- 22 Haziran 2018
- 43
- 54
- 3
- Konu Sahibi armagan0404
-
Sizin adiniza sevindirici bir durum öyleyse, ne iyi. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için minnettarım.Yok son yıllarda bir duruldum zaten ağzımı tutuyorum artık.
@Kazen görünce bana mesaj atar. Ben de ona atarım gerekli bilgileri isteriz. Sonrasında da haberleşiriz.
Ben bir de marketlerde stand görevlisi olmuştum tanıtım yaptırmıştım yiyecekleriTeşekkürler, evet ilk sene ben de kütüphanede ilk dönem çalışmıştım. Ancak ikinci kez tekrar alınmıyor maalesef dekanla konusmayi deneyeceğimetütlerde anlatabilecegim bir ders bulmak malesef zor, yoksa özel ders ilanım da vardı ancak genelde kafelerde çalışıyorum saatlik beş tl civarına derslerden fırsat buldukca, iş bulması daha kolay bir alan.
Efendim gercekten çok müteşekkir olurdum böyle bir durumda hem sizinle tanışabilme hem de yanınızda çalışabilme sansim olsaydı. Ancak çok çok cok özür dilerim ki böyle bir imkanim yok malesef çünkü ben Amasya'da bir yerde oturuyorum ve ailem buna izin vermez. Ancak bana güvendiginiz, yardımcı olmak istediğiniz için çok cok tesekkur ederim. İstanbul'da değil ancak Sakarya'da okuyorum, Ekim'de de Sakarya'da olacağım, fırsat bulduğum ilk anda kısa mesafe olduğu için ziyaretinize gelmekten onur duyarim.
Sakarya'da da anket işleri oluyor bazen onlar da baya yardımcı olacak miktarda oluyor ancak peşine düşüp dolmadan kapmak gerekiyor ben de onları kovalamistim epey stand işini ise hiç duymadım açıkçası ama aklımda olur bakarım yineBen bir de marketlerde stand görevlisi olmuştum tanıtım yaptırmıştım yiyecekleri
Ama sakaryada bulabilir misin bilmem
İyi parası var bi öğrenci için
Hem işe bagli bu hem de ğustosa kadar anneannemin ameliyatı için Amasya'da da duramayacagim maalesef annemle memlekete gidip ona bakacağız kendisi rahatsız daailen amasyada çalışmana izin verir mi?
Efendim gercekten çok müteşekkir olurdum böyle bir durumda hem sizinle tanışabilme hem de yanınızda çalışabilme sansim olsaydı. Ancak çok çok cok özür dilerim ki böyle bir imkanim yok malesef çünkü ben Amasya'da bir yerde oturuyorum ve ailem buna izin vermez. Ancak bana güvendiginiz, yardımcı olmak istediğiniz için çok cok tesekkur ederim. İstanbul'da değil ancak Sakarya'da okuyorum, Ekim'de de Sakarya'da olacağım, fırsat bulduğum ilk anda kısa mesafe olduğu için ziyaretinize gelmekten onur duyarim.
Hem işe bagli bu hem de ğustosa kadar anneannemin ameliyatı için Amasya'da da duramayacagim maalesef annemle memlekete gidip ona bakacağız kendisi rahatsız da
Evet ilk geldigimde bunun için uğraştım zaten haber bekliyorum stajyer arayan bir avukat bulunmasi için baroya da tekrar basvururumbirde sakaryada baroya git avukatlık bürolarında çalışmak istediğini söyle.
En geç Eylül'ün onunda okula dönmem gerekecek.ağustostan sonra okulun açılmasına ne kadar var?
işi özelden yazayım.
Valla ablacım gelecek haftaya tatile çıkıyorum uçak bileti aldım, otel rezervasyonum da var ama patronun tatile çıkacağımdan haberi yokVaryemezden izin alabilseydim gelirdim valla
Yooo, witchhuntın başında ne hal var ki?
Evet gerçekten öyle oldu. Ben bu forumu hep takip eder ve okurdum gerçekten de böyle bir ortam olduğunu şimdi şimdi idrak ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.A armagan0404 Çok güzel insanlarla kesişmiş yolunuz.Tebrik ediyorum onları. Yolunuz,çabanız boş çıkmasın inşallah.
Eşi evden ayrılmış, beş para bırakmamış, kedisi ile yalnız ve epey gün olmuş..
alsaydınız keşke çalıştıkça öderdiniz ben de kredi kullanıyorum ne yapayım yoksa zorKredi cikti
Armağancım duruma gerçekten üzüldüm ama zmin için de seni tebrik ediyorum. Aferin sana yavrum. Ben istanbulda oturuyorum ama oğlum üniversiteye yurtdışına gittiğinden beri bir yıldır izmirdeyim. Eylül gibi istanbula döneceğim . Eğer okulun istanbulda ise bana özelden de yaz, seni tanımak isterim. Sıkıntılı zamanlarında orada bir anne kucağın olduğunu hissedesin. Yaz için eksik kalan paranın tamamlanması ise çalışma durumuna gelince.. Ben bu yazı Kuşadası'nda geçireceğim. Annem ile babam çeşmedeki yazlığımızdalar. Çok tatlı, sempatik bir karı kocadırlar. Eğer onların yanında hem evle ilgilenirim , onlara da arkadaşlık etmiş olurum dersen evin kızı gibi iki ay kalırsın. Dalyanda güzel bir sitedeyiz, havuz evin önünde. Tatilini de yaparsın. 10 Temmuz-10 Eylül arası iki aylık süre için sana üçbin lira ödeyebilirim ve sanırım bu da sıkışıklığını giderir. Ben şu anda izmirdeyim. Önümüzdeki hafta Kuşadası'na geçeceğim. Eğer bana yakın isen bizzat ailen ile de tanışmaya gelirim eğer arzu edersen. Her türlü adres ve iletişim bilgilerimiz ve ailemizin kim olduğuna dair bilgileri de sana aktarırız. Ben nasıl yardımcı olabilirim, ailemin yanına senin gibi okumak için çırpınan böyle tatlı bir çocuk için diye düşündüğümde aklıma bunlar geldi şimdilik. Çok öpüyoyorum seni yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?