Keşke evlilik oturmadan çocuk yapmasaydınız.
Ayrıca bu konulara neden ailenizi katıyorsunuz sizin ağzınız yok mu kendiniz söyleyin aynı ev istemiyorum kesinlikle diye, koca müsveddesini ailenize düşman ediyorsunuz iyice.
Ve ek olarak madem bi ev geçindiremeyecek ve madem gezmeye tozmaya meraklı evlenmeyecekti o zaman.
Öyleyse rest çekmenin zamanı gelmiş boyun eğmeyin.Canım yukarda yazdım zaten ben istemiyorum dedim eşim oralı olmadı öyle bizim için daha iyi olacak Dedi çıktı yani benim istemiyorum dememi takmıyor o yüzden annem dahil olmak zorunda kaldı
Keşke evlilik oturmadan çocuk yapmasaydınız.
Ayrıca bu konulara neden ailenizi katıyorsunuz sizin ağzınız yok mu kendiniz söyleyin aynı ev istemiyorum kesinlikle diye, koca müsveddesini ailenize düşman ediyorsunuz iyice.
Ve ek olarak madem bi ev geçindiremeyecek ve madem gezmeye tozmaya meraklı evlenmeyecekti o zaman.
Eşinize söylenecek söz çok da, önce sizden başlayayım.
Siz iki kişilik bir ailesiniz ve sorununuzu annenize yansıtıp adeta sözcü seçmişsiniz.
Kararlarınızı eşinizle kendinizin vermesi gerekir.
Onun ailesini dinlemesi ve bunu size dayatması ne kadar yanlışsa, sizin de babanız duyarsa diye tehdit etmeniz o kadar yanlış bir tutum.
Ha eşinizin karakterine gelirsek; sehpa fırlatma, yok aileyle yaşama, gezme ve alkol düşkünlüğü vs...
Bunların sadece biri bile boşanma sebebidir.
Hamilesiniz, oturun adam akıllı konuşun.
Şartlarınızı birbirinize sunun ve ortak nokta bulun.
Yok baktığınız eğer olmuyor, kafanıza bu sefer masa atacak adamla zaten bebek büyütmenin manası yok...
Farkında olmasanız da şiddet görmüşsünüz!
+1Eşinize söylenecek söz çok da, önce sizden başlayayım.
Siz iki kişilik bir ailesiniz ve sorununuzu annenize yansıtıp adeta sözcü seçmişsiniz.
Kararlarınızı eşinizle kendinizin vermesi gerekir.
Onun ailesini dinlemesi ve bunu size dayatması ne kadar yanlışsa, sizin de babanız duyarsa diye tehdit etmeniz o kadar yanlış bir tutum.
Ha eşinizin karakterine gelirsek; sehpa fırlatma, yok aileyle yaşama, gezme ve alkol düşkünlüğü vs...
Bunların sadece biri bile boşanma sebebidir.
Hamilesiniz, oturun adam akıllı konuşun.
Şartlarınızı birbirinize sunun ve ortak nokta bulun.
Yok baktığınız eğer olmuyor, kafanıza bu sefer masa atacak adamla zaten bebek büyütmenin manası yok...
Farkında olmasanız da şiddet görmüşsünüz!
Onun annesi babasi can da senin annen baban degil mi ?
Allah gostermesin ama bana kufur etsin, hakaret etsin hatta dovsun sineye cekerim ama ayrimcilik yapip aileme karsi kotu soz sarfederse gozum hicbir seyi gormez ceker giderim !
Ne demek annenler icin " onu ariyacagim " demek ? Pardon da " o " dedigi senin annen..
Sen onun annesi babasi hakkinda bu sozleri sarfedip boyle davransaydin emin ol senden kotusu yoktu.. Ama nedense bunu erkek yapinca " erkek tarafi " hakli bulunuyor ve en basta taraf tutma burada basliyor...
Yazik cok uzuluyorum boyle dusunen erkek aileleri yuzunden nice kiz ailelerinin boynu bukuk kaliyor.. Bu girilen vebalin hesabini nasil odeyecekler merak ediyorum
Ev ustune ev olmaz... Ailen sonuna kadar hakli. Madem soz verip sozlerinin eri olamayacaklardi o zaman " erkek " tarafiyiz diye gezmesinler kizi ve ailesini magdur edip boynu bukuk birakan taraf kim olursa olsun bencildir ve hickimse kaynanasiyla oturmak istemez sonuna kadar haklisin
Başka bir sürü çareniz var, araya aileleri koymak dışında.Tabi ki bunu biliyorum direk gidip anneme söylemedim eşime istemediğimi sebeplerini söyledim ama olacak Öyle rahat olacağız Dedi kapattı başka çarem Yok anneme söylemek zorunda kaldım
Tabi ki bunu biliyorum direk gidip anneme söylemedim eşime istemediğimi sebeplerini söyledim ama olacak Öyle rahat olacağız Dedi kapattı başka çarem Yok anneme söylemek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?