Ne yapacağım bilmiyorum

Her sene başvurdunuz mu bursa. Bana ilk sene kredı cıktı almadım tekrar basvurunca yanı ıkıncı sene burs cıkmıstı.

Her sene başvurdunuz mu bursa. Bana ilk sene kredı cıktı almadım tekrar basvurunca yanı ıkıncı sene burs cıkmıstı.
Bu sene yeniden basvuracagim evet ama zaten yurtta da kaldığım için çok umitli değilim. Yine de kredi çıksa da almayı düşünüyorum ama inşallah burs cikar

Harç parası diye yanlış belirtmiş oldum zannedersem. Birinci ogretimde okuyorum okul harcım yok, o harç yaz okulu harci. Malesef borçla hallettim bu yaz ve derslere de gidemiyorum sakaryaya gidemedigim için yaz okulumu yapamıyorum malesef. Yanlış belirtmiş ve yanlış anlaşılmış oldum mesajda kusura bakmayin lütfen.

Oncelikle azmin ve durustlugun icin seni cani gonulden tebrik ediyorum. Maalesef uni de sirf istedigi markanin kazagini alabilmek icin erkeklerin kendisini kullanmalrina izin veren gencleri gordukten sonra seni ayakta alkislamak istedim ki ben de avukatim ve o kitaplar bir servettir bilirim. Hele ginal zamani cektirilen pratik ve ders notu fotokopilerinin parasiyla bir insan bir ay gecinebilir.
Konuya gelecek olursam hem okudugun hem de memlketindeki barolara basvur ve burs talebinde bulun. Bir de memleleketindeki derneklere basvur. Bizjm ist da arkadaslarin cogu memleketlerinin derneklerinden burs alirdi atiyorum amasyalilar dernegi falan iste.
Sonrasinda tanidigin vasitasi ile ulasabilecegin bir kac avukat bulabilirsen memlekette onlara bizzat basvur burs talebi icin.
Eskiden kosgeb in isbasi egitim programi vardi ve ogrencilere asgari ucret veriyordu. Ben yanima boyle bir hukuk ogrencisi almistim ve cocuk suoer para biriktirip yurt disina gezmeye gitmisti ama sonradan kaldirdilar onu. Ama yine de bir iskur ve kosgeb e sor derim ki onlarin da burs imkanlari oluyor. Okulun acildiginda dekanla gorusup durumu izah etmeni siddetle tavsiye ederim cunku her dekanlik kendi bunyesinde 5 ila 10 kisiye burs veriyor.
Bulundugun şehirlerde tanidigim bir avukat olsa hemen yonlendirecegim ama maalesef oralarda hic arkadasim yok.
Son olarak da avukatlarin aktif oldugu siteler var. Turk hukuk sitesi karar ara gibi. Oralara mail atip burs veya en azindan haftada bir iki gun ofislerine gidip calisip yardim alabileceğin avukatlarin olup olmadigini sorabilirsin.
Sana bizzat yardim edemedigim icin cok uzgunum cunku 5 ay kadar cok yuklu odemelerim var sana soz verip umutlandirip yari yolda koymaktan cok korktum. Maddi olarak destek olamadim ama manevi olarak ne zaman ihtiyacin olursa mutlaka yaz bana. Dersler noktasinda bile yardimci olurum.

İnsanlığa olan inancımı tazelediniz ya ne kadar güzel insanlarsınız <3 ben şu an işten ayrılmış tam zamanlı bi anne olduğum için maddi anlamda bir yardımım olamayacak maalesef. Sizin gibi insanlar çoğalsın inşallah.

Merhaba,
Konuyu doğrulayana kadar kimsenin almamasını rica edeceğim. Sevgili konu sahibi bana sms atıp konuyu hatırlatırsan seninle bir telefon görüşmesi yapmalıyım. Bir diğer önemli konu da bu borcu kapadın diyelim ya sonra ?

