ne yapacağım ben şimdi :(

zaten geleceğimi tehlikeye atmam şu an daha iyi anladım kendi ayakların üstünde durmanın ne kadar önemli olduğunu ama söylesem mi hala karar veremedim çok zor

Birincisi annesi hiçbir zaman öğrenmeyebilir. İkincisi annesi arkadaşın bunu önceden bildiğini nerden anlayacak kendisi söylemezse?

Saklanır mı böyle birşey yahu?

Saklanma ihtimalini hicbir zaman düşünmedim ben...

Annenin de senin kadar zekası ve gözlem yeteneği var canım ve senin iki katın da hayat tecrübesi var.

zaten geleceğimi tehlikeye atmam şu an daha iyi anladım kendi ayakların üstünde durmanın ne kadar önemli olduğunu ama söylesem mi hala karar veremedim çok zor

Yapma bunu lütfen. Annen affeder etmez o ayrı mesele ona biz/sen karar veremeyiz ama saklayamazsın, benim kızım böyle birşeyi saklasa onu asla affetmezdim.

saklamayı düşünmüyorum ama şu an söylesem mi buna karar veremedim .. annem şu an her şeyden habersiz kocasına güveniyor

Eğer eminsen söyle. Annen hicbirşeyden haberi olmadan yaşayacak.

Bilmiyorum yaaa ben asla böyle birşeyi saklamazdım, asla. Ben de bir kadınım annem de. Ben nasıl bilmek istersem o da ister.

ve bu kadın öyle internetteki ka... kadınlardan değil . evli ve kapalı bir bayan üstelik bizim memleketten

annemin annesi de babası da vefaat etti bir köy evleri var sadece biz istanbulda yaşıyoruz annem çalışıyor. annem bu durumu kabullenmez sanırım ama hiç böyle bir şey yaşanmadı daha önce

Allah Rahmet Eylesin.
sınavın varmış bir an önce aklından çıkarmaya bak erteleme konuş. bence anneni ve abini hiç karıştırma bu işe. bu yaştan sonra üzülmesin annen. aileniz dağılmasın, annen üzülmesin sonra söyledim de üzüldü diye pişman olabilirsin.
babalar kız çocuklarına kıyamazlar. sadece babanla konuş bence onu suçlarcasına değilde şu şekilde böyle yazışmalarını gördüm sen benim kahramanımsın belki bir anlık gaflete düştün bunu yaptın ben bunu içimde saklayacağım kimseyle paylaşmayacağım ama sende lütfen bir daha yapma şeklinde hem probleminiz belki hallolur hem de anneciğin duymamış olur.

Arkadaşım sana ne senin kocan mı? İlerde baban sana bunun yüzünden düşman olursa nolacak bunu düşündün mü? Keşke hiç karışmasaydım demez misin? Annenin evliliğinde sorun varsa mutsuzsa zaten o durum eve yansır annen de ayrılmak istiyorsa ayrılır. Ama boşanmak çocuk oyuncağı değildir canım. Annen çalışsa bile belki babanın vereceği üç kuruş nafaka evi geçindirmeye yetmeyecek ne biliyorsun? Annen de gururu kırık ömür boyu mutsuz bir evliliğe dayanmak zorunda kalacak belki? Hiç bunları düşündün mü? Tabi bu arada babanla aranız da felaket olacak. İki adım sonrayı üç adım sonrayı da düşünmelisin çocuk değilsin.

canım benim sana tavsiyem ilk önce sınavını atlat
sınav 1 nisan da sanırım eğer okulun bittiyse arada bi arkadaşında falan kal sınav stresi falan diye
eğer okuyosan hala akşamları genelde odan da vakit geçir ama zaten sınava az süre kaldığı için bence bu dönemde kendini rahatlatıcak şeyler yap
müzik dinle kitap oku kafan dağılır
sınavdan sonrada annene durumu uygun bir şekilde anlat kanıtlarını göster sen küçük bi kız değilsin
annenle bunları olgunlukla konuşup paylaşabilirsin
ondan sonrasına da artık annen kendisi karar verir zaten

siz bilmek istemez miydiniz bu durumu? ben nasıl göz yumarım böyle bir ilişkiye

nasıl bana ne? annemin aptal yerine koyuluşuna seyirci mi kalayım? tamam bana yardımcı olmak istediniz teşekür ederim ama üslubunuza da dikkat ederseniz sevinirim burda suçlu olan kişi ben değilim farkındaysanız
bu arada siz aldatılıp hiç öğrenmemeyi mi tercih ederdiniz tek sorum bu size ?

sınav 1 nisan da ama haziran da lysler var . ben anneme söylemeyi çok istiyorum ama sonuçlarından da korkuyorum açıkçası. of kafam çok karışık bi dediğim diğerini tutmuyor

siz bilmek istemez miydiniz bu durumu? ben nasıl göz yumarım böyle bir ilişkiye

Ben evliyim canım büyük ihtimalle kendim anlardım zaten evi ihmal etmesinden falan ama kendim anlamamışsam kocamla mutlu olduğumu düşündüğüm bir anda biri gelip bunu anlatsa çok mutsuz olurdum onu biliyorum. Bunu söyleyen kişiye de iyi duygular beslemezdim hayatımı mahvettiğini düşünürdüm bu kişinin bu benim kişisel fikrim.

sınav 1 nisan da ama haziran da lysler var . ben anneme söylemeyi çok istiyorum ama sonuçlarından da korkuyorum açıkçası. of kafam çok karışık bi dediğim diğerini tutmuyor

Annen o senin. En yakının. Kendi hayatınla ilgili ondan hicbirşey saklamıyorsun değil mi? Onun hayatıyla ilgili birşeyi de saklama, bak diyorum affeder etmez o ayrı mesele ama mutlaka söyle, mutlaka.

abim geldi şimdi sizce ona anlatmalı mıyım

Eğer abin hemen parlayan bir yapıya sahip değilse paylaş ve ne yapmanız gerektiğine birlikte karar verin, sen de üzerindeki yükü biraz hafifletmiş olursun.

Eğer abin hemen parlayan bir yapıya sahip değilse paylaş ve ne yapmanız gerektiğine birlikte karar verin, sen de üzerindeki yükü biraz hafifletmiş olursun.

o kadar agresif falan değildir ama dediğim gibi böyle bir durumu ilk defa yaşıyorum tepkisini kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…