ne yapacağım ben şimdi :(

o kadar agresif falan değildir ama dediğim gibi böyle bir durumu ilk defa yaşıyorum tepkisini kestiremiyorum

Tane tane anlat, ortalığı hemen ayaga kaldırmak istemediğini, ne yapacağını bilmediğini, yardımına ihtiyac duydugunu söyle.

Çok zor mozarella yaa, gerçekten cok zor.

öyle zor ki keşke bir yanlışlık olmuş olsa off

Sen gördüklerini yanlış anlamadıysan bir yanlışlık yoktur.

Üzülmeni, kararsızlığını anlayabiliyorum ama diyorum ya ben olsam asla annemden saklamazdım

babam bugün alışverişe gitti çok da uzun sürmedi aslında ama yazdıklarını buraya yazıyorum tekrar konuşmuşlar
Bugün doyamadım sana bebğim,hava çok güzeldi,sen çok güzeldin ama malesef benim işim bitmedi... bunu telafi etmek boynumun borcu olsun
OFF kafayı yiycem
bu kadar kısa zamanda noldu ki kadın çok mu yakınımızda

Baya baya görüşüyorlar yani :S

Belki sen farketmeden cok önceye dayanan görüşmeleri var. Yeni birşey değil.

siz bilmek istemez miydiniz bu durumu? ben nasıl göz yumarım böyle bir ilişkiye

çok haklısın söylenmeli tabi normalde ama annelerimiz bizler gibi değil biz olsak boşanır ailemizin yanında döneriz ama anneler annelerimiz için o kadar kolay değil bir aileyi dağıtmak. tahmin ediyorum ki annen 40 lı yaşlarda sen ve abin var. diyelim ki söyledin annen ne yapacak çalışıyor diyosun en basiti sen de okuyacaksın masrafların olacak yetebilecek mi hepsine? annen bunları düşünecek belki bozmayacak yuvasını ama hep aklında olacak babana hatırlatacak. belki baban sana cephe alacak ev huzurunuz kalmayacak. peki bunları da düşündün mü sen dah çok üzülmeyecek misin o zaman? ben unut demiyorum sadece babanla konuşup halletmeye çalışmalısın diyorum

sanırım off nası olur kadın çok mu yakında deliricem babam çok üzün süre evden ayrılmadı alışveriş yaptı ama çok uzun sürmedi :s

Araba varsa eğer uzakta bile olsa kısa bir süre görüşmüşlerdir belki.

Takma kafanı lütfen böyle seylere ama yazdıkların basit seyler değil, bu saklanacak beklenecek gibi bişi değil. Annenin kesinlikle buna hakkı var.

çok haklısınız ama kabullenemiyorum hala konulup görüşüyorlar sanırım napıcam ben ya napıcam

araba abimdeydi sorun da orda , hakkı var doğru söylüyorsunuz ama bunun benim ellerimde olması çok kötü bir şey ortak arkadaşlarına baktım tanıdığım kişiler var :S

araba abimdeydi sorun da orda , hakkı var doğru söylüyorsunuz ama bunun benim ellerimde olması çok kötü bir şey ortak arkadaşlarına baktım tanıdığım kişiler var :S

Tatlım seninle ilgili bir durum yok ortada önce bu psikolojiden kurtul tamam mı? Abin bilseydi saklasaydı ne hissederdin?

Şüphelendiğinizi abinle birlikte ima etseniz nasıl olur peki?

Ben sana birşey söyleyeyim mi? Annene söylersen büyük ihtimalle annen de babanda sana kızacaklar ve ikisiyle de aran bozulacak büyük ihtimalle. Yaşın küçük hayatın gerçekleri böyle canım.Söylemedi deme.Karar senin.

Tatlım seninle ilgili bir durum yok ortada önce bu psikolojiden kurtul tamam mı? Abin bilseydi saklasaydı ne hissederdin?

Şüphelendiğinizi abinle birlikte ima etseniz nasıl olur peki?

olabilir aslında ama şu an ben olayı çözmeye çalışıyorum kadın annemin babamın yaşında kapalı evli çocuklu ve bizim memleketten ? kadını ya annem tanıyorsa

olabilir aslında ama şu an ben olayı çözmeye çalışıyorum kadın annemin babamın yaşında kapalı evli çocuklu ve bizim memleketten ? kadını ya annem tanıyorsa

Annenin kadını tanıması birşey ifade eder mi ki?

