Ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

balabe

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.003
Puanlar
53
Çoğu kişi biliyor çok sevdiğim bir adama para kaptırdım.Bircok kişi mahkeme açmamı söyledi.Ama ben bunu başaramiyorum.Ona karşı kötü olmak istemiyorum.Hep güveniyorum ödeyecek diyorum.Kendimi mi kandiriyorum?Çok mu safım? Bir daha yeni birisi olamaz hayatımda.Ben bu adama çok guvenmistim çok bağlanmıştım.Ama o beni hep kullandı.Beni sevmesi için uğraşıp durdum.Beni neden sevmedi?

Kaç gündür kendimi hamile sanıyordum değilmişim o kadar stresli günler yaşadim ki anlatamam.Sevdigim adamdan çocuk olmasını isterdim ama o bunu kabullenmeyecekti.Kendisine de söyledim kendimi kaç gündür hamile sandım diye o da bana dedi ki sen çok merhametli birisin nasıl aldiracaktin bir daha böyle yapma.O beni sevmiyor ben onu çok seviyorum.Adam narsist kendine bağladı beni.

Sen saf falan degilsin. Saf olan biziz sana inanıp yorum yapmisiz.Türlü türlü hikayeler yazacagina bir psikiyatriste git.

Sen saf falan degilsin. Saf olan biziz sana inanıp yorum yapmisiz.Türlü türlü hikayeler yazacagina bir psikiyatrsite git.
Hikaye yazmiyorum her şey gerçek.Keske hikaye olsaydı keşke.O zaman bu kadar uzulmezdim.Simdi bile gözlerim dolu.

Artık bir daha yasayamacagiz zaten.Bitti o iş.evet yapmayacakti babalık.1hafta boyunca buna üzüldüm durdum bebek varsa babasız mi buyutecegim ne yapacağım diye kendimi yetip bitirdim.Ama yine de içimden istiyordum.Cok araştırdım bilerek yumurtlama gününe getirdim iliskiyi.O korundum sandi korunmadim.Ama ona söyledim sonra böyle yaptigimi.O zaten anlamıştım dedi.Yazik değil mi çocuğa sen dışarıdaki küçük kedilere kiyamiyorsun dedi merhametlisin nasıl aldiracaktin dedi.Simdi bile ağlıyorum onun bu sözlerine.Adam beni hiç sevmemis.Hpv kaptım mi bilmiyorum ilerde çıkar mı bilmiyorum.Diger sevgilisinde varmış ama onunla ilişki yaşamadığını söylüyor kıza da sordum o da yaşamadık dedi.Sakin yaşama evlenmeden dedim kıza.Yaşamam zaten ben öyle bir kız değilim dedi.Sizin yaşadıklarınizi yaşamadık dedi.Ben de dedim keşke ben de yaşamasaydim ona bu kadar baglanmazdim.Adam beni tehditte etse yine bedensel olarak bir bağ hissediyorum bu nedir bilmiyorum.Ama artık sevgilisi öğrendi ben çekildim aradan.Kendimi bu girdaptan çıkarttım ama hâlâ duygusal olarak adam bana yaklaşırsa ona hayır diyemem.Ama bu sefer onun yaklasacagini sanmıyorum.Artik bitti her şey.Bebek yapmaya calistigimi da anladı artık zaten bir şey yaşamaz benimle.

Artık bir daha yasayamacagiz zaten.Bitti o iş.
tavuk gtü tövbe tutmazmış.
biraz boş dolansin yine cagirir sizi ayağina, gidersiniz
Cok araştırdım bilerek yumurtlama gününe getirdim iliskiyi.O korundum sandi korunmadim
aferin sana her hareketin cok mantikli
Hpv kaptım mi bilmiyorum ilerde çıkar mı bilmiyorum.Diger sevgilisinde varmış ama onunla ilişki yaşamadığını söylüyor //Yaşamam zaten ben öyle bir kız değilim dedi.
hpv cinsel iliskiyle bulasir. yani "oyle bir kiz" olmak lazim. ayrica bugun "kardesim hpv" diye konu acildi kiz bu hastaligi surtunurken kapmis. bu kadin bakire de olsa boyle bir adamla beraber az sürtünmemişlerdir. yani kan kardesi gibi birsry oldunuz hpv kardesi. kizdan adama adamdan sana

Ben sana hamile kalmak istiyorsun diyince öfkelenmiştin o kadar salak mıyım neyle itham ediyorsun diye

Evli olmadığınız ve arkasında durmayacağına adınız kadar emin olduğunuz bi adamdan neden çocuk yapmaya çalıştınız? Sizin acilen bir psikolog, psikiyatrist, avukat ne varsa görüşmeniz gerekiyor. Adam sizden para alıp başka kadınlarla kızlarla yiyor siz de gelip kıyamıyorum diyorsunuz. Adam elli tane dershanede ders veriyor sizce ödemek istese ödeyemez mç borcu ? O adamdan başka biriyle olamam beni kendine bağladı diyorsunuz olmamanız için ne sebep var ? Bunu kendinize yapan sizsiniz maalesef. Neden olamayasınız ki? Saplanıp kalmışsınız saçma sapan bir adam için ağlayıp duruyorsunuz. Ayrıca adam geçen konularda bahsettiğiniz gibi yakışıklı da değil.

Kimsenin seni kullandığı yok

Son düzenleme:
Nasıl yani kıza açık açık ilişkiye girdin mi diye sordun , o da " sizin yaşadıklarınızı yaşamadık, ben öyle bir kız değilim" dedi. Öyle mi? Senin amacın burda farklı bir algı yaratmak gibi geliyor bana. Tam bir kadın düşmanısın sen. İtiraf et.

yeni sezon gelmiş. evde canın sıkıldı yazmadan duramadın dimi anneeeem

Biraz daha mı para göndersen sever belki?

İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.

Eklentiler

• Screenshot_20260601_215830_WhatsApp.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 137
İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.

Fazla tevazunun sonunda bir takım nasihatler dinlenmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`