• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ben???

Bu kadar net görünüyor değil mi?? Ben ne safmışım meğer. Ki daha hepsini anlatmadim bile. Annesi dogum yaptiimda bebegime benden habersiz sekerli su verdi soylediimde de nolacak diyor cahil kafa. O kadar karsi olduumu bile bile, ve bana bebegime mama verdirmediler cocugum sarilik oldu. Bi gece isik tedavi gorduk. Esim de abartma dedi. Kv sakayla kizima s. git uyumadin gene dedi. O saka yapmis oldu , kendisiyle insan gibi konustun yine de ve esim bana sen abartiyosun koskoca kadina ders vermissin dedi. Dogum yaptim, dogumum cok zor gecti ve gelip alnimdan bile opmedi, iste sonucta her kadin dogurur. Simdi bebegimi buyutuyorm gunduz hic uyumuyor, 4 ay zaten hep kucagimdaydi hic is yapamadm eve ki zaten eve kadin geliyordu normalde. Ayda bir bari gelsin dedm sen ne yapiyosun evde dedi. Kanguruya koyup bebegimi yemek yaptm yemeklerime bi ekre eline saglik demedigi gibi hep elestirdi. Bi kere haftasonu suraya gidem hadi diye alip goturmedi. O kadar sosyal bi insandim baya kisitladi. Abimin dugunune bile kavgayla gittik geldik. Bi pazara markete gidiyor bebek var diye nasil soyleniyor nasil bana bebek arabasiyla pazara gidenleri ornek gosteriyo. Artik bu kdari ayip yhu. Ne kadar degersiz goruyorms meger beni. O kadar degerli insanim ne hale getirmis beni :KK43: kizimla cok guzel bi hayatimiz olacaktir bence de. Sadece anne baba ayilinca ilerde cok sorun yasar mi onun icn en iyisi olan olsn diye dua ediyorm. Kizim icin her seyi yaparim.
Anneniz neden hiç yanınızda olmamış. Bu zor surecleriniz de ..

Mutlu kadın mutlu anne demektir .
Mutlu anne mutlu evlat demektir.
Bu tarz konular açıldığında hep söylerim keşke annem bosansaydi ve mutlu olsaydı bizi de öyle buyutseydi.

Aynilarini yasadim. Ailem gordu ben goremedim. Gordugumde kabullendim. Sonuc: 9 yil sonra aldatilarak ayrilik ve 5 yasindaki oglum. Aradan 17 yil gecti oglusumla biz cok mutluyuz simdi. Iyikide ayrilmisim.

Oyle mi :( cok uzucu ama buna mecbur ettiklerinde baska care yok demekki... sizin adiniza tam uzuluyordum ki son iki cumlenizle cok sevindim

Bu adamla nasıl evlendim gözüm korumuş falan deme. Sevmissin evlenmissin. Kendine yüklenme o kadar. Sen bu sorunların üstesinden gelebilecek birine benziyorsun. Evladınla temiz bir sayfa ac yapabilirsin

Cok tesekkur ederim. Insallah o kadar gucluyumdur. Insallah her sey daha guzel olur.

Çok üzüldüm..siz de cok tahammullu ve dusunceli davranmissiniz.elinizden geleni yapmışsınız. O adam büyük bir dersi hakemis.acaba. bakalım ciddi olduğunuzu gördüğünde ne tepki verecek kafasını vursun taştan taşa

Bir kere daha ayni noktaya geldik. Ciddiyetimi bile cok gec anladi. Ama oyle zaten deli gibi yalvarcak falan biri degil beni cok ugrastirmaz. Sadece birilerini araya sokar bu yani , benm de zaten beklentim bu dgil. Kararimi verdikten sonra ailemle konusup arkama bile bakmamak niyetim.

Allah yardımcın olsun canım benim, bana çok kuvvetli cesur sun gibi geldi hep öyle ol sen kızına en güzel şekilde bakarsın buna eminim. Kararlarının arkasında dur, Allah yolunu açık etsin inşallah musmutlu olursunuz prensesin ile.