Eğer yakınlarınızdaysa canı daha fazla yanar, ayse olmuş fatma olmuş bir önemi yok. Hem evli hem cocuklu hem tanıdık, ne cesaret var kadınlarda yaa :S

selam canım içinde bulunduğun durum geerçekten çook kötü ama sağlıklı karar vermen için öncelikle sakin olman gerekiyor bence öncelikle babanla görüşmelisin ondan böyle birşeyi ummadığını annene bunu nasıl yapabildiğini sormalısın ve babanın verecği cevapla bir yol izlemelisin. Rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu ama annenin aptal yerine konmasına izin vermemelisin annen çalışan bir bayan kendi ayakları üzerinde durabilir tabi sizin desteğinizle ama önce babanla bir görüş bakalım ne söyleyecek. Ve konuşmalarını sakla bence log tut inkar fln edecek olursa gösterirsin. Allah yardımcın olsun canım.

öyle olmayabilir bence çünkü annem bunu kolay kolay kabullenmez, söylemesem de ohh aşıklar aşklarını yaşasın annem saçını süpürge etsin bizim için işte çalışsın gelsin evde çalışsın beyefendi keyif sürsün !

Annenin kadını tanıması birşey ifade eder mi ki?

Eğer yakınlarınızdaysa canı daha fazla yanar, ayse olmuş fatma olmuş bir önemi yok. Hem evli hem cocuklu hem tanıdık, ne cesaret var kadınlarda yaa :S

haklısınız ama hala kabullenemiyorum kadının 3 çocuğu var ya da 4 bu ne cesaret ? yanlış mı anladım diyorum ama mesajları da yazdım buraya bir türlü inanamıyorum ben nası olur böyle bir şey :S

babası evi ihmal etmiyormuş, ilgiliymişte.. siz cevrenizdekilerin böyle bişeyi öğrendiğinde size rol yapıp saklamasını tercih ediyorsunuz sanırım.kimse kolay kolay böyle bişey istemez.fakat söz konusu burda anneyle kız.

ben senin yerinde olsaydım kesinlikle söylerdim.babanın sana cephe alcağını billsende annene anlat.kendi tarafımdan bakıyorum ; ben söylemesem annem evliliğine bilmeden devam etse vicdan azabı cekerdim annemi kandıran benmişim gibi hissederdim.zaten söylemezsende babanla ilişkin bozulcak soğuk olcaksın ona karşı, sevgi kalmayacak belki içinde.annen çalışıyormuş babanda çalışıyor sizin rızkınızı o kadına yediriyor belki annen calışsın didinsin sizin için baban gitsin o ahlaksızla harcasın sen söylemezsen devam edicek bu.

abin konusunda iyi düşün.çünkü erkek arkadaşımdan biliyorum ; acaip derecede sakin, sessiz neşeli ve kavgayla alakası yoktur ama konu babası olunca çok farklılaşır çok sert olur üzerine yürüdüğünü biliyorum.şimdi dikkatli olman lazım abin konusunda baba erkek için daha farklıdır ya konduramaz böyle bişeyi ters bişey yapmasın sorun daha da büyümesin.

canım benim sen sınavına odaklanmaya çalış bak şurda hiçbişey kalmadı, stresten uzaklaş kafanı dağıtacak bişeyler bul.arkadaşlarınla zaman geçir biraz gez.derslerinede aklını vermeye çalış.umarım sınavın çok güzel geçer.

haklısınız ama hala kabullenemiyorum kadının 3 çocuğu var ya da 4 bu ne cesaret ? yanlış mı anladım diyorum ama mesajları da yazdım buraya bir türlü inanamıyorum ben nası olur böyle bir şey :S

Burdan kalk başka bir şehre git desen korkudan popolorunu kaldırmazlar ama iş kocalarını/karılarını aldatmaya gelince maşallahları var.

Ne denir bilmiyorum, cok şey yazdım gerçi, ablan sayılırım, Allah yardımcın olsun.

Senin yaşadıklarının bire bir aynısını kızzkardeşim yaşadı,ben evliydim.bana söyledi,benim eşim de babamla çok iyi anlaşırdı ve babamı kibarca ikna etti,babam teşekkürler etti,ben bir hata yaptım affedin dedi.sonra ne mi oldu?hiç bir şey eskisi gibi olmadı babam inadına daha da bağlandı , evde kardeşime cehennem azabı yaşatı evlatlarına düşman oldu.bunlar 20sene önce yaşandı ama babam hala bize çok soğuk.bırak annen farketsin sen hic karışma derim.ya da cehennem hayatına hazır ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…