- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi matteroftime
-
selam canım içinde bulunduğun durum geerçekten çook kötü ama sağlıklı karar vermen için öncelikle sakin olman gerekiyor bence öncelikle babanla görüşmelisin ondan böyle birşeyi ummadığını annene bunu nasıl yapabildiğini sormalısın ve babanın verecği cevapla bir yol izlemelisin. Rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu ama annenin aptal yerine konmasına izin vermemelisin annen çalışan bir bayan kendi ayakları üzerinde durabilir tabi sizin desteğinizle ama önce babanla bir görüş bakalım ne söyleyecek. Ve konuşmalarını sakla bence log tut inkar fln edecek olursa gösterirsin. Allah yardımcın olsun canım.
öyle olmayabilir bence çünkü annem bunu kolay kolay kabullenmez, söylemesem de ohh aşıklar aşklarını yaşasın annem saçını süpürge etsin bizim için işte çalışsın gelsin evde çalışsın beyefendi keyif sürsün !
babası evi ihmal etmiyormuş, ilgiliymişte.. siz cevrenizdekilerin böyle bişeyi öğrendiğinde size rol yapıp saklamasını tercih ediyorsunuz sanırım.kimse kolay kolay böyle bişey istemez.fakat söz konusu burda anneyle kız.
ben senin yerinde olsaydım kesinlikle söylerdim.babanın sana cephe alcağını billsende annene anlat.kendi tarafımdan bakıyorum ; ben söylemesem annem evliliğine bilmeden devam etse vicdan azabı cekerdim annemi kandıran benmişim gibi hissederdim.zaten söylemezsende babanla ilişkin bozulcak soğuk olcaksın ona karşı, sevgi kalmayacak belki içinde.annen çalışıyormuş babanda çalışıyor sizin rızkınızı o kadına yediriyor belki annen calışsın didinsin sizin için baban gitsin o ahlaksızla harcasın sen söylemezsen devam edicek bu.
abin konusunda iyi düşün.çünkü erkek arkadaşımdan biliyorum ; acaip derecede sakin, sessiz neşeli ve kavgayla alakası yoktur ama konu babası olunca çok farklılaşır çok sert olur üzerine yürüdüğünü biliyorum.şimdi dikkatli olman lazım abin konusunda baba erkek için daha farklıdır ya konduramaz böyle bişeyi ters bişey yapmasın sorun daha da büyümesin.
canım benim sen sınavına odaklanmaya çalış bak şurda hiçbişey kalmadı, stresten uzaklaş kafanı dağıtacak bişeyler bul.arkadaşlarınla zaman geçir biraz gez.derslerinede aklını vermeye çalış.umarım sınavın çok güzel geçer.
Ben sana birşey söyleyeyim mi? Annene söylersen büyük ihtimalle annen de babanda sana kızacaklar ve ikisiyle de aran bozulacak büyük ihtimalle. Yaşın küçük hayatın gerçekleri böyle canım.Söylemedi deme.Karar senin.
ama abimden fikir almak da iyi gelebilirdi :S birine söyleyeceğim mutlaka ama
Senin yaşadıklarının bire bir aynısını kızzkardeşim yaşadı,ben evliydim.bana söyledi,benim eşim de babamla çok iyi anlaşırdı ve babamı kibarca ikna etti,babam teşekkürler etti,ben bir hata yaptım affedin dedi.sonra ne mi oldu?hiç bir şey eskisi gibi olmadı babam inadına daha da bağlandı , evde kardeşime cehennem azabı yaşatı evlatlarına düşman oldu.bunlar 20sene önce yaşandı ama babam hala bize çok soğuk.bırak annen farketsin sen hic karışma derim.ya da cehennem hayatına hazır ol
Babana olan kızgınlığının seni yönlendirmesine izin verme bence. Babanın yaptığı yerine annenin üzülecek olmasına yoğunlaş.Annen bence önce babana kızar ama sonra zaman geçtikçe de onu yalnız bıraktığın maddi zorluklarla bıraktığın için veya evli kalmayı tercih ederse de bunu bilerek evliliğine devam etmek zorunda bıraktığın için sana kızar canım. Hep kafasında şüpheyle yaşar hayatı boyunca acaba şimdi nereye gitti diye. Babandan intikam almış olursun seni kızdırdığı için ama annene vereceğin zarar daha büyük olur.
canım haklısın ama ne bileyim ben korkardım abime söylemekten tepkisini kestiremeyiz çünkü. teyzen falan yok mu ona anlatsan hem aileden biri hem yaşça büyük daha iyi olmaz mı ?
annemi boşanmaya ikna ederim öyle bir durumda
çok zor ama hiç bir şey gizli kalmaz emin ol,senelerde geçse ortaya çakıacaktır.sen bunu saklarsan vicdanın rahat bırakmaz seni.hemde evli,çocukluysa bu ilişki uzun sürelidir.
O o kadar kolay değil canım.
önce babanla konuş belki vazgeçer yaptığı hatadan ,annen öğreni ayrılmaya cesaret edemese kendini size karşı mahçup hissedebilir ama babanla halledersen o da anlarsa hatasını o size mahçup olur,yok düzeltmezse kendini o zaman anlatırsın anneneolabilir aslında ama şu an ben olayı çözmeye çalışıyorum kadın annemin babamın yaşında kapalı evli çocuklu ve bizim memleketten ? kadını ya annem tanıyorsa
offf kafam iyicene allak bullak oldu
abimle konuştum az önce birlikte hareket edicez. bir süre takip etmeye karar verdik babamı netten falan durumu iyice anlayacağız şu an anneme söylemeyeceğiz.
annem o kadından daha güzel daha fedakar daha vefakar. bizim için her şeyi yapabilecek bir kadın . demek ki bunlar yetmiyormuş . değer görmek için acı vermek lazımmış insanlara çok yazık çok
abinin tepkisi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?