Artık bir daha yasayamacagiz zaten.Bitti o iş.evet yapmayacakti babalık.1hafta boyunca buna üzüldüm durdum bebek varsa babasız mi buyutecegim ne yapacağım diye kendimi yetip bitirdim.Ama yine de içimden istiyordum.Cok araştırdım bilerek yumurtlama gününe getirdim iliskiyi.O korundum sandi korunmadim.Ama ona söyledim sonra böyle yaptigimi.O zaten anlamıştım dedi.Yazik değil mi çocuğa sen dışarıdaki küçük kedilere kiyamiyorsun dedi merhametlisin nasıl aldiracaktin dedi.Simdi bile ağlıyorum onun bu sözlerine.Adam beni hiç sevmemis.Hpv kaptım mi bilmiyorum ilerde çıkar mı bilmiyorum.Diger sevgilisinde varmış ama onunla ilişki yaşamadığını söylüyor kıza da sordum o da yaşamadık dedi.Sakin yaşama evlenmeden dedim kıza.Yaşamam zaten ben öyle bir kız değilim dedi.Sizin yaşadıklarınizi yaşamadık dedi.Ben de dedim keşke ben de yaşamasaydim ona bu kadar baglanmazdim.Adam beni tehditte etse yine bedensel olarak bir bağ hissediyorum bu nedir bilmiyorum.Ama artık sevgilisi öğrendi ben çekildim aradan.Kendimi bu girdaptan çıkarttım ama hâlâ duygusal olarak adam bana yaklaşırsa ona hayır diyemem.Ama bu sefer onun yaklasacagini sanmıyorum.Artik bitti her şey.Bebek yapmaya calistigimi da anladı artık zaten bir şey yaşamaz benimle.