Cok tesekkur ederim. Amin insallah her sey daha guzel olur. Destegin icin cok sagoll

Bence ayrıl elinden geleni yaptın işin gücün çar var mis gibi ailen güzel bir aile daha ne olsun imtihan dünyası ah ah bende cok pişman olduğum şey var ama işte . Yaşın kaçtı

Yasim 26 henuz. Bu nedenle de bu yasinda 50 yasinda evli gibi yasamak istemiyorm artik zaten. Ayri odalarda tv izliyorz evdeyken. Disarda karismamaya basladik
Hic biseye. Konussak kavga.

Mutlu kadın mutlu anne demektir .
Mutlu anne mutlu evlat demektir.
Bu tarz konular açıldığında hep söylerim keşke annem bosansaydi ve mutlu olsaydı bizi de öyle buyutseydi.

Ben de oyle dusunuyorm. Cocuguma da yansiyinca deliriyorm zaten. Onun yninda aglamak bile agir geliyo bana :( sagolun

Burada ben okurken daraldım yahu. Avukatsınız ne güzel mesleğiniz var kızınızla ailenizin yanına gidince belki boşanma sürecinde acı çekeceksiniz ama geçecek. Kangren olmuş kolu kesmek gibi. Öteki türlü hep bu huzursuzluk sevgisizlikle yaşayacaksınız. Çok üzgünüm ama eşiniz olacak mahluk resmen sırtını size dayamış bırakın nenesinin dizinde otursun. Şiddet ve aldatma olmayan huzursuz bir evliliğin çocuğuyum. Emin olun açtığı travmaların tarifi çok zor. Mutlu anne mutlu çocuk demektir.

Hayat çok kısa kıymetinizi bilenle geçirin.

"Sevgileri yarınlara bıraktınız
Çekingen, tutuk, saygılı.
Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı.

Bitmeyen işler yüzünden
(Siz böyle olsun istemezdiniz)
Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi
Kalbinizi dolduran duygular
Kalbinizde kaldı.

Siz geniş zamanlar umuyordunuz
Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yılların telâşlarda bu kadar çabuk
Geçeceği aklınıza gelmezdi.

Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı,
Gecelerde ve yalnız.
Vermeye az buldunuz
Yahut vaktiniz olmadı
."

Sizi gerçekten takdir ediyorum. Burda o kadar konu okuyoruz ki yapılanlara rağmen boşanmayan onlarca kadın...
Kocanız değişmez, sığır çünkü. Gitsin nenesiyle yaşasın. Çalışıyorsanız kendinize yetersiniz. Kızınızla uzun güzel seneler geçirmenizi dilerim.

Burada ben okurken daraldım yahu. Avukatsınız ne güzel mesleğiniz var kızınızla ailenizin yanına gidince belki boşanma sürecinde acı çekeceksiniz ama geçecek. Kangren olmuş kolu kesmek gibi. Öteki türlü hep bu huzursuzluk sevgisizlikle yaşayacaksınız. Çok üzgünüm ama eşiniz olacak mahluk resmen sırtını size dayamış bırakın nenesinin dizinde otursun. Şiddet ve aldatma olmayan huzursuz bir evliliğin çocuğuyum. Emin olun açtığı travmaların tarifi çok zor. Mutlu anne mutlu çocuk demektir.

Hayat çok kısa kıymetinizi bilenle geçirin.

"Sevgileri yarınlara bıraktınız
Çekingen, tutuk, saygılı.
Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı.

Bitmeyen işler yüzünden
(Siz böyle olsun istemezdiniz)
Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi
Kalbinizi dolduran duygular
Kalbinizde kaldı.

Siz geniş zamanlar umuyordunuz
Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yılların telâşlarda bu kadar çabuk
Geçeceği aklınıza gelmezdi.

Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı,
Gecelerde ve yalnız.
Vermeye az buldunuz
Yahut vaktiniz olmadı
."

Cok tesekkur ederim yazdiklariniz beni mutlu etti cunku nasil mutlu olunacagini bir kez daha hatirlatti bana.

Sizi gerçekten takdir ediyorum. Burda o kadar konu okuyoruz ki yapılanlara rağmen boşanmayan onlarca kadın...
Kocanız değişmez, sığır çünkü. Gitsin nenesiyle yaşasın. Çalışıyorsanız kendinize yetersiniz. Kızınızla uzun güzel seneler geçirmenizi dilerim.

Cok tesekkur ederim. Insallh da oyle olur. Cunku gercekten kizima da yansicak bu durumlar artik.

Anaları bitti de neneleri kusur kaldı. Bu ne yahu?!

Cidden sizi hem takdir ettim, hem size kıyamadım, böylesi bir hemcinsimin bu muameleye uğramasına üzüldüm.

Size tavsiyem bebeğinizi en sağlıklı, en mutlu ortamda büyütmek tek hedefiniz olsun.
Bu durumu hangi şartlar sağlarsa onu yapın.
Allah yardımcınız olsun.

Anaları bitti de neneleri kusur kaldı. Bu ne yahu?!

Cidden sizi hem takdir ettim, hem size kıyamadım, böylesi bir hemcinsimin bu muameleye uğramasına üzüldüm.

Size tavsiyem bebeğinizi en sağlıklı, en mutlu ortamda büyütmek tek hedefiniz olsun.
Bu durumu hangi şartlar sağlarsa onu yapın.
Allah yardımcınız olsun.

Cok tesekkur ederim insallah dogru karari verecegim. Evet gercekten hic bi bayan yasamasin insallh boyle durumlari.

Esime bosanma kararimi acikladim. Once ciddiye almadi. Nasil istersen falan dedi. Sonra ciddi oldugumu anlayinca da... Kizimla ilgili hayati boyunca babasindan ayirdigin icin senden nefret edicek dedi. Beddua mi ediyosun dedim yoo oyle olcak dedi. Ilerde senden almak icin elimden geleni ypacam dedi. Bu ortamda nasi buyucek dedim peki ben cevap mi vercem bu soruya dedi Bak git beni daha fazla sinirlendirme elimden bi kaza cikacak bile dedi.

Cok kotuyum bayanlar :(

Esime bosanma kararimi acikladim. Once ciddiye almadi. Nasil istersen falan dedi. Sonra ciddi oldugumu anlayinca da... Kizimla ilgili hayati boyunca babasindan ayirdigin icin senden nefret edicek dedi. Beddua mi ediyosun dedim yoo oyle olcak dedi. Ilerde senden almak icin elimden geleni ypacam dedi. Bu ortamda nasi buyucek dedim peki ben cevap mi vercem bu soruya dedi Bak git beni daha fazla sinirlendirme elimden bi kaza cikacak bile dedi.

Cok kotuyum bayanlar :KK43:

Öncelikle senin ve güzeller güzeli kızın için ennn hayırlısı nasılsa herşey öyle gelişir umarım. Burdan tanıdığım kadarıyla sen ayakları yere sağlam basan kızına hem annelik hemde babalık yapabilcek bir kadınsın. Ailenin ve özellikle babanın her zaman destekçin olduğunu da bildiğim için kendini hangi şehirde nasıl mutlu hissediceksen onu yapman gerektiğini düşünüyorum. Tabiki son karar sana ait ama genceciksin ve kendini hiç bişeye zorunlu hissetmemelisin.

Son düzenleme:

Cok kotuyum bayanlar :KK43:
kocan zaten dengesizdi de sen görmek istemiyordun canım. inşallah boşanma aşamasında çok çirkinleşmez ama potansiyeli var. hazırlıklı ol lütfen.
Allah yardımcın olsun.

Back
X