafanı lütfen böyle seylere ama yazdıkların basit seyler değil, bu saklanacak beklenecek gibi bişi değil. Annenin kesinlikle buna hakkı var.
araba abimdeydi sorun da orda , hakkı var doğru söylüyorsunuz ama bunun benim ellerimde olması çok kötü bir şeyortak arkadaşlarına baktım tanıdığım kişiler var :S
Tatlım seninle ilgili bir durum yok ortada önce bu psikolojiden kurtul tamam mı? Abin bilseydi saklasaydı ne hissederdin?
Şüphelendiğinizi abinle birlikte ima etseniz nasıl olur peki?
olabilir aslında ama şu an ben olayı çözmeye çalışıyorum kadın annemin babamın yaşında kapalı evli çocuklu ve bizim memleketten ? kadını ya annem tanıyorsa
Ben sana birşey söyleyeyim mi? Annene söylersen büyük ihtimalle annen de babanda sana kızacaklar ve ikisiyle de aran bozulacak büyük ihtimalle. Yaşın küçük hayatın gerçekleri böyle canım.Söylemedi deme.Karar senin.
Annenin kadını tanıması birşey ifade eder mi ki?
Eğer yakınlarınızdaysa canı daha fazla yanar, ayse olmuş fatma olmuş bir önemi yok. Hem evli hem cocuklu hem tanıdık, ne cesaret var kadınlarda yaa :S
Ben evliyim canım büyük ihtimalle kendim anlardım zaten evi ihmal etmesinden falan ama kendim anlamamışsam kocamla mutlu olduğumu düşündüğüm bir anda biri gelip bunu anlatsa çok mutsuz olurdum onu biliyorum. Bunu söyleyen kişiye de iyi duygular beslemezdim hayatımı mahvettiğini düşünürdüm bu kişinin bu benim kişisel fikrim.
haklısınız ama hala kabullenemiyorum kadının 3 çocuğu var ya da 4 bu ne cesaret ? yanlış mı anladım diyorum ama mesajları da yazdım buraya bir türlü inanamıyorum ben nası olur böyle bir şey :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?