- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Bir dene, denemekten zarar çıkmaz. Eşinin sana yaşattıklarını tüm detayları ile anlat. Annen bebeğine bakarsa hem çalışıp eve katkıda bulunacağını, hem de dışarıdan okuyacağını söylersin.Nasıl derim kabul etmezler kendin yaptın derler abim amcalarım neyse de babam asla kabul etmez elimde bebekle
Neden calisamiyorsun cocuk var demeyin ekonomik ozgurlugunu eline almadan ailenin yanina gidebilsen ne olacak hicbir baba zor durumdaki cocugunu sokaga birakmaz fakat istersen kız bana ama ailenizin boynunu böyle bukmeyin ya 17 yasina kadar emek versin yemesin yedirsin elin ogluna anneni babani tercih et anlamiyorum gercektenBabam istemez. Çalışamam da ne yapacağım bilmiyorum
Öyle çok Haklısın ki çok pişmanımNeden calisamiyorsun cocuk var demeyin ekonomik ozgurlugunu eline almadan ailenin yanina gidebilsen ne olacak hicbir baba zor durumdaki cocugunu sokaga birakmaz fakat istersen kız bana ama ailenizin boynunu böyle bukmeyin ya 17 yasina kadar emek versin yemesin yedirsin elin ogluna anneni babani tercih et anlamiyorum gercekten
Kabul etmezler elimde bebekle.
Maalesef kazaBebeğin acelesi mi vardı?
Yoksa yine bir kaza kurşunu vakası mı?
Hayır alamazlar bebeğini mahkeme direk sana verir babasınada görmek için gün verir sadece.Babanesi istediği kadar yırtınsın alamazBebeği benden alma gibi bi şansları var mı babaannesi bırakmaz almaya Çalışır
Abimle tam duzelemedik sadece 1 kere telefonda konuştuk çıkıp gelmez buraya zaten ailesiyle bir yaşıyoruz gelmez yanı. Bebeğim de iki buçuk aylık çıkıp çalışma gibi bi imkanim yok zaten çalıştırmazlarOlayları anlatma da abine seni özledim akşam bana gelsen otursak falan desen
Eşinde belki biraz tırsar , niye geldiğini belli etmezsin
Ama dik durmalısın. Bebeğin kaç aylık? En azında yarım günlük işlerle başlayabilirsin.
Aklın dağılır psikolojin düzelir. Merdiven bile silsen senin karınadır
Sen polise gitsene kardesim.Ne korkuyosun17 yasında kaçarak evlendim. Suan 18 yaşındayım. O çok güvenip Hayatımı batırdığım adam dün 14 Şubat hediyesi olarak dövdü. Hemde sudan sebebe. Nankör dedi Oğlumu da Alıp arka odaya geçtim içeri geç dedi geçmedim adam yerine koymuyosun diyip vurmaya başladı. Yerlerde sürükledi boğazımı sıktı en son mutfakta çekmecede Bıçak ararken kaçıp dayısına çıktım. Nasıl böyle bi insan oldu bilmiyorum kaçıp gitmek istiyorum Oğlumu da Alıp ama ailem hala affetmedi bi tek yengelerin teyzelerim ve annem affetti gelip gidiyor Yanıma. Ben o Adamı işe gittiğinde bile özlüyodum. Beni, bizi bu hale getirdi. Kimsem yok çaresizim gitmek istiyorum yapamıyorum. Ailesiyle bir oturuyoruz hepsi Görüyor halimi. Oğlun için katlanıcaksın diyorlar. Bi yengesi kaç kurtar kendini deli bu dedi. Nasıl yapacak nereye gideceğim yardımcı olun bana lütfen çok pişmanım içim acıyor intihar etmek istiyorum oğlum var yapamam ailem hiç alamaz daha beni kadın sığınma evlerini araştırdım 6 aya kadar kalabiliyormuşuz. Yardımcı olun bana Allah rızası için
senin şu an can güvenliğin yok farkında mısın17 yasında kaçarak evlendim. Suan 18 yaşındayım. O çok güvenip Hayatımı batırdığım adam dün 14 Şubat hediyesi olarak dövdü. Hemde sudan sebebe. Nankör dedi Oğlumu da Alıp arka odaya geçtim içeri geç dedi geçmedim adam yerine koymuyosun diyip vurmaya başladı. Yerlerde sürükledi boğazımı sıktı en son mutfakta çekmecede Bıçak ararken kaçıp dayısına çıktım. Nasıl böyle bi insan oldu bilmiyorum kaçıp gitmek istiyorum Oğlumu da Alıp ama ailem hala affetmedi bi tek yengelerin teyzelerim ve annem affetti gelip gidiyor Yanıma. Ben o Adamı işe gittiğinde bile özlüyodum. Beni, bizi bu hale getirdi. Kimsem yok çaresizim gitmek istiyorum yapamıyorum. Ailesiyle bir oturuyoruz hepsi Görüyor halimi. Oğlun için katlanıcaksın diyorlar. Bi yengesi kaç kurtar kendini deli bu dedi. Nasıl yapacak nereye gideceğim yardımcı olun bana lütfen çok pişmanım içim acıyor intihar etmek istiyorum oğlum var yapamam ailem hiç alamaz daha beni kadın sığınma evlerini araştırdım 6 aya kadar kalabiliyormuşuz. Yardımcı olun bana Allah rızası için
Hayır yok.7 yaşına kadar olan bütün çocuklar anneye verilir. Çocuğunuzu sizden alamazlar siz hem kendiniz için hem de bebeginiz için nafaka alırsınız.Bebeği benden alma gibi bi şansları var mı babaannesi bırakmaz almaya Çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?