Adam beni tehdit edince paranı vereceğim ama verdikten sonra seni öldüreceğim deyince ben çok korktum polise gittim.Uzaklaştirma aldım.O gün korkmuştum ama şimdi korkmuyorum o merhametlidir bana zarar vermez.Şikayetini geri çek beni seviyorsan dedi geri çekeceğim.Polis ne alaka bi de kriminal misin nesin hdhdh
Annemler öğrendi ben maniküre gidince polis önce beni aramış bana ulaşamayınca önce annemi sonra babamı aramislar
Koskoca polis ulaşamaz mi?kesinlikle aşırı inandırıcı. anne babanıza nasıl ulaşmışlar acaba?
Senin aklın sana yetiyo da millete dağıtıyon.İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.
Koskoca polis ulaşamaz mi?
Bana ulasamadilar ya ailemi aramışlar kızınız uzaklastirma kararı almış karakola gelsin 17.00 a kadar diye karar çıkmış imza attırdılar.Koskoca polis ne gerekçe ile ailenize ulaşmak istiyor?
Bu üyeyi de istismar ediyorsunuz. Kadın belli ki ciddi olaylar yaşamış ve sizin neler hissedebileceğinizi hangi hataları yapacağınızı öngörüp sizi kurtarmaya çalıştı. Empati yaptı, kendini kontrol edemiyor çöküntü yaşıyor, konusu kapatılsın üyeliğini silsin falan yazdı. Bu kadına ayıp etmiyor musunuz?@KurtlarlaKosanBilgeKadin bana bir tek sen inandın artık ruhum daralıyor.Uzuntuden ağlamaktan patlayacagım artık.Allah kahretsin ben bu adamı seviyorum.Nedenini bilmiyorum bana ne yaparsa yapsın seviyorum.Beni sevmediğini biliyorum ama kucucuk bir seviyorum demesine mutlu oluyorum.O bana bir kere sarılınca dünyalar benim oluyor.Artik zaten olmayacak bitirdim.Kendim kıza gidince adamın bi daha benimle gorusmeyecegini bilerek gittim.
Atanamadim zaten ücretli yapıyordum onu da bıraktım.kadina niye ayıp ediyorum anlamadım bana tek yardım etmeye çalışan oydu.Bu üyeyi de istismar ediyorsunuz. Kadın belli ki ciddi olaylar yaşamış ve sizin neler hissedebileceğinizi hangi hataları yapacağınızı öngörüp sizi kurtarmaya çalıştı. Empati yaptı, kendini kontrol edemiyor çöküntü yaşıyor, konusu kapatılsın üyeliğini silsin falan yazdı. Bu kadına ayıp etmiyor musunuz?
Bu adamın instagram hesabı falan bulunmuştu. Konu sahibinin gerçek bilgileri biliniyor mu, milli eğitim bakanlığına şikayet etmek gerekmiyor mu? Başka ne mesleği olursa olsun bana ne ama bu kafaya çocuk ergen genç emanet edilmez.
Bana ulasamadilar ya ailemi aramışlar kızınız uzaklastirma kararı almış karakola gelsin 17.00 a kadar diye karar çıkmış imza attırdılar.
Çok yoruldum artık anlatmıyorum bir şey.Zaten inanmiyorsunuz.anlat anlat. eğlenceli oluyor.
Haksızlar mı?Çok yoruldum artık anlatmıyorum bir şey.Zaten inanmiyorsunuz.
Yarın dershaneye gideceğim.Açıkça şunu söyleyeceğim.Ben sizin hocanıza âşık oldum. O beni reddetti. Ben de peşini bırakamadım.Eğer biri sizi ararsa, bunun benim yüzümden olduğunu da söyleyeceğim.Gerekirse rezil olacagim.Gerekirse hapse girecegim gerekirse de ölecegim.Kimse zarar görmesin istiyorum.Hocayla da konuşacağım.Ona şunu demek istiyorum:beni reddetmekte çok haklıymışsın.Sınırlarını aşan bendim.Gidip bir yerlere bir şeyler yazdım ama niyetim kötü değildi.Sadece çok yalnızdım, dertleşmek istedim.Yanlış yaptım ve bunun sorumluluğunu alıyorum.
300 bin falan yok öyle bir şey.Bana dokunmuyor bile adam.Peşimi birak demekten başka bir şey demedi en başından beri.
Benim eşimi aramışlardı ben geri kendi telefonumdan aradım bilgi vermediler, eşim konuştu anca öyle bilgi verdiler uydurma.Bana ulasamadilar ya ailemi aramışlar kızınız uzaklastirma kararı almış karakola gelsin 17.00 a kadar diye karar çıkmış imza attırdılar.
Keşke bilgi vermeselerdi ben aileme soylememistim zaten her şeyi anlatmak zorunda kaldım.Adamin ismini falan vermemişler tabi ama uzaklastirma aldigimi söylemişler.Beni 3 kere aramışlar ulaşamamislarBenim eşimi aramışlardı ben geri kendi telefonumdan aradım bilgi vermediler, eşim konuştu anca öyle bilgi verdiler uydurma.
Troll müsün ölümü ye doğru söyleAdam beni tehdit edince paranı vereceğim ama verdikten sonra seni öldüreceğim deyince ben çok korktum polise gittim.Uzaklaştirma aldım.O gün korkmuştum ama şimdi korkmuyorum o merhametlidir bana zarar vermez.Şikayetini geri çek beni seviyorsan dedi geri çekeceğim.
Hala uyduruyosun. Sana ulaşamasalar bile ailen dahi olsa bilgi vermezler.Keşke bilgi vermeselerdi ben aileme soylememistim zaten her şeyi anlatmak zorunda kaldım.Adamin ismini falan vermemişler tabi ama uzaklastirma aldigimi söylemişler.Beni 3 kere aramışlar ulaşamamislar
Hayır bana özelden yazmayın.Size özelden yazabilir miyim