Ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polis ne alaka bi de kriminal misin nesin hdhdh
Adam beni tehdit edince paranı vereceğim ama verdikten sonra seni öldüreceğim deyince ben çok korktum polise gittim.Uzaklaştirma aldım.O gün korkmuştum ama şimdi korkmuyorum o merhametlidir bana zarar vermez.Şikayetini geri çek beni seviyorsan dedi geri çekeceğim.

İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.
Senin aklın sana yetiyo da millete dağıtıyon.

Koskoca polis ne gerekçe ile ailenize ulaşmak istiyor?
Bana ulasamadilar ya ailemi aramışlar kızınız uzaklastirma kararı almış karakola gelsin 17.00 a kadar diye karar çıkmış imza attırdılar.

Bu üyeyi de istismar ediyorsunuz. Kadın belli ki ciddi olaylar yaşamış ve sizin neler hissedebileceğinizi hangi hataları yapacağınızı öngörüp sizi kurtarmaya çalıştı. Empati yaptı, kendini kontrol edemiyor çöküntü yaşıyor, konusu kapatılsın üyeliğini silsin falan yazdı. Bu kadına ayıp etmiyor musunuz?

Bu adamın instagram hesabı falan bulunmuştu. Konu sahibinin gerçek bilgileri biliniyor mu, milli eğitim bakanlığına şikayet etmek gerekmiyor mu? Başka ne mesleği olursa olsun bana ne ama bu kafaya çocuk ergen genç emanet edilmez.

Atanamadim zaten ücretli yapıyordum onu da bıraktım.kadina niye ayıp ediyorum anlamadım bana tek yardım etmeye çalışan oydu.

Sen hala hastaneye yatmadın mı? Gidip yatarak tedavi ol bak akıl istiyorum sizden diyip duruyorsun. Burda herkesin verdiği ortak akıl bu, gidip tedavi ol. Hezeyanların üst boyutta.

Çok yoruldum artık anlatmıyorum bir şey.Zaten inanmiyorsunuz.
Haksızlar mı?

300 bin falan yok öyle bir şey.Bana dokunmuyor bile adam.Peşimi birak demekten başka bir şey demedi en başından beri.

Bana ulasamadilar ya ailemi aramışlar kızınız uzaklastirma kararı almış karakola gelsin 17.00 a kadar diye karar çıkmış imza attırdılar.
Benim eşimi aramışlardı ben geri kendi telefonumdan aradım bilgi vermediler, eşim konuştu anca öyle bilgi verdiler uydurma.

Benim eşimi aramışlardı ben geri kendi telefonumdan aradım bilgi vermediler, eşim konuştu anca öyle bilgi verdiler uydurma.
Keşke bilgi vermeselerdi ben aileme soylememistim zaten her şeyi anlatmak zorunda kaldım.Adamin ismini falan vermemişler tabi ama uzaklastirma aldigimi söylemişler.Beni 3 kere aramışlar ulaşamamislar

Bence artık buraya yazmak gereksiz. Olay örgüsü değişmiyor hep saçma detaylar ekleniyor. Eğer konularına yazan olmasa kendi kendine silinip gider. Sonuçta laftan anlayan biri de değil daha uğraşmaya gerek var mı?

Troll müsün ölümü ye doğru söyle

Keşke bilgi vermeselerdi ben aileme soylememistim zaten her şeyi anlatmak zorunda kaldım.Adamin ismini falan vermemişler tabi ama uzaklastirma aldigimi söylemişler.Beni 3 kere aramışlar ulaşamamislar
Hala uyduruyosun. Sana ulaşamasalar bile ailen dahi olsa bilgi vermezler.

Size özelden yazabilir miyim
Hayır bana özelden yazmayın.

Cinsellik bölümünde açtığınız son konudaki gayriahlaki tavrınız sonrası size empati yapamayacağım.

Kimsenin inanmadığı yalancı çobana döndünüz, bir diyorsunuz ki adamla hiçbir şey yaşamadık hepsini ben uydurdum çünkü yorum almak hoşuma gitti.

Bir diyorsunuz 3 Ağustos 2024’de adam beni terk etti, bir diyorsunuz kızı bulsunlar diye yazıyorum, benle güzel öpüşüyordu kızın ağzı kokuyormuş onu da güzel öpüyor mu.

Diyelim ki hikayeniz gerçek, sizin hiç mi ahlaki değeriniz yok her şeyi buraya yazıyorsunuz?

Üyelere ahlaksızca tekliflerde bulunuyorsunuz, ayıbınız edebiniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`