Ne yapacağım bilmiyorum

Ben bir de marketlerde stand görevlisi olmuştum tanıtım yaptırmıştım yiyecekleri
Ama sakaryada bulabilir misin bilmem
İyi parası var bi öğrenci için

ailen amasyada çalışmana izin verir mi?

Ben bir de marketlerde stand görevlisi olmuştum tanıtım yaptırmıştım yiyecekleri
Ama sakaryada bulabilir misin bilmem
İyi parası var bi öğrenci için
Sakarya'da da anket işleri oluyor bazen onlar da baya yardımcı olacak miktarda oluyor ancak peşine düşüp dolmadan kapmak gerekiyor ben de onları kovalamistim epey stand işini ise hiç duymadım açıkçası ama aklımda olur bakarım yine

Armağancım sana özelden telefon numaramı yazıyorum. Telefon veya whatsuptan mesaj da atsan ben sana geri dönerim. Kontürünü harcama :) tanışabilirsek çok sevinirim. Özellikle eğitimin için kullanman gereken kitaplar konusunda sıkıntıya düştüğünde ki o kitaplar pahalı, haklısın zorlanmakta temin ederken ben de buradaki ablaların da destek olmaya elimizden geldiğince çalışırız.

Ama senin şimdi tamamlanması gereken bir miktarın var , sevgili CherryBlossom desteğini yazmış zaten. Ben de oraya bir miktar destek yapayım. Ama Karşılıksız olsun da istemiyorsun. Peki o halde ben de sendeki kitapları alayım.Borcum ne ise söyle, iban No ile eft yapayım.. Da o kargo konusu nasıl çözülecek onu bilmiyorum. Onu bir araştırman gerekecek pttden.. Ağırlığına göre hesap çıkartacaklar sanıyorum. Sevgilerimle..

Eşi evden ayrılmış, beş para bırakmamış, kedisi ile yalnız ve epey gün olmuş..

İyi insanmışsın ki iyi insanlarla karşılaştın... üniversite yıllarım aklıma geldi de ayyy istanbulda bi başıma, anketörlük mü yapmadım broşür mü dağıtmadım, standlarda mı durmadım... bi de ailemden gizli yani duysalar ne çok üzülürlerdi, imkanımız yok kızımız ne durumda okuyor diye... Allah yardımcın olsun canım

Abla gözlerimden kalpler fışkırdı sen nasıl güzel bir insansın.

pasa annesi, post: 56585335, member: 777856"]İyi insanmışsın ki iyi insanlarla karşılaştın... üniversite yıllarım aklıma geldi de ayyy istanbulda bi başıma, anketörlük mü yapmadım broşür mü dağıtmadım, standlarda mı durmadım... bi de ailemden gizli yani duysalar ne çok üzülürlerdi, imkanımız yok kızımız ne durumda okuyor diye... Allah yardımcın olsun canım[/QUOTE]
Öyle gerçekten benim de ailem bilmiyor aynı şekilde ben de onlara yük olmak istemiyorum durumları zaten zor ve lisede okuyan bir kardesim daha var zaten.

Ablacım seni anlıyorum, benim de o zaman liseye giden bi kardeşim vardı... elimden bişey gelebilirse ben de yapmaya çalışırum seni takibe alıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…