Ne yapacağım

Allah yardımcın olsun daha küçücüksün sen ya nasıl yapar bunu sana
Başka çaren yok annene anlatmalısın o da gider babana anlatır
Dövdüğünü söylersen baba yüreği katlanmaz bu acıya eğer baban iyi biriyse
Baban affederse annen bebeğine bakar sende ufak da olsa bir iste çalışırsın
Çok gençsin bu hayvan herife katlanma kendine yepyeni bir hayat kurabilirsin
Cesaretini topla lütfen intiharı sil aklından oğlun için yasamak zorundasın

Nasıl derim kabul etmezler kendin yaptın derler abim amcalarım neyse de babam asla kabul etmez elimde bebekle
Bir dene, denemekten zarar çıkmaz. Eşinin sana yaşattıklarını tüm detayları ile anlat. Annen bebeğine bakarsa hem çalışıp eve katkıda bulunacağını, hem de dışarıdan okuyacağını söylersin.
Baba sonuçta, merhamet eder belki. Ya da en azından maddi katkı fikri eve geri dönüşünü kolaylaştırabilir.

Reactions: anu
Babam istemez. Çalışamam da ne yapacağım bilmiyorum
Neden calisamiyorsun cocuk var demeyin ekonomik ozgurlugunu eline almadan ailenin yanina gidebilsen ne olacak hicbir baba zor durumdaki cocugunu sokaga birakmaz fakat istersen kız bana ama ailenizin boynunu böyle bukmeyin ya 17 yasina kadar emek versin yemesin yedirsin elin ogluna anneni babani tercih et anlamiyorum gercekten

Öyle çok Haklısın ki çok pişmanım

Selamın aleyküm canım seni çok iyi aanlıyorum
ilk önce aileni aramalisin mutlaka
kabul etmezler diye düşünme kesinlikle ara...
Bukadar kkadın cinayetlerinin olduğu bu dönemde sana sırt cevireceklerini hiç sanmıyorum
İşin ciddiyetini anlat bıçak almaya kalktığını anlat ve direk polise git darp raporunu ve uzaklaşma kararı cikart kanunlarda seninle Beraber bunu unutma
bende benzer şeyleryyaşadım ve şu anda eşim tirnagima dokunsa direk 2 sene hapis ve 2 bin TL para cezası var
ve elini bile suremiyo ve ben polise gittiğimde birinci sınıf da kızım ve 6 aylık ikizlerim vardı ona muhtacim birşey yapamam zannetti ama ben yaptım ailemde birşey diyemedi çünkü can önemli gerisi bir şekilde olur olur gider ama can geri gelmez
lütfen Ailene hatta direk babanı ara ve anlat canım

ne yapacağım demişsin. ailene anlat diyoruz kabul etmezler diyosun. e ne diyelim, otur çek mi diyelim. yapılacak olan şey belli.

Yatılı bir iş bul, oğlunla beraber kalabilecegın yaslı yanı vs ve git...

Olayları anlatma da abine seni özledim akşam bana gelsen otursak falan desen
Eşinde belki biraz tırsar , niye geldiğini belli etmezsin
Ama dik durmalısın. Bebeğin kaç aylık? En azında yarım günlük işlerle başlayabilirsin.
Aklın dağılır psikolojin düzelir. Merdiven bile silsen senin karınadır

Abimle tam duzelemedik sadece 1 kere telefonda konuştuk çıkıp gelmez buraya zaten ailesiyle bir yaşıyoruz gelmez yanı. Bebeğim de iki buçuk aylık çıkıp çalışma gibi bi imkanim yok zaten çalıştırmazlar

Bicak bulmaya mi calisiodu yaniiii
öyle bir arayip soyluyceksinki ne demek diyememmmm ....
simdi gelip almazlarsa cenazene tesrif ederler Allah korusun aynen boyle soyle ... hemen ara butun gemileri yak ve kurtul .

bence de aramalisin aileni. zaten suan zor durumdasin kaybedicek biseyin yok aramakla, istemezlerse ozmn baska cozum bulmaya calisirsin ama simdi ilk sansini aileni aramakla denemelisin, umarim bu zor durumdan kurtulabilirsin

Sen polise gitsene kardesim.Ne korkuyosun

Cok uzuldum bisey yapar nolur kac kurtar git babana ayagina kapan yalvar tas degil ya ......

Kesinlikle aileni ara gelip alsinlar seni,,zaten seni sahipsiz gördügü icin bunu yapiyo,, is bicak olayina gidecek kadar ne oldu ki aranizda?? ailesiyle birlikte yasiyormussun onlar ogullarinin durumunu görüp birsey demiyorlarmi?? Mesela dayisi napti sen ona sigindiginda?? Ya su gücü kadina yeten bütün erkeklerden nefret ediyorum..Evlenince bi kadin onlara bagli olunca kendini adam saniyorlar bi havalara giriyorlar,,acayip sinirlendim,, cnm bir dk durma ortaligi ayaga kaldir babani ara susup oturma sen susdukca o sana bu durumun daha beterini yasatacak bulmus sahipsiz kizi istedigimi yaparim

senin şu an can güvenliğin yok farkında mısın
adam eline bıçak mıçak gelseydi ne yapardı
dışarı çıkıp sığınma evine gidince yaşayacakların bu adamla beraber yaşayacaklarından korkunç değil

ayrıca bu konu da 19 yaşındayım ailem evlendirmiyor kaçayım mı diyen kızlara da bir örnek olsun

Bebeği benden alma gibi bi şansları var mı babaannesi bırakmaz almaya Çalışır
Hayır yok.7 yaşına kadar olan bütün çocuklar anneye verilir. Çocuğunuzu sizden alamazlar siz hem kendiniz için hem de bebeginiz için nafaka alırsınız.
Abiniz ılımlı imiş Abinizi arayın destek olacaktır.

Allah yardımcınız olsun.. bence biraz gözü korkmalı. abiniz , ailenizle bir şekilde aranızı düzeltin. torun sevgisi buzları eritir böyle durumlarda. onlar size destek çıkınca böyle davranamaz diye düşünüyorum. daha sonra da uzaklaşın bu kişiden bir daha çocuk yapmayın.. nolur çocuğunuzu da bu ortamda büyütmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…