• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım???

Kusura bakmayın sizede öyle konuştum ama sanırım bu tepkiyi esımin ailesindende alacağım bilmeden yargilayacaklar ailen nasıl verdi diye ailemde laf soylecekler onun düşüncesiyle ani tepki verdim onlarda yargilayacaklar bunu. Eşim şükür arkamda 1 senelik evliyiz bundan 2 sene öncede sevgiliydik 3 şenedir tek kötü bi kadını duymadım görmedim ama ailesi iste
bu durumun uygun olmayacağını ve sorun olacağını düşündüğümden dolayı ailenizin tavrını değişik bulmuştum.çünkü ileride karşı taraf suçu hep sizinkilere atacak ve belki de sana.bu olaylarda baş suçlusu eşinizse, onlar yine de onu affedecek belli bir müddet sonra ve bu olayın sorumluluğu sizin ve ailenizin üstüne kalacak gibi.
Ama ne olursa olsun eşiniz hakem gibi her iki tarafın da arasını bulsun.

vallahi aklım karıştı,durumunuz çok çetrefilli.bu işin böyle olmasında kızmayın ama eşiniz suçlu, nasıl olur da düğününe çağırmaz onları, gelmeselerdi de en azından evlendiğinize dair haberleri olacaktı.anne- babayı geçtim bu büyük günde eşinizi kendi akrabalarını çağırmak niye aklına gelmiyor, akrabalar gelmese de resmiyette eşinizin evli olacağını yine de bilmiş olacaklardı.bence en iyisi ailesinden bu durumu gizlediği için özür dilesin ve hem ailesinin hem akrabalarının gönlünü yapmak için memlekette de düğün yapsın
Evet eşim suçlu bende haberleri var sanıyodum kavga ettim bu yüzden de ayrılalım hiç evlendiğini bilmesinler diye ama birakmadi düğün günü çagırsaydım engel olurlardi cok ugrastim dedi

bu durumun uygun olmayacağını ve sorun olacağını düşündüğümden dolayı ailenizin tavrını değişik bulmuştum.çünkü ileride karşı taraf suçu hep sizinkilere atacak ve belki de sana.bu olaylarda baş suçlusu eşinizse, onlar yine de onu affedecek belli bir müddet sonra ve bu olayın sorumluluğu sizin ve ailenizin üstüne kalacak gibi.
Ama ne olursa olsun eşiniz hakem gibi her iki tarafın da arasını bulsun.
Bana dedi ki senin annenle babanı benim annemle babamı eve çağıralım burda ben herseyı anlatiyim falan dedi ama ben daha cesaret edemiyorum tepkileri büyük olacak diye

Allah yardımcınız olsun, nasılki bir yuva kolay kurulmuyorsa,dağılması da o kadar kolay olmamalı.gerekli çaba ve özveriyi ikinizde göstereceksiniz.
kp ve kv deyi etkileyecek akrabalar da vardır belki,araya onları sokun belki yumuşamalarına neden olurlar.

Bana dedi ki senin annenle babanı benim annemle babamı eve çağıralım burda ben herseyı anlatiyim falan dedi ama ben daha cesaret edemiyorum tepkileri büyük olacak diye
İki ailenin önünde biraz zor olur bu.kp-kv o anın şokuyla ailenize hakaretler edebilirler ya da tartışma çıkar.birşeyin düzeleceği varsa artık hiç düzelmez zaten.açıkladıktan sonra bu durumu o zaman yan yana gelsinler

Allah yardımcınız olsun, nasılki bir yuva kolay kurulmuyorsa,dağılması da o kadar kolay olmamalı.gerekli çaba ve özveriyi ikinizde göstereceksiniz.
kp ve kv deyi etkileyecek akrabalar da vardır belki,araya onları sokun belki yumuşamalarına neden olurlar.
Sagolun haklisiniz kendimi hergün yiyip bitiriyorum ne olacak diye cesaretimi toplayıp bi gün çağır diyeceğim ne olacaksa olacak çünkü evin adresini bildikleri için ve benide tanıdıkları için tek basima dışarı çıkamıyorum denk gelirsemde görürlerse diye zil çaldığında kapıyı bile kimseye acmiyorum onlarsa diye

İki ailenin önünde biraz zor olur bu.kp-kv o anın şokuyla ailenize hakaretler edebilirler ya da tartışma çıkar.birşeyin düzeleceği varsa artık hiç düzelmez zaten.açıkladıktan sonra bu durumu o zaman yan yana gelsinler
Ozaman eşim oraya tek gitsin anlatsın herseyı değilmi anlatincada yüzyüze gelirler zaten ha çok iyi olmam onlarlada sadece bilsinler okadar

