• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım???

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
53
31
Arkadaşlar meraba kısaca hikayemi anlatayim
Ben 1 yıllık evliyim severek evlendik. eşim polis aileside başka memlekette kaliyo. Ailesi ben başka memlekette olduğum için beni hiç istemediler kendi memleketlerinde istiyorlardı birde kapalı birini istiyolarmis benim saçlarım açık ama uzun şeyler giyerim edepli giyinirim yinede istemediler. Eşim ailemin karşısına çıktı seviyorum herseyı kendim yapacagim ailem gelirse gelir gelmesse kendileri bilir falan dedi ikna etti ailemde beğendi çok terbiyeli ve arkamda oldugunu gördükleri için. ben bi kaç kez ayrılmak istedim ama karşımda ağladığı bile oldu birakmadı. düğün olsun ev eşyaları olsun herseyı kendisi yaptı. Ben ailesi evlendigimizi biliyo zannediyodum ama bir sure önce ogrendimki haberleri yokmuş haberleri olsaydi düğün yapmama evlenmeme engel olurlardi diyo buraya gelmek istiyolarmis ama esim şehir dışındayım evde degilim falan diye oyalamış bende küstüler gelmiyolar sanıyodum . Ben kendi Aileme de söyleyemedim haberleri yokmus diye .yarın bigün karşılaşırsak ben ne yapacağım öyle sıkıntiliyim ki çok uzun oldu insallah okursunuz:KK43:(

Son düzenleme:
Sizlik bir durum yok ki ortada bilmiyormussunuz.Ama söylemesi gerekirdi bence başına silah dayayıp evlenme diyecek halleri yoktur bence.Çocuk konusuna gelince ondan medet ummak saçma geldi bana istemeyen 10 cocuklu da olsa istemez.Çocuktan önce arayı düzeltmeye bakın bence.

Sizlik bir durum yok ki ortada bilmiyormussunuz.Ama söylemesi gerekirdi bence başına silah dayayıp evlenme diyecek halleri yoktur bence.Çocuk konusuna gelince ondan medet ummak saçma geldi bana istemeyen 10 cocuklu da olsa istemez.Çocuktan önce arayı düzeltmeye bakın bence.
Bilmiyorum utanıyorum ne diyeceğim onlara niye evlendin şu bu derlerse diye bana demedi çocuk onun için istiyorum diye ama ben öyle düşünüyorum kendimi kötü hissediyorum bekar saniyorlar eşim geçenlerde gidelim dedi gidemedim

Gerçekten çok şaşırtıcı.
Sülalesinden kimse mi duymadı?
Resim falan kimse mi görmedi.
Hayır yani bide düğün de yapmış.

Ailesi sorunlu biraz tuhaflar genelde para gönder diye ararlar

Aile sorunluysa çok da yakın olmamak sizin yararınıza.Ama yi ne de sizin bir adım atmanız gerekiyor endişenizi anlıyorum korkmayın artık evlisiniz zaten yapabilecekleri birşey yok sadece onlara kendinizi iyi ifade etmeye çalışın.Bilmediğinizi bilseydiniz onayları olamdan evlenmeyeceginizi felan söyleyebilirsiniz.

Gerçekten çok şaşırtıcı.
Sülalesinden kimse mi duymadı?
Resim falan kimse mi görmedi.
Hayır yani bide düğün de yapmış.
Ailesi uzakta eşimde burada görev yapiyo herşeyimizi burda yaptık sosyal medya kullanmaz eşim resim falan göremezler zaten

Aile sorunluysa çok da yakın olmamak sizin yararınıza.Ama yi ne de sizin bir adım atmanız gerekiyor endişenizi anlıyorum korkmayın artık evlisiniz zaten yapabilecekleri birşey yok sadece onlara kendinizi iyi ifade etmeye çalışın.Bilmediğinizi bilseydiniz onayları olamdan evlenmeyeceginizi felan söyleyebilirsiniz.
Haklısınız ama üzerimize çok gelecekler babası çok inatçı biri bana dediği benim babam ve annemin davrandığı gibi onlar öyle davranmamışlar duyunca bişey yapmalarından da korkuyorum oraya hiç gitmedim gidince tüm sülalesi birden yuklenecekler