Merhaba, öncelikle ilgilendiginiz için tesekkur ederim. Bu sene yeniden başvuru yapıp kredi çıksa da Kyk kredisi almayı dusunuyorum zaten. Benim için önemli olan şu an yeni seneye temiz bir şekilde baslamak ve kenarımda biraz birikmiş tutmak çünkü ilk ay çok masraf oluyor. Daha sonrasında yine gunubirlik ya da part-time işlere girip çalışabilirim zaten ders yogunluguma göre. Ama barolara basvurdugumuzda burs ya da iş imkanı sağladıklarını bilmiyordum mesela, gittigimde ilk yapacağım şey özellikle iş için baroya başvurmak olacak. Onun dışında burs için basvuracagim yerler de önerildi oralara da başvurabilirim, tesekkur ederim bu konuda yardimci olduklari icin.
Saygısızlık etmek istemem ve eğer sürç-ü lisan edersem de affola, ancak bu dogrulamayi dilerseniz yapmak zorunda degilsiniz. Ben şimdiye kadar kimseden yardım istemedim böyle ve zaten ne yapacağım konusunda bana verdikleri öneriler ve özellikle destek olmaları yeterli. Yani diyecegim o ki ben kimseden bir şey beklentisi içinde degilim, sizi ugrastiracak, zor duruma sokacak ya da kötü etkileyecek ise bu durum lütfen zahmet etmeyin.

Çok teşekkür ederim çok sağolun, baroya gidip mutlaka, özellikle iş için başvuruda bulunacağım, ayrıca siz bana çok çok yardımcı oldunuz zaten bu şekilde destek olarak, çok teşekkur ederim düşünmeniz yeterli.

Peki o halde baro vb yerlere başvuru yapın sonucu bizimle paylaşın lütfen. Sizden transkript isteyecektim. Yukarıda ki öneriler işinizi görüyor ise yollamanıza gerek yok. Okulunuzda başarılar dilerim ...

Peki o halde baro vb yerlere başvuru yapın sonucu bizimle paylaşın lütfen. Sizden transkript isteyecektim. Yukarıda ki öneriler işinizi görüyor ise yollamanıza gerek yok. Okulunuzda başarılar dilerim ...

Valla Kazen, konu sahibesinin ilk mesajina bakarsak zaten nerden/nasil is bulurum, parayi nasil toplarim, calisabilecegi is onerileri seklinde bir mesaj yazmis asla yardim edecek var mi vb bir kafayla yazmamis. Ben 2.mesaj olarak yardim ederim diyince diger insanlar da biz de edebiliriz yazdilar. Hani yardim edeyim furyasini cikaran kisi benim Yoksa bu konu dedigim gibi konu sahibesinin yardim aramak icin actigi bir konu degil, is onerileri icin actigi bir konu. Kendi zaten en basa yazmis her turlu iste calistim, ne is olsa yaparim minvalinde.

Tesekkur ederim, yine de transkript gönderebilirim de benim için sorun değil ama anlayışınız tesekkur ederim sağolun, Eylül'de saakryaya gittiğimde gerekli başvuruları yapacağım ve inşallah hayirli haber de vereceğim

Zannedersem farkında olmadan kabalik yaptım. İstediğim kesinlikle gucendirmek ya da yardım teklifi yapanlara saygısızlık etmek değildi, ben sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bunu kullanıyormuş ve buradaki insanlardan faydalanıyormus gibi bir izlenim de vermek istemiyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın. İhtiyacım oldugunu da, zorlandigimi da saklamiyorum zaten ki bu benim gocundugum bir şey olmadı hiç. Ancak yanlış anlaşılma olduysa ve sizi kırdıysam transkriptimi de öğrenci belgemi de gönderebilirim size yine, en azından sadece, hoş bir kelime değil ama, kimseyi kandirmadigimi anlamanız için.
Dedem her zaman yardım etmenin büyük bir erdem, yardımı kabul etmenin ise çok daha büyük bir erdem olduğunu söylerdi. Ona ve hatırasına saygısızlık etmek istemem, kimsenin yardımını elimin tersiyle itmem öyle burnu dik bir insan degilim ve kimseyi gucendirmek de istemem ama lütfen beni yanlış anlamayın tek istediğim bu. Herkese tesekkur ederim çok iyi insanlarsiniz

Yok yahu ben yazdım zaten konu sahibesi sen ilk mesajında asla ben de yardım istiyorum minvalinde bir şey yazmamışsın zaten konuyu da ek iş önerileri şeklinde açtığın aşikar. Bana da miras gelmesi olası bir para var madem ihtiyacı olan biri var bir miktarını vereyim dedim bu kadar :) Diğer mesajlar da baroya gitmen ya da iş önerileri şeklinde zaten. Konuda seviyesiz ya da kötü bir şey yok ki. Kazen bana suç bul bulcaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…