Çoğu kişi biliyor çok sevdiğim bir adama para kaptırdım.Bircok kişi mahkeme açmamı söyledi.Ama ben bunu başaramiyorum.Ona karşı kötü olmak istemiyorum.Hep güveniyorum ödeyecek diyorum.Kendimi mi kandiriyorum?Çok mu safım? Bir daha yeni birisi olamaz hayatımda.Ben bu adama çok guvenmistim çok bağlanmıştım.Ama o beni hep kullandı.Beni sevmesi için uğraşıp durdum.Beni neden sevmedi?
Hikaye yazmiyorum her şey gerçek.Keske hikaye olsaydı keşke.O zaman bu kadar uzulmezdim.Simdi bile gözlerim dolu.Sen saf falan degilsin. Saf olan biziz sana inanıp yorum yapmisiz.Türlü türlü hikayeler yazacagina bir psikiyatrsite git.
Artık bir daha yasayamacagiz zaten.Bitti o iş.evet yapmayacakti babalık.1hafta boyunca buna üzüldüm durdum bebek varsa babasız mi buyutecegim ne yapacağım diye kendimi yetip bitirdim.Ama yine de içimden istiyordum.Cok araştırdım bilerek yumurtlama gününe getirdim iliskiyi.O korundum sandi korunmadim.Ama ona söyledim sonra böyle yaptigimi.O zaten anlamıştım dedi.Yazik değil mi çocuğa sen dışarıdaki küçük kedilere kiyamiyorsun dedi merhametlisin nasıl aldiracaktin dedi.Simdi bile ağlıyorum onun bu sözlerine.Adam beni hiç sevmemis.Hpv kaptım mi bilmiyorum ilerde çıkar mı bilmiyorum.Diger sevgilisinde varmış ama onunla ilişki yaşamadığını söylüyor kıza da sordum o da yaşamadık dedi.Sakin yaşama evlenmeden dedim kıza.Yaşamam zaten ben öyle bir kız değilim dedi.Sizin yaşadıklarınizi yaşamadık dedi.Ben de dedim keşke ben de yaşamasaydim ona bu kadar baglanmazdim.Adam beni tehditte etse yine bedensel olarak bir bağ hissediyorum bu nedir bilmiyorum.Ama artık sevgilisi öğrendi ben çekildim aradan.Kendimi bu girdaptan çıkarttım ama hâlâ duygusal olarak adam bana yaklaşırsa ona hayır diyemem.Ama bu sefer onun yaklasacagini sanmıyorum.Artik bitti her şey.Bebek yapmaya calistigimi da anladı artık zaten bir şey yaşamaz benimle.evlilik birligi icinde olmuş iki cocuguna hayri olmayan adam sizin gayrimesru yaptiginiz cocuga mi babalik yapacakti?
ayrica onla bunla dusup kalktigini bildiginiz adamla niye kondom kullanmiyorsunuz? yarin hpv kapacaksiniz bir de ondan konu acip aglayacaksınız
tavuk gtü tövbe tutmazmış.Artık bir daha yasayamacagiz zaten.Bitti o iş.
aferin sanaCok araştırdım bilerek yumurtlama gününe getirdim iliskiyi.O korundum sandi korunmadim
hpv cinsel iliskiyle bulasir. yani "oyle bir kiz" olmak lazim. ayrica bugun "kardesim hpv" diye konu acildi kiz bu hastaligi surtunurken kapmis. bu kadin bakire de olsa boyle bir adamla beraber az sürtünmemişlerdir. yani kan kardesi gibi birsry oldunuz hpv kardesi. kizdan adama adamdan sanaHpv kaptım mi bilmiyorum ilerde çıkar mı bilmiyorum.Diger sevgilisinde varmış ama onunla ilişki yaşamadığını söylüyor //Yaşamam zaten ben öyle bir kız değilim dedi.
Ben sana hamile kalmak istiyorsun diyince öfkelenmiştin o kadar salak mıyım neyle itham ediyorsun diyeKaç gündür kendimi hamile sanıyordum değilmişim o kadar stresli günler yaşadim ki anlatamam.Sevdigim adamdan çocuk olmasını isterdim ama o bunu kabullenmeyecekti.Kendisine de söyledim kendimi kaç gündür hamile sandım diye o da bana dedi ki sen çok merhametli birisin nasıl aldiracaktin bir daha böyle yapma.O beni sevmiyor ben onu çok seviyorum.Adam narsist kendine bağladı beni.