Aileme anlattı istemiyorlar ben seviyorum herseyı yaparım diye tek gelmedi amiri ve onun eşiyle bide bi kaç arkadaşı geldiler
Aileniz de bir garipmiş doğrusu.böyle birşeyi nasıl kabul ederler.
Usul, yol-yordamı var herşeyin.onlara gidip kendinizi tanıtsaydınız,eşiniz durumun ciddiyetini aktarsaydı onlara, belki düşünüldüğü gibi tepkileri olmayacaktı. Onlar onay vermiyorlarsada o zaman Sevginizin derinliği ve büyüklüğünden güç alarak evlenmeniz mesele olmazdı.
Ayrıca çocuk da pek durumu kurtarmaya yetmeyecek gibi duruyor, işin içinden zor çıkılır

Aileniz de bir garipmiş doğrusu.böyle birşeyi nasıl kabul ederler.
Usul, yol-yordamı var herşeyin.onlara gidip kendinizi tanıtsaydınız,eşiniz durumun ciddiyetini aktarsaydı onlara, belki düşünüldüğü gibi tepkileri olmayacaktı. Onlar onay vermiyorlarsada o zaman Sevginizin derinliği ve büyüklüğünden güç alarak evlenmeniz mesele olmazdı.
Ayrıca çocuk da pek durumu kurtarmaya yetmeyecek gibi duruyor, işin içinden zor çıkılır
Pardonda ailen garip derken ailemi yargılamak kimsenin haddine değil severek evlendik yaşımda küçük değil neyin ne olduğunu biliyorum herseyı yol yordamıyla yaptık zaten annesi bi kere geldi bize ama kendini önceden proglamlamis gibi istemediginide belli etti zaten ciddiyetini herseyı biliyorlar görmüştü beni kaç kere gidelim isteyelim dediği haldede gelmediler. Ben burda kendi ailemle ilgili bişey sormadım

Son düzenleme:
Pardonda ailen garip derken ailemi yargılamak kimsenin haddine değil severek evlendik yaşımda küçük değil neyin ne olduğunu biliyorum herseyı yol yordamıyla yaptık zaten annesi bi kere geldi bize ama kendini önceden proglamlamis gibi istemediginide belli etti zaten ciddiyetini herseyı biliyorlar görmüştü beni kaç kere gidelim isteyelim dediği haldede gelmediler. Ben burda kendi ailemle ilgili bişey sormadım
Eğer meseleyi tam anlatmazsanız haliyle bu kısımları da öğrenmek gerekiyor ki olayı tam olarak kafamızda oturtalım.yoksa yardımcı olamayız, ya da başka noktalara takılır kalırız.neyse size kolay gelsin,enerjinizi bana çemkirmekle boşa harcamayın

Eğer meseleyi tam anlatmazsanız haliyle bu kısımları da öğrenmek gerekiyor ki olayı tam olarak kafamızda oturtalım.yoksa yardımcı olamayız, ya da başka noktalara takılır kalırız.neyse size kolay gelsin,enerjinizi bana çemkirmekle boşa harcamayın
Uzun uzun yazmak istemedim cemkirmedimde ordada sorunca dedim sizden başka aileme garip lafı diyende olmadı zaten o şeyleri yargılamadan düzgün bi şekilde sorsanız tam olarak anlatırım düzgün bi üslupla teşekkürler.

Uzun uzun yazmak istemedim cemkirmedimde ordada sorunca dedim sizden başka aileme garip lafı diyende olmadı zaten o şeyleri yargılamadan düzgün bi şekilde sorsanız tam olarak anlatırım düzgün bi üslupla teşekkürler.
Çevremde hiç bbuna benzer şeyler duymadığım için garipsedim ben de.o yüzden az önceki satırları yazmıştım.anne babalarımız büyük ya hani onlar daha iyi bilir ve öngörür bazı şeyleri diye buna itiraz etmiş olmalılar diye beklerdim.(bunu ilk mesajınıza dayanarak yazmıştım)

Ama şimdi açıklamayı okuyunca birşey diyemiyorum neticede siz de yapılması gerekeni yapmışsınız.e sizde yetişkinsiniz haliyle sevdikten sonra evlenmenizde ne sakınca olabilir?
İşiniz zor burada eşinizin desteği çok önemli.eşiniz size tam destek çıkar ve laf söylettirmezse,zaman içerisinde ilerleme kaydedebilirsiniz.ama bunlar da yavaş yavaş olacak şeylerdir,sabırlı olun bu süreçte

