- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi matteroftime
-
allah her anneye sizin gibi evlatlar nasip etsin.
oncelikle her üç tarafın, sen baban ve annenın selahıyetı ıçın, sınav gecene kadar susacaksıın, yoksa oncesınde soylersen kıyamet kopar ev dagılabılır, tabı duzen sıfır olunca sınavdakı motıvasyonun etkılenır ve sınav gectıkten sonra, yıne annene asla bısey deme, dırek babanla konus ve dekı; bak baba ben durumu bılıyorum fakat bu seferlık annemın yıkılmaması ıcın susucam, ama aynı seyı bırdaha gorursem annemın bundan haberı olucak, de en mantıklısı bu bence tatlım ALLAH sınavda yardımcımız olsun
İnanmıyorum ya, sanki benim 17 yaşındaki halim.
Ben de lise sondaydım...
Şüphelendiğim için babamın bilgisayarına bir program yükledim.
Konuşmaları kaydedildi.
Konuşmalar tıpkı senin söylediğin gibi.
Kadın da boşanmış ve çocuklu bir kadın...
İlk gördüğüm an elim ayağım titredi, sinirimden ağladım.
Aylarca ne anneme ne babama söyleyebildim, sadece artık babama saygım kalmadığı için evde sürekli kavga oluyordu benim yüzümden.
Ve bir gün yine kavga esnasında babama patladım, ne biliyorsam bağıra çağıra söyledim.
Meğer annem bizi duyuyormuş...
Onun o halini görünce dağıldım.
Bu şekilde öğrendi.
Annemin duymasına sebep olduğum için çok pişman oldum ama annem bu durumla çok güçlü bir şekilde başa çıktı.
Keşke daha önceden söyleseydim dedim, ama insan bilemiyor ki...
Canım sadece ilk yazını okuyup direk yorum yaptım, söyledin mi söylemedin mi ne yaptın bilmiyorum pek inceleyemedim.
Önce babanla konuşmayı deneyebilirsin, ama inkar edecektir muhtemelen.
Ya da annene söylemenden korkabilir, aralarındaki ilişkiye bağlı bu da.
Biz annemle çok mücadele ettik kadınla yüzgöz bile olduk düşün, ama babam yine bir şekilde devam etti, en sonunda kadından soğudu öyle bıraktı.
Fakat kadın hala bırakmıyor.
sınav dönemi olmasa kıyamet kopmuştu zatenbence önce babanla konuş baba de böle böle ben gördüm yazışmalarınızı hiç yakışıyormu vs vs .sınav dönemi hiç olucak şey değil bu ya .off bu erkeklere ne diyeyim k kelimeler kifayetsiz kalıyor .
Çok doğru adımlar atıyorsun, bunun için tebrik ederim seni.
Senin yaşındayken arada aldatma olmamasına rağmen annemle babamın boşanması için ön ayak oldum. Sonrasında da anneme çok destek verdim, boşandı. O o kadar kolay değil demişler ama sanıldığı kadar zor değil. Ki sende aldatma var.
Arkadaşlar söyleme herkes sana düşman olur demişler de, bir anne kızı doğruyu söyledi diye ona düşman olmaz. Bir kere ben anne olmasam da bunun anneliğe sığmayacağını bilecek kafaya sahibim.
Kocam beni aldatsın, huzurumu bozan kızım olsun diye bir şey yok. Annen at değilse -ki tabii ki değil- at gözlüğü takmanın lüzumu yok.
Sen doğru olanı yapıyorsun. Affedip affetmemek annene kalmış ama bilmek hakkı.
Abine anlatmakla iyi etmişsin. Peki abin bunu örtbas etmeye çalışacak karakterde mi? Öyleyse işin zorlaşır çünkü ya da yalnız devam etmek zorunda kalırsın. Umarım değildir.
Bi' de başka kardeşiniz var mı?
Allah yardımcınız olsun, insanın babasının böyle bir şey yapması gerçekten çok yıkıcı.en yakınının bile ne kadar acımasız olduğunu görebiliyorsun.sınavının geçmesini bekle sonra söyle,annenin bilmesi gerekiyor bu durumu.baban gerçekler ortaya çıkınca çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak maalesef
abinle birlikte babana söyleseniz baba bak olanları biliyoruz,tamam anneme söylemeyeceğiz ama sen de bu ilişkiyi bitir tarzında.böyle şeyler de nasıl konuşur ki:26:
tüm cevapları okuyamadan bi sorum olcak kadını buldun mu kimmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?