• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım şimdi...

PaSaKLI KoNTeS

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
114
6
296
40
Merhaba arkadaşlar
Bi önceki konumda eşimin küsme huyundan bahsetmiştim.Geçen hafta Pazartesi yine bir konuda bana surat astı,bende sen misin bana surat asan diyip ben küstüm. Neyse 1 hafta küs kaldıktan sonra bana mesaj attı, bende nasılsa tekrar aynı olucaz bişeyler düzelmeden istemiyorum bir mesajla düzelsin dedim. Eğer istemiyorsan ben hiç istemiyorum dedi. Bugün tekrar bi tartışmamız oldu ve bana benim için artık sadece karnındaki bebek önemli dedi, bende istemiyosan aldıralım dedim hayır dedi, ben 9 haftalık hamileyim ve çok fazla bulantılı geçiyor çok yemek yapamıyorum. Bıkmış artık benim bulantılarımdan nazımdan, evi ... götürüyormuş, düzgün bir yemek yiyemiyomuş... yanlış kişilerle evlenmişiz dedim evet dedi, keşke bu konuşmayı 2 ay önce yapsaymışız dedim bende zaten senden çocuk istemiyodum dedi!
Ben ne yapmalıyım aileme söylediğim an babam bitti der beni göndermez . Ama çok zoruma gitti söyledikleri :( ne yapmalıyım ??

bu cumleler kızgınlıkla soylenecek seylermi diye dusunuyorum da degil hele de cocuk mevzusunda hic degil insan bazen esine kızıyor kırılıyor ama asla aklına boyle bir cumle kurmak gelmez geri donulemez seyler bunlar..kafanızda bosanmak yoksa ailenize soylemeyin oturup konusmanız lazım esinizle biraz sakinlesince tavrına gore hareket edin hala aynı seylere devamsa mecbur ailenize soylemek zorundasınız hayat gecermi ustelik hamile halinizle

Merhaba arkadaşlar
Bi önceki konumda eşimin küsme huyundan bahsetmiştim.Geçen hafta Pazartesi yine bir konuda bana surat astı,bende sen misin bana surat asan diyip ben küstüm. Neyse 1 hafta küs kaldıktan sonra bana mesaj attı, bende nasılsa tekrar aynı olucaz bişeyler düzelmeden istemiyorum bir mesajla düzelsin dedim. Eğer istemiyorsan ben hiç istemiyorum dedi. Bugün tekrar bi tartışmamız oldu ve bana benim için artık sadece karnındaki bebek önemli dedi, bende istemiyosan aldıralım dedim hayır dedi, ben 9 haftalık hamileyim ve çok fazla bulantılı geçiyor çok yemek yapamıyorum. Bıkmış artık benim bulantılarımdan nazımdan, evi ... götürüyormuş, düzgün bir yemek yiyemiyomuş... yanlış kişilerle evlenmişiz dedim evet dedi, keşke bu konuşmayı 2 ay önce yapsaymışız dedim bende zaten senden çocuk istemiyodum dedi!
Ben ne yapmalıyım aileme söylediğim an babam bitti der beni göndermez . Ama çok zoruma gitti söyledikleri :KK43: ne yapmalıyım ??
Siz çift olarak hala çocuksunuz galiba.Aranızda böyle konuşmalar nasıl geçiyor hayret.

Ben artık cidden çok yoruldum 10 aylık evliliğin 6 ayı küs geçti, diceksiniz ki neden çocuk yaptın ben tek yumurtalıklı ve polikistik over sendromuyum. Bana dr tedavisiz olmaz demişti çocuk için benimde o yüzdendi tedbirsizliğim. Boşanmak istesem tek başıma (ailemle) çocuk zorlaşır mı? İnanın o kadar kırgınım ki bu insan 4 yıl benimle evlenmek için çabaladı elde edene kadarmış:(

Ben artık cidden çok yoruldum 10 aylık evliliğin 6 ayı küs geçti, diceksiniz ki neden çocuk yaptın ben tek yumurtalıklı ve polikistik over sendromuyum. Bana dr tedavisiz olmaz demişti çocuk için benimde o yüzdendi tedbirsizliğim. Boşanmak istesem tek başıma (ailemle) çocuk zorlaşır mı? İnanın o kadar kırgınım ki bu insan 4 yıl benimle evlenmek için çabaladı elde edene kadarmış:KK43:
Mantık hatanız nerede biliyor musunuz ? Sürekli küs barış olduğunuz birinden sırf rahatsızlığınz varken çocuk yapmakta... Yani, evliliği düzeltmeden koştur koştur çocuk yapmışsınız. Şimdi boşanırsanz daha mı iyi olacak çocuklu bir şekilde ? Yani hiç mı bu küslüklerin sonu boşanmaya gider diye düşünmediniz ?

Canım bak çocuk olması sende sıkıntılı olabilirmiş o yüzden hamileliğini en az stresle geçirmelisin. Hiç o tarz muhabbetlere baştan girme. Laf sokma ki laf yeme. Böyle saçma sözlere kafayı takma. Biraz olgunlaşsın o da akıllanır inş. Sen bebişi odaklan. :)

Ya ne bicim muhabbet bunlar. Siz evlenmeden once nasildiniz? Esiniz size nasil davraniyordu?

Merhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım aileme söylediğim an babam bitti der beni göndermez . Ama çok zoruma gitti söyledikleri :KK43: ne yapmalıyım ??
Sen Buradaki tuzu kurulardan aldığın gazla hayırlı bir yere gitmiyorsun zaten :işsiz:

Ben artık cidden çok yoruldum 10 aylık evliliğin 6 ayı küs geçti, diceksiniz ki neden çocuk yaptın ben tek yumurtalıklı ve polikistik over sendromuyum. Bana dr tedavisiz olmaz demişti çocuk için benimde o yüzdendi tedbirsizliğim. Boşanmak istesem tek başıma (ailemle) çocuk zorlaşır mı? İnanın o kadar kırgınım ki bu insan 4 yıl benimle evlenmek için çabaladı elde edene kadarmış:KK43:
Bir de eve temizlikçi al yemeğe annen veya kv yardım etsin yan gelip yatma moduna girme hamileyim diye. Organizasyonlarını yap kocanın ağzına da laf verme.
Bu kadar kötü durumda iken bir evlat nasip etmiş allah aileni derleyip toparlayan sen olacaksın demek ki. Hayır karşı taraf mesaj atmış bir adım gelmiş sen ayaklarını kesiyorsun sen de bir adım gideceksin ahh bir adım geldi şimdi ayağıma kadar da gelsin yapmayacaksın

Merhaba arkadaşlar
Madem çocuk istemiyormuş neden, benim için karnındaki bebek önemli diyor, onu anlamdim.

Yenisiniz daha birbirinize alışırsınız. Bazi insanlar sinirliyken sırf kalp kırmak için hasss noktasına basıyor karşısındakinin. Sakinleştiğiniz bir zamanda lafı fazla eveleyip gevelemeden, kırıldığını ve böyle davranmasının seni çok üzdüğünü, bu konuşmayı yapmanın sebebinin haklıyı haksızı bulmak olmadığını, seni anlamasını ve senin de onun anlamanı sağlayacak şeylerin ne olduğunu oturup konuşmanı öneririm. Ters tepki verirse hemen sen de sertleşme. Savunmaya geçiyor demektir bu.
Şu küsme olayının da ona hiç yakışmadığını söylemelisin. Derdi neyse bunu oturup konuşabilecek kapasitede bir insan olduğunu düşünsün. Ben olsam böyle yaparım.
Bir de seninle bir şey konuşmak istiyorum diye başlama konuşmalarına. Ya aşkım biliyor musun.. gibi başla. Sonra duvara toslamış etkisi yaşarlar genelde konuşalım mı diyince.

Back
X