ne yapacağım ben şimdi :(

babamla nasıl konuşurum ki ben utanırım konuşurken vereceği cevaplar tepkisi nasıl olur ki :S konuşmalar elimde zaten, teşekkür ederim

Babana olan kızgınlığının seni yönlendirmesine izin verme bence. Babanın yaptığı yerine annenin üzülecek olmasına yoğunlaş.Annen bence önce babana kızar ama sonra zaman geçtikçe de onu yalnız bıraktığın maddi zorluklarla bıraktığın için veya evli kalmayı tercih ederse de bunu bilerek evliliğine devam etmek zorunda bıraktığın için sana kızar canım. Hep kafasında şüpheyle yaşar hayatı boyunca acaba şimdi nereye gitti diye. Babandan intikam almış olursun seni kızdırdığı için ama annene vereceğin zarar daha büyük olur.

ama abimden fikir almak da iyi gelebilirdi :S birine söyleyeceğim mutlaka ama

ayy gerçekten sizi anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.hadi babası yaptığı edepsizlik ortaya çıktı rezil oldu diye kızcak ama annesi neden kızsın yaa ? hayatın gerçekleri böyle falan değil sizin hayatınız tercihleriniz farklı , siz size bunu söyleyecek birine düşman olcak pozisyona kadar geliyosunuz sanırım ama anneden bunu saklamak ? çok mu doğru.tamam evlilik , düzen kolay kurulmuyor ama aynı ev içinde bunu saklamak sadece suça ortaklık ve hainlik olur.

offf kafam iyicene allak bullak oldu

annemi boşanmaya ikna ederim öyle bir durumda

çok zor ama hiç bir şey gizli kalmaz emin ol,senelerde geçse ortaya çakıacaktır.sen bunu saklarsan vicdanın rahat bırakmaz seni.hemde evli,çocukluysa bu ilişki uzun sürelidir.

çok zor ama hiç bir şey gizli kalmaz emin ol,senelerde geçse ortaya çakıacaktır.sen bunu saklarsan vicdanın rahat bırakmaz seni.hemde evli,çocukluysa bu ilişki uzun sürelidir.

buna izin vermem zaten yok öyle şey ! ama kimle konuşucam önce ne zaman bu benim kafamı kurcalayan

olabilir aslında ama şu an ben olayı çözmeye çalışıyorum kadın annemin babamın yaşında kapalı evli çocuklu ve bizim memleketten ? kadını ya annem tanıyorsa
önce babanla konuş belki vazgeçer yaptığı hatadan ,annen öğreni ayrılmaya cesaret edemese kendini size karşı mahçup hissedebilir ama babanla halledersen o da anlarsa hatasını o size mahçup olur,yok düzeltmezse kendini o zaman anlatırsın annene
malesef hayatta tek başımıza yaşadığımız ve saklamamız gereken şeyler olabiliyo benimde 2 büyük sırrım var ben başaçıkabildim ama olurdaa baban düzelir ve bunu sadece sen bildiğin için ağır gelirse babanın yaptıklarını bilerek yaşamak mutlaka destek al bi dr dan
ama en önemisi sen ve geleceğin önce kendini düşün ve senin için en uygun zamanda yap ne yapacaksan,allah yardımcın olsun

offf kafam iyicene allak bullak oldu

Hiç allak bullak olma kızım,snırım annenle aynı yaşlardayız ve inan 20sene önceki annem gibi hiç de cahil değiliz.belki annen de bişeylerin farkında ama belli etmiyordur.çalışan anneymiş,belki sizin için üç maymunu oynuyor ve sabrediyordur bilemeyiz.biz baba ve kızları birbirmize aşık gıpta edilen bir aileydik,ama düşman gibi olduk.inan o da insana çok acı veriyor. Benim fikrim ortaya çıkacaksada senden cıkmasın emin ol şimdikinden daha çok aci çekersin

bence babanla konuş ve uyar,bitirmediği takdirde annene söleyeceğinle de tehtid et ki korksun yapmasın,eminim senin için çok zordur,sınav öncesi hallet sürekli kafanı meşgul etmesin.yüzyüze konuşamıyorsan mektup yaz babana,hislerini anlatarak,kızına karşı koyamaz hiç bir baba aklı başına gelir inşallah.Allah şeytana uydurtmasın,herkesin başına gelebilecek bir olay günümüzde sen de çok üzme kendini ama bu ilişkinin bitmesi için elinden geleni yap.annen bunu bilse babanın işini gücünü yapmaz ona kadın olmaz belki de ama yazık şimdi herşeyden habersiz,elki de kocası için her şeyi yapabilecek bir kadın...

durumun çok zor ya
o durumda olduğumu düşünmek bile istemiyorum
bence üzerinden biraz zaman geçsin, şimdiki üzüntün ve sinirinle bi şey yapma.
allah yardımcın olsun.

abimle konuştum az önce birlikte hareket edicez. bir süre takip etmeye karar verdik babamı netten falan durumu iyice anlayacağız şu an anneme söylemeyeceğiz.
annem o kadından daha güzel daha fedakar daha vefakar. bizim için her şeyi yapabilecek bir kadın . demek ki bunlar yetmiyormuş . değer görmek için acı vermek lazımmış insanlara çok yazık çok

abinin tepkisi ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…