- Emoji Skoru
- 109.614
- Puanlar
- 598
He he yüz yüze görüştün kesin.Hayir yüz yüze görüştüm ilk.İlk gün ayrıldılar.2.gün bariştilar.Bu 10 gün sonraki konuşmalarımız şimdi bunlar bana ayrıldık numarası yapıyor nedenini çözemedim ama.
Koca yürekli kızEvlensin istiyorum ya madem onu seçti evlenmek için evlensinler.Belki de mutlu olacaklar
İlişkiye girip girmediğini sormadım dedim ya kız kendi söyledi.Gerçeklikten çok uzak yazışmalar. Biri bana sevgilimle ilişkiye girip girmediğimi soracak,hem de bunu soran eski sevgilisi olacak. Ben yaptım, ettim, bağlandım sen etme, ben aranızdan çekiliyorum yazacak. "Sana ne ,benim hayatım seni ilgilendirmez ne cüretle bunları soruyorsun" derim. Üstelik tüm bu olaylar öğretmen ve öğrencileri arasında yaşanıyor. Akıl alır gibi değil zaten.
Evet yüz yüze görüştüm.Birisi gaz verdi git konuş diye.Kız beni dinledi ya ilk konuşması çok tatlıydı tam bir kraliçe demiştik hatta burda da yazmıştım.Ama 2.gün kapıldı yine aşkına devam kararı aldıHe he yüz yüze görüştün kesin.
Salla sala dur.
Kesin yapmışsındır canım.Evet yüz yüze görüştüm.Birisi gaz verdi git konuş diye
Evet yaptım iş başa düştü ne yapayım.Biraz gazla gittim ama yapmasam içimde kalacaktı.Adresini buldum gittim konuştum.Kesin yapmışsındır canım.
Öyle mesaj falan da değil, direkt yüz yüze.
Muhakkak gerçektir.
Annemler öğrendi ben maniküre gidince polis önce beni aramış bana ulaşamayınca önce annemi sonra babamı aramislarKlinik vakasın sen, Allah anana babana sabır ve dayanma gücü versin, şu yaptıklarını bilseler sen doğduğunda sevindikleri günlere lanet okurlardı muhtemelen. Acil tedavi ol yoksa 3. sayfa haberi olman an meselesi.
Asla anlamayacağım kafalar ya. Hiç bir erkek benden değerli değilİnsan korkuyor şöyle şeyleri okuyunca.
Kadınların da bu kadar takıntılı olabildiğini burada gördüm öğrendim 10+ sene içinde.
Birine güleryüzlü davranırken, sıradan iki kelam ederken kafasında neler kurduğunu, ne anlamlar çıkardığını bilmiyorsun, Allah korusun gerçekten.
İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.
O da sana rahatlıkla "ayyy cnm yhaaa kötü olmuş,keşke birliktelik yaşamasaydınız" dedi dimi. Üstelik sevgilisiyle birlikte olup aldatılmasına çanak tutan, 3. kişi rolünde olan kişiye böyle sakin sakin konuşacak ve ilişkisinden falan bahsedecek. Ne yiyip ne içiyorsunuz siz ya. Burda herkes acilen psikolojik destek alıp ilaç kullanman gerektiğini söyledi. Laf da dinlemiyorsun.İlişkiye girip girmediğini sormadım dedim ya kız kendi söyledi.
Övme peşinde değilim adam narsist bunu anladım.Asla anlamayacağım kafalar ya. Hiç bir erkek benden değerli değil
Ruhsal hastalık resmen. Keşke doktora gitse de yatışlı tedavi olsa. Tedaviden sonra yaptıklarını hatırlamaya utanacak.
İnsanı insan yapan şey aklıdır ama sadece akıl değil onurudur. Hiç bir erkek için kendşmi böyle rezil etmem. Benden değerli mi derim ya. Kapısında paspas elindeki çöp olmuş hala adamı övme peşinde.
Adamın zaten sessiz kalması da mantıklı değildi. Aylardır adama sövdürüyorsun burada. Yaptığın şey hem itibar suikastlığı hem de özel hayatın gizliliğine aykırı. İnşallah adam seni dava eder.Annemler öğrendi ben maniküre gidince polis önce beni aramış bana ulaşamayınca önce annemi sonra babamı aramislar
Aynen aynen.Evet yaptım iş başa düştü ne yapayım.Biraz gazla gittim ama yapmasam içimde kalacaktı.Adresini buldum gittim konuştum.
Adamı bilmem ama sen ruh sağlığı bozuk, saplantılı bir tipsin. Tedavi olman lazım.Övme peşinde değilim adam narsist bunu anladım.
O şu an bana karşı iyi yaklaşmaya çalışıyor neden ben bunu daha çözemedim.siz bulursunuz belki bana da mantıklı gelmiyor böyle cevap vermesi.Bana sevgilimin eski sevgilisi gelseydi konuşmaya çalışsaydı ben direkt engellerdim sevgilimle devam edeceksem.O da sana rahatlıkla "ayyy cnm yhaaa kötü olmuş,keşke birliktelik yaşamasaydınız" dedi dimi. Üstelik sevgilisiyle birlikte olup aldatılmasına çanak tutan, 3. kişi rolünde olan kişiye böyle sakin sakin konuşacak ve ilişkisinden falan bahsedecek. Ne yiyip ne içiyorsunuz siz ya. Burda herkes acilen psikolojik destek alıp ilaç kullanman gerektiğini söyledi. Laf da dinlemiyorsun.
Oynamıyorum sizden akıl istiyorum.Zaten utancımdan yerin dibindeyim.Dibin dibindeyim.Batmis durumdayım.Adamın zaten sessiz kalması da mantıklı değildi. Aylardır adama sövdürüyorsun burada. Yaptığın şey hem itibar suikastlığı hem de özel hayatın gizliliğine aykırı. İnşallah adam seni dava eder.
Hiç bir erkek için kendini şu duruma düşürmez normal bir kadın. Utanman da yok. Ben olsam utancımdan kendimi odalara kapar insanlardan kaçarım sen hala burada milletin sinir uçlarıyla oynuyorsun
Bir de söylüyorsun marifet gibi, tedavi ol, git bir hastanenin kapısına ağla yalvar yakar seni yatırıp rehabilite etsinler seni.Annemler öğrendi ben maniküre gidince polis önce beni aramış bana ulaşamayınca önce annemi sonra babamı aramislar
Marifet gibi söylemiyorum çok mutsuzum ağlıyorum. Ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum kaç gündür çok kötü durumdayım.Bir de söylüyorsun marifet gibi, tedavi ol, git bir hastanenin kapısına ağla yalvar yakar seni yatırıp rehabilite etsinler seni.
Hıı evet öyle yapardım kesinO şu an bana karşı iyi yaklaşmaya çalışıyor neden ben bunu daha çözemedim.siz bulursunuz belki bana da mantıklı gelmiyor böyle cevap vermesi.Bana sevgilimin eski sevgilisi gelseydi konuşmaya çalışsaydı ben direkt engellerdim sevgilimle devam edeceksem.
Akıl istiyorum diyorsun veriyoruz, git tedavi ol diyoruz işte nesini beğenmiyorsun, işine mi gelmiyor okuduğunu süzgeçten geçirme sorunun mu var ciddi ciddi?Marifet gibi söylemiyorum çok mutsuzum ağlıyorum