• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçeklikten çok uzak yazışmalar. Biri bana sevgilimle ilişkiye girip girmediğimi soracak,hem de bunu soran eski sevgilisi olacak. Ben yaptım, ettim, bağlandım sen etme, ben aranızdan çekiliyorum yazacak. "Sana ne ,benim hayatım seni ilgilendirmez ne cüretle bunları soruyorsun" derim. Üstelik tüm bu olaylar öğretmen ve öğrencileri arasında yaşanıyor. Akıl alır gibi değil zaten.
İlişkiye girip girmediğini sormadım dedim ya kız kendi söyledi.

He he yüz yüze görüştün kesin.
Salla sala dur.
Evet yüz yüze görüştüm.Birisi gaz verdi git konuş diye.Kız beni dinledi ya ilk konuşması çok tatlıydı tam bir kraliçe demiştik hatta burda da yazmıştım.Ama 2.gün kapıldı yine aşkına devam kararı aldı

Kesin yapmışsındır canım.
Öyle mesaj falan da değil, direkt yüz yüze.
Muhakkak gerçektir.
Evet yaptım iş başa düştü ne yapayım.Biraz gazla gittim ama yapmasam içimde kalacaktı.Adresini buldum gittim konuştum.

Klinik vakasın sen, Allah anana babana sabır ve dayanma gücü versin, şu yaptıklarını bilseler sen doğduğunda sevindikleri günlere lanet okurlardı muhtemelen. Acil tedavi ol yoksa 3. sayfa haberi olman an meselesi.
Annemler öğrendi ben maniküre gidince polis önce beni aramış bana ulaşamayınca önce annemi sonra babamı aramislar

İnsan korkuyor şöyle şeyleri okuyunca.
Kadınların da bu kadar takıntılı olabildiğini burada gördüm öğrendim 10+ sene içinde.
Birine güleryüzlü davranırken, sıradan iki kelam ederken kafasında neler kurduğunu, ne anlamlar çıkardığını bilmiyorsun, Allah korusun gerçekten.
Asla anlamayacağım kafalar ya. Hiç bir erkek benden değerli değil
Ruhsal hastalık resmen. Keşke doktora gitse de yatışlı tedavi olsa. Tedaviden sonra yaptıklarını hatırlamaya utanacak.
İnsanı insan yapan şey aklıdır ama sadece akıl değil onurudur. Hiç bir erkek için kendşmi böyle rezil etmem. Benden değerli mi derim ya. Kapısında paspas elindeki çöp olmuş hala adamı övme peşinde.

İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.

İlişkiye girip girmediğini sormadım dedim ya kız kendi söyledi.
O da sana rahatlıkla "ayyy cnm yhaaa kötü olmuş,keşke birliktelik yaşamasaydınız" dedi dimi. Üstelik sevgilisiyle birlikte olup aldatılmasına çanak tutan, 3. kişi rolünde olan kişiye böyle sakin sakin konuşacak ve ilişkisinden falan bahsedecek. Ne yiyip ne içiyorsunuz siz ya. Burda herkes acilen psikolojik destek alıp ilaç kullanman gerektiğini söyledi. Laf da dinlemiyorsun.

Asla anlamayacağım kafalar ya. Hiç bir erkek benden değerli değil
Ruhsal hastalık resmen. Keşke doktora gitse de yatışlı tedavi olsa. Tedaviden sonra yaptıklarını hatırlamaya utanacak.
İnsanı insan yapan şey aklıdır ama sadece akıl değil onurudur. Hiç bir erkek için kendşmi böyle rezil etmem. Benden değerli mi derim ya. Kapısında paspas elindeki çöp olmuş hala adamı övme peşinde.
Övme peşinde değilim adam narsist bunu anladım.