Ozaman eşim oraya tek gitsin anlatsın herseyı değilmi anlatincada yüzyüze gelirler zaten ha çok iyi olmam onlarlada sadece bilsinler okadar
Bu daha mantıklı gibi, kim bilir anın şokuyla neler söyleyecekler ,sinirden ağızlarından ne çıkar .eşin sözlerini kaldırabilir ne de olsa anası babası ama sizin için kolay olmaz.diğer defaya da siz gidersiniz.
(Yalnız konunuz farklı yorumlara çok açık, ben doğru olacağını düşündüklerimi yazdım,benim de belki göremediğim ayrıntılar da olmuş olabilir, o yüzden ne kadar çok mesaj alırsanız sizin için iyi olacaktır,doğruya ulaşma ihtimaliniz artar )

Bu daha mantıklı gibi, kim bilir anın şokuyla neler söyleyecekler ,sinirden ağızlarından ne çıkar .eşin sözlerini kaldırabilir ne de olsa anası babası ama sizin için kolay olmaz.diğer defaya da siz gidersiniz.
(Yalnız konunuz farklı yorumlara çok açık, ben doğru olacağını düşündüklerimi yazdım,benim de belki göremediğim ayrıntılar da olmuş olabilir, o yüzden ne kadar çok mesaj alırsanız sizin için iyi olacaktır,doğruya ulaşma ihtimaliniz artar )
Aynen bi laf söylerlerse ben kaldıramam çok çabuk sinirlenen biriyim bide aileme bişey derlerse kendimi hiç tutamam sonu gelmez en iyisi onun tek gitmesi. Teşekkür ederim yorumlariniz için çok ayrıntı var aslında ama daha anlaşılır şekilde anlatmak için kısa yazıyorum uzun uzun yazimca karistiriyorum birbirine cunku sagolun

Ayyy valla nefret ettim bu aileden, gençler sevmiş işte sakız etmeye gerek yok. Sebepler de anlamsız, eşin de ne yapsın ya yazık. Sen eşine çok iyi davran, kimseyi haklı çıkarma, aile gelince de ellerini öpersin hiç bi şey yokmuş gibi. Milletten utanıp memlekette düğün yapalım derlerse şaşırma, inşallah gelinliği atmadın :KK70:

Ailesi bahane uydurmuş gibi geldi bana, eşinizden maddi beklentileri olduğu için evlenmesine izin vermemişler gibi.

ailesinden bu kadar büyük bir olayı saklayan gün gelir sizden neler saklar
ben olsam daha da bu adama güvenemezdim

Ayyy valla nefret ettim bu aileden, gençler sevmiş işte sakız etmeye gerek yok. Sebepler de anlamsız, eşin de ne yapsın ya yazık. Sen eşine çok iyi davran, kimseyi haklı çıkarma, aile gelince de ellerini öpersin hiç bi şey yokmuş gibi. Milletten utanıp memlekette düğün yapalım derlerse şaşırma, inşallah gelinliği atmadın :KK70:
Hiç sanmam öyle diyeceklerini:))

ailesinden bu kadar büyük bir olayı saklayan gün gelir sizden neler saklar
ben olsam daha da bu adama güvenemezdim
Tabiki öyle ama güven olmayınca sevgide biter yavaş yavaş ki herseyı yaptı benim için borcun altınada girdi düğünü eşyaları herseyi kendisi yaptı saklaması zaten kolay çünkü evlendim evleneli gelmediler bile ben olsam oğlum ne yapiyo durumu ne orda diye cikar giderdim ama sadece para göndermeyecekmisin diye arıyolar

eşiniz kendi ailesinin pskolojik baskı yaparlar diye..böyle bir şey yapmış olabilir...sürpriz yumurta gibi olmuş...kim olsa şaşar...:KK70:

Oğlum böyle birşey yapsa evlatlıktan reddeder bir daha da görüşmem. Bence elinizden geldiğince eşinizin ailesini alttan almaya bakın. Ne derlerse desinler yükselmeyin sükunetinizi koruyun ve
Konuşma işini eşinize bırakın.

Oğlum böyle birşey yapsa evlatlıktan reddeder bir daha da görüşmem. Bence elinizden geldiğince eşinizin ailesini alttan almaya bakın. Ne derlerse desinler yükselmeyin sükunetinizi koruyun ve
Konuşma işini eşinize bırakın.
Ben konuşmayacağım aynen konuşsun bende biliyorlar sanıyodum sonuçta

Back
X