Arkadaşlar ailen falan nasıl izin verdi diye sorarsanız onuda açıklayım yargılamadan önce, eşim istemede nisanda düğünde hep amiri eşiyle birlikteydı annesi babası gibi yanında durdular. Ailesine çok ısrar etti bi kere geldi annesi ama kafasına koymuş istememeyi başka memlekette olduğum için bidahada gelmedi geriye kalan herşey usulüyle oldu sazlı sözlü düğün eksiksiz yaptı eşim onları kendi parasıyla. Ailemin bilmediklerinden haberleri yok şuan nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Ailesi nasıl öğrenmedi bu zamana kadar derseniz zaten arada bi gelelim derler bi de sadece para istemek için ararlar eşimi uzaktalar ayrı şehirlerde yaşıyoruz ha çok merak etselerdi dinlemeden gelirlerdi evin adresini biliyorlar eşim bakarken yaşadığı evi tekrardan kurduk ettik oturuyoruz.

Son düzenleme:
Çevremde hiç bbuna benzer şeyler duymadığım için garipsedim ben de.o yüzden az önceki satırları yazmıştım.anne babalarımız büyük ya hani onlar daha iyi bilir ve öngörür bazı şeyleri diye buna itiraz etmiş olmalılar diye beklerdim.(bunu ilk mesajınıza dayanarak yazmıştım)

Ama şimdi açıklamayı okuyunca birşey diyemiyorum neticede siz de yapılması gerekeni yapmışsınız.e sizde yetişkinsiniz haliyle sevdikten sonra evlenmenizde ne sakınca olabilir?
İşiniz zor burada eşinizin desteği çok önemli.eşiniz size tam destek çıkar ve laf söylettirmezse,zaman içerisinde ilerleme kaydedebilirsiniz.ama bunlar da yavaş yavaş olacak şeylerdir,sabırlı olun bu süreçte
Sabırlı olmaya çalışıyorum ama gün geçtikçe korkuyorum nasıl diyeceğim onlara 1 şenedir evliyiz diye ailesi gerçekten çok değişik bende öğrendiğimde bilmediklerini şok yaşadım hiç gelmediler evleneli buraya adresi biliyolar eşim bekarken kaldığı evi yeniden düzenledik oturuyoruz ogullari ne yapiyo ne ediyo diye gelmediler bile oraya birlikte gidelim diyo ama gitmeye de cekiniyorum bilmediğim biyer 2 imiz tek olacağız ailesi yüklenecek kafam çok karışık

Son düzenleme:

Kusura bakmayın sizede öyle konuştum ama sanırım bu tepkiyi esımin ailesindende alacağım bilmeden yargilayacaklar ailen nasıl verdi diye ailemde laf soylecekler onun düşüncesiyle ani tepki verdim onlarda yargilayacaklar bunu. Eşim şükür arkamda 1 senelik evliyiz bundan 2 sene öncede sevgiliydik 3 şenedir tek kötü bi kadını duymadım görmedim ama ailesi iste

Sabırlı olmaya çalışıyorum ama gün geçtikçe korkuyorum nasıl diyeceğim onlara 1 şenedir evliyiz diye ailesi gerçekten çok değişik bende öğrendiğimde bilmediklerini şok yaşadım hiç gelmediler evleneli buraya adresi biliyolar eşim bekarken kaldığı evi yeniden düzenledik oturuyoruz ogullari ne yapiyo ne ediyo diye gelmediler bile oraya birlikte gidelim diyo ama gitmeye de cekiniyorum bilmediğim biyer 2 imiz tek olacağız ailesi yüklenecek kafam çok karışık
vallahi aklım karıştı,durumunuz çok çetrefilli.bu işin böyle olmasında kızmayın ama eşiniz suçlu, nasıl olur da düğününe çağırmaz onları, gelmeselerdi de en azından evlendiğinize dair haberleri olacaktı.anne- babayı geçtim bu büyük günde eşinizi kendi akrabalarını çağırmak niye aklına gelmiyor, akrabalar gelmese de resmiyette eşinizin evli olacağını yine de bilmiş olacaklardı.bence en iyisi ailesinden bu durumu gizlediği için özür dilesin ve hem ailesinin hem akrabalarının gönlünü yapmak için memlekette de düğün yapsın

Back
X