Annemler öğrendi ben maniküre gidince polis önce beni aramış bana ulaşamayınca önce annemi sonra babamı aramislar
Adamın zaten sessiz kalması da mantıklı değildi. Aylardır adama sövdürüyorsun burada. Yaptığın şey hem itibar suikastlığı hem de özel hayatın gizliliğine aykırı. İnşallah adam seni dava eder.
Hiç bir erkek için kendini şu duruma düşürmez normal bir kadın. Utanman da yok. Ben olsam utancımdan kendimi odalara kapar insanlardan kaçarım sen hala burada milletin sinir uçlarıyla oynuyorsun

Evet yaptım iş başa düştü ne yapayım.Biraz gazla gittim ama yapmasam içimde kalacaktı.Adresini buldum gittim konuştum.
Aynen aynen.
Ben her dediğine yüzde yüz inanıyorum.
İnternet çağındayız diye de herkesin her şeyini istediğimiz gibi bulamayız.
Sen burdan kıza ulaşsınlar ben ulaşamıyorum, bulamıyorum diyordun. Birden adresine kadar çözmüşsün hemen. Evinin köşe başında da bekledin mi çıksın da konuşayım diye?
Serin hikayeler.

O da sana rahatlıkla "ayyy cnm yhaaa kötü olmuş,keşke birliktelik yaşamasaydınız" dedi dimi. Üstelik sevgilisiyle birlikte olup aldatılmasına çanak tutan, 3. kişi rolünde olan kişiye böyle sakin sakin konuşacak ve ilişkisinden falan bahsedecek. Ne yiyip ne içiyorsunuz siz ya. Burda herkes acilen psikolojik destek alıp ilaç kullanman gerektiğini söyledi. Laf da dinlemiyorsun.
O şu an bana karşı iyi yaklaşmaya çalışıyor neden ben bunu daha çözemedim.siz bulursunuz belki bana da mantıklı gelmiyor böyle cevap vermesi.Bana sevgilimin eski sevgilisi gelseydi konuşmaya çalışsaydı ben direkt engellerdim sevgilimle devam edeceksem.

Adamın zaten sessiz kalması da mantıklı değildi. Aylardır adama sövdürüyorsun burada. Yaptığın şey hem itibar suikastlığı hem de özel hayatın gizliliğine aykırı. İnşallah adam seni dava eder.
Hiç bir erkek için kendini şu duruma düşürmez normal bir kadın. Utanman da yok. Ben olsam utancımdan kendimi odalara kapar insanlardan kaçarım sen hala burada milletin sinir uçlarıyla oynuyorsun
Oynamıyorum sizden akıl istiyorum.Zaten utancımdan yerin dibindeyim.Dibin dibindeyim.Batmis durumdayım.

Bir de söylüyorsun marifet gibi, tedavi ol, git bir hastanenin kapısına ağla yalvar yakar seni yatırıp rehabilite etsinler seni.

Bir de söylüyorsun marifet gibi, tedavi ol, git bir hastanenin kapısına ağla yalvar yakar seni yatırıp rehabilite etsinler seni.
Marifet gibi söylemiyorum çok mutsuzum ağlıyorum. Ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum kaç gündür çok kötü durumdayım.

O şu an bana karşı iyi yaklaşmaya çalışıyor neden ben bunu daha çözemedim.siz bulursunuz belki bana da mantıklı gelmiyor böyle cevap vermesi.Bana sevgilimin eski sevgilisi gelseydi konuşmaya çalışsaydı ben direkt engellerdim sevgilimle devam edeceksem.
Hıı evet öyle yapardım kesin😂😂
Aşırı gururlu bir insansındır çünkü. Hiç seni sevmeyen adamdan hamile kalmaya kalktım diye anlatmadın yada sevgilisi olduğunu bile bile yatmadın da😂😂
Bu yazışmalar fake zaten senin normalin bu olduğu için yazdığının komik olduğunun farkında değilsin. Kendi başına gelse yazacağın gibi yazmışsın işte. Sana göre normal yazışma bu gibi gelmiş ondan böyle uyduruk ss yazmışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X