Bunu biri atar mı diye bekliyordum kckskdskj geldi bizim dizinin yeni bölümü
Aynı konu dön dolaş böyle bir dizi olmaz. Aşırı sıkıcıBunu biri atar mı diye bekliyordum kckskdskj geldi bizim dizinin yeni bölümü
Kimsenin seni kullandığı yokÇoğu kişi biliyor çok sevdiğim bir adama para kaptırdım.Bircok kişi mahkeme açmamı söyledi.Ama ben bunu başaramiyorum.Ona karşı kötü olmak istemiyorum.Hep güveniyorum ödeyecek diyorum.Kendimi mi kandiriyorum?Çok mu safım? Bir daha yeni birisi olamaz hayatımda.Ben bu adama çok guvenmistim çok bağlanmıştım.Ama o beni hep kullandı.Beni sevmesi için uğraşıp durdum.Beni neden sevmedi?
Nasıl yani kıza açık açık ilişkiye girdin mi diye sordun , o da " sizin yaşadıklarınızı yaşamadık, ben öyle bir kız değilim" dedi. Öyle mi? Senin amacın burda farklı bir algı yaratmak gibi geliyor bana. Tam bir kadın düşmanısın sen. İtiraf et.Artık bir daha yasayamacagiz zaten.Bitti o iş.evet yapmayacakti babalık.1hafta boyunca buna üzüldüm durdum bebek varsa babasız mi buyutecegim ne yapacağım diye kendimi yetip bitirdim.Ama yine de içimden istiyordum.Cok araştırdım bilerek yumurtlama gününe getirdim iliskiyi.O korundum sandi korunmadim.Ama ona söyledim sonra böyle yaptigimi.O zaten anlamıştım dedi.Yazik değil mi çocuğa sen dışarıdaki küçük kedilere kiyamiyorsun dedi merhametlisin nasıl aldiracaktin dedi.Simdi bile ağlıyorum onun bu sözlerine.Adam beni hiç sevmemis.Hpv kaptım mi bilmiyorum ilerde çıkar mı bilmiyorum.Diger sevgilisinde varmış ama onunla ilişki yaşamadığını söylüyor kıza da sordum o da yaşamadık dedi.Sakin yaşama evlenmeden dedim kıza.Yaşamam zaten ben öyle bir kız değilim dedi.Sizin yaşadıklarınizi yaşamadık dedi.Ben de dedim keşke ben de yaşamasaydim ona bu kadar baglanmazdim.Adam beni tehditte etse yine bedensel olarak bir bağ hissediyorum bu nedir bilmiyorum.Ama artık sevgilisi öğrendi ben çekildim aradan.Kendimi bu girdaptan çıkarttım ama hâlâ duygusal olarak adam bana yaklaşırsa ona hayır diyemem.Ama bu sefer onun yaklasacagini sanmıyorum.Artik bitti her şey.Bebek yapmaya calistigimi da anladı artık zaten bir şey yaşamaz benimle.
Biraz daha mı para göndersen sever belki?Çoğu kişi biliyor çok sevdiğim bir adama para kaptırdım.Bircok kişi mahkeme açmamı söyledi.Ama ben bunu başaramiyorum.Ona karşı kötü olmak istemiyorum.Hep güveniyorum ödeyecek diyorum.Kendimi mi kandiriyorum?Çok mu safım? Bir daha yeni birisi olamaz hayatımda.Ben bu adama çok guvenmistim çok bağlanmıştım.Ama o beni hep kullandı.Beni sevmesi için uğraşıp durdum.Beni neden sevmedi?
İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.Nasıl yani kıza açık açık ilişkiye girdin mi diye sordun , o da " sizin yaşadıklarınızı yaşamadık, ben öyle bir kız değilim" dedi. Öyle mi? Senin amacın burda farklı bir algı yaratmak gibi geliyor bana. Tam bir kadın düşmanısın sen. İtiraf et.